بچه ها چرا جواب منو نمی دید
Printable View
بچه ها چرا جواب منو نمی دید
سلام
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کسی راه حلی داره؟
یه چند وقتیه که هر چیزی حواسمو پرت میکنه مثلا صدای کولر سایه خودم روی کتاب وقتی دارم می خونم هیچیم حتی حواسمو پرت میکنه میفهمین اصلا نمی تونم تمرکز کنم جای اینکه فکرم روی درس باشه فقط روی این چیزاست. دیگه خودمم نمی دونم چمه اینا اصلا چیزی نیست که من واقعا باهاش مشکل داشته باشم مثلا در مورد کولر : توی کلاسمون یه کولره که واقعا صداهای وحشتناکی داره من اصلا اگه بچه ها بهم نگن متوجه نمیشم ولی نمیدونم چمه میدونین همین تمرکز بالا رو وقتی بهم دوستام یاداوری کردن حالا وقتی صدای خیلی آهسته ای هم میشنوم نه این که اذیتم کنه فکرم مشغولشه یا مثلا دو مورد هوش (که خیلی تو مدرسه ما مطرحه): همه بهم میگن آی کیویه خیلی بالایی دارم همین باعث شده یه چند وقتیه وقتی درس می خونم ذهنم فکر اینه که نکنه نفهمم یا این که مثلا به جای این که فکرم روی مطلب باشه رو اینه که ذهنم داره چه جوری تجزیه و تحلیل میکنه کلا این که درگیر هیچ و پوچم میدونم دارین میخندین ولی تو رو خدا یه چیزی بگین:41:
lمیکرو بانک کتاب سطح بالاییه . تستاش سه سطح دارن . سطح 1 و دو که متوسط و متوسط رو به سختن و سطح 3 که سخته . این سطح 3 بعضی تستاش واقعا سختن .نقل قول:
- میکروبانک گاج ریاضی تستاش سطحش چطوره؟تعداد تستاش چی؟
- خوندن رمزینه برای زدن نصف تستای ریاضی (جز هندسه ها و گسسته و جبر و آمار) کافیه واسه کسی که ریاضیش ضعیفه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه نه چیا لازمه...
حدود 2000 تا اگه اشتباه نکنم . برای هر آزمون 50-60 تا تست داره .
ریاضی چیزی نیست که حفظ کنی . فقط باید تمرین کنینقل قول:
اون قسمتای قرمزش دقیقا مثل منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم عاشق فیزیکم اما ریاضی نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خوندن رمزینه از ریاضی یکم خوشم اومده ولی همش ترس دارم...اینکه من که ریاضیم ضعیفه با خوندن این رمزینه تو یه مدت چکار میتونم بکنم...کافی هس؟نکنه بخونم و فراموش کنم و این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی تجربه ما رو داشته بیاد دلگرمی بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی که ریاضیش ضعیف بوده و ترس از فراموشی هم داشته و تو سال آخر متحول شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزینه 10 درصد کارته . بقیشو باید تست بزنی
فیزیک شباهت زیادی به ریاضی داره . شما میتونی اینجوری تعریفش کنی : کاربرد و نمود ریاضیات در جهان مادی .نقل قول:
حال عزیز شما فیزیک من را دریاب
برای خوندن فیزیک با اون دیدی که شما میخوای از راه ریاضی به دنبال دلیل باشی مثلا با خودت بگی این فرمول چه طور به دست اونده و واقعا روش فکر کنی .
به نظر من فیزیک مهم ترین درس رشته ی ریاضیه . جون ریاضی با اینکه ضریبش بیشتره اما دیف ... گسسته ... جبر ... تحلیلی ... هندسه پایه و ریاضی پایه رو شامل میشه ! اما فیزیک اینقدر گسترده نیست و خیلی راحت تر میتونی نمره بیاری .
مطمئن باش هر درسی هرچقدر هم باش نامانوس باشی با تلاش و تفکر کافی برات آسون میشه
چون شما برای درصد بالا میخوای گاج سبز رو توصیه میکنم . از خیلی سبز سخت تره .نقل قول:
سلام دوستان
توروخدا این سوال منو جواب بدید.
من نظرای شمارو درمورد فیزیک خوندم وفقط خیلی گیج شدم :wac::wac:
درمورد فیزیک از بین کتابای خیلی سبز احمد مصلایی وگاج(چه سبز و چه سفیدش)کدوم رو پیشنهاد میدی؟واسه درصد بالای85 میخوام(واسه رتبه 2 یا حداقل 3رقمی زیر 400)اگه براتون زحمت نیس یه سیر مطالعاتی واسه فیزیک برام بده؟
امسال میخوام بترکونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتابیه که معلم خود ما به شدت به من توصیه اش کرد (برای بچه های با سطح بالا توصیه کرد کلا) و کتابیه که خیلی از تک رقمی های سالای قبل زدنش . اما شاید شما هم برات یه کتاب کافی نباشه درون صورت میتونی گاج سفید خیلی سبز رو بگیری (کلا از خیلی سبز خوشم نمیاد به شخصه)
تا وقتی که به چیزی مثل بی دقتی اهمیت بدی و هی چک کنی که الان بی دقتی یا حواست جمعه همینطور وسواس خواهی داشت .نقل قول:
سلام
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگ دارم کسی راه حلی داره؟
تنها راهش اینه بیخیال شی .
دوستان براي جمعبنديه نهايي هم حتما کتاب "پنج" رو بگيريد ، اين کتاب 5 تا ازمون جامع رو از 5 تا استاد برتر کشور انتخاب کرده که سبک چند تست جديد کنکور رو من قبلا تو اين کتاب ديدم ... حتي يک سوال هندسه کنکور 90 عين اين کتاب بود !!!!!!!!!!!!
نقل قول:
درمورد فیزیک از بین کتابای خیلی سبز احمد مصلایی وگاج(چه سبز و چه سفیدش)کدوم رو پیشنهاد میدی؟واسه درصد بالای85 میخوام(واسه رتبه 2 یا حداقل 3رقمی زیر 400)اگه براتون زحمت نیس یه سیر مطالعاتی واسه فیزیک برام بده؟
امسال میخوام بترکونم
اتفاقا فیزیک گاج خیلی خوبه. میدونی چرا چون مثل خیلی از کتابها به حاشیه نپرداخته. تازه خیلی خلاصست و جوابهای تشریحیش کوتاهه که وقت آدم رو نمیگیره.اما بستگی داره. اگه از فیزیک خوشت میاد و کلا وضعت تو فیزیک خوبه، گاج سفید رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
گاج رو نگیرید خیلی بد توش کار کرده مطالبه حاشیه ای زیاد داره.
اما اگه فیزیکت خوب نیست و یا میونه خوبی باهاش نداری چون گاج کم توضیح میده جز سردرگمی چیز دیگه ای عایدتون نمیشه. و بهتره اونوقت سراغ کتابهایی که خیلی توضیح میدن مثل فار، خیلی سبز، الگو، مبتکران و... برین.
ببینید با اینکه گاج اومده تست های آموزشی سنجش و آزادو.... رو آورده ولی واقعا اونی که لازمه رو مفهومی یاد میگیری. تستاش زیاده ولی اول باید ستاره دارش رو بزنی که خیلی متناسبه. از لحاظ درصد برا من که فقط و فقط فیزیک گاج تست زدم، امسال زدم 60 و برا یکی مثل Samba زده نود و خورده ای. من نمی دونم چرا Samba نمیاد بگه فیزیک گاج برا کیا خوبه تا با اطمینان خاطر انتخاب کنن.
راستی فکر کنم فیزیک گاج چاپ جدیدش برا پیش دانشگاهی مثل چاپ قدیم ستاره دار نداره و روندش تغییر کرده که نمیدونم خوبه یا نه. ولی کلا چون ستاره دار نکرده، در عوض تعدادش رو آورده پایین و اونایی که لازم نبوده رو حذف کرده.
من از روی تجربه گفتم سطحمم پایین نیستش که به اونجور چیزی فکر کنم.(فیزیک پیش 1 و 2) رو شما بگیر نگاه کن با کتابای دیگه مقایسه کن.اونوقت می بینی مطالبش کمتر از اونای دیگه هستش (مطالب مفیدو می گم)نقل قول:
دوستان نیازی به بحث نیست !
هرکسی از یه انتشارات و از یه کتابی خوشش میاد.
مثلا من خودم چون از خیلی سبز خوشم میاد قرار نیست که همه خوششون بیاد.
هر کتابی واسه روحیات یه عده مناسبه واسه یه عده هم نیست.
فيزيك گاج براي كسايي خوبه كه متوسط به بالا هستن يا كلا عشق فيزيكن البته به نظرم يكي از بهترينهاس من خيلي سبز هم ميخوندم برا فيزيك 3 سطحش خيلي بالاتره از فيزيك سفيد گاج البته شما بايد اول تستاي كنكوراي سالهاي گذشته رو كار كنيد كه به نظر من بهترين انتخاب گاجهنقل قول:
نقل قول:
درسته دوست عزيز اينجا ابراز عقايد آزاده :31: وقتي من ميام يه كتابيو پيشنهاد مي كنم دليل نميشه شما بري فوري اون كتابو بخري اول كتابو نگاه كن ببين با سليقت ميخوره يا نه بعد اگه باهاش حال كردي بخرش
دوستان من يه مدتي نيستم از كسايي كه پيام خصوصي دادن ولي نمي تونم جواب بدم معذرت ميخوام
راستي كسي از دوستان پيش بيني كانون رو در مورد رتبه هاي برتر امسال نداره ؟؟ آخه هر سال ميده بيرون امسال انگاري نيومده!!!:13:
خب رشتتون تجربیه دیگه :31::31::31::31: ما رشتمون ریاضی فیزیک هست پس با دید فیزیکی میگیم :31:نقل قول:
ولی خارج از شوخی به نظر من کتاب جامعی هست حالا نمی دونم برای چی میگین مطالب مفیدش کمتره. مثلا نوسانو خیلی خوب و کامل و بجا باز کرده بود اما بعضی جاهاش مثل موج رو زیادی شور کرده بود(البته بعضی آزمون گزینه 2 از این هم شورترشم می کنن)
خلاصه کنم من از این کتاب استفاده کردم و الان راضی ام.
مورد تایید ما هم هست . :11:نقل قول:
درسته دوست عزيز اينجا ابراز عقايد آزاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي من ميام يه كتابيو پيشنهاد مي كنم دليل نميشه شما بري فوري اون كتابو بخري اول كتابو نگاه كن ببين با سليقت ميخوره يا نه بعد اگه باهاش حال كردي بخرش
اصولا اینجا قرار نیست کسی کتابی را یا روشی را به دوستانمون تحمیل کنه . با سطح بندی هایی که هرکسی اعلام میکنه و اون تجربه هایی که از کتاب یا روش مذکورش برا بقیه میگه , مخاطب میتونه یه انتخاب یا تصمیم رو به انجام برسونه
کلا دوستان ما باید اینجا رو یه مجلس مشورتی فرض کنند نه استصوابی (سیاسی نگفتما , از من گفتن :31:)
کجا به سلامتی؟ :8:نقل قول:
دوستان من يه مدتي نيستم از كسايي كه پيام خصوصي دادن ولي نمي تونم جواب بدم معذرت ميخوام
این اقدام کانون خیلی همیشه مورد اعتراض قرار میگرفت شاید تغییر رویه ایی چیزی دادن . کلا این کار کانون هم درست و هم اشتباسنقل قول:
راستي كسي از دوستان پيش بيني كانون رو در مورد رتبه هاي برتر امسال نداره ؟؟ آخه هر سال ميده بيرون امسال انگاري نيومده