متاسفانه لینک موقع ثبت نام رو ندارم. به خاطر همین اینجا دارم میپرسم که اگه کسی داره، یا میدونه از کجا میشه دانلود کرد، کمک کنهنقل قول:
؟؟؟
متاسفانه لینک موقع ثبت نام رو ندارم. به خاطر همین اینجا دارم میپرسم که اگه کسی داره، یا میدونه از کجا میشه دانلود کرد، کمک کنهنقل قول:
؟؟؟
نقل قول:
جالبه مدتی پیش دانشگاه بیرچند یکی از دانشگاهاییی بود که متقاضیان انتقال از اون دانشگاه ها بیشترین تعداد رو داشت و در مقابلش دانشگاه فردوسی از 3 دانشگاهی بود که بیشترین متقاضی برای ورود برخوردار بود . جالبه هردوتاشون الان در مثال شما هستند :18:
من امروز از یک مشاور پرسیدم گفت زیر 50 می خواد ؛ حالا هرچی...نقل قول:
تازه بعد از این واسه مصاحبه میری. امسال رتبه 7 کنکور تجربی رو از مصاحبه رد کردن! دندون تهران می خوند.
4 سال آخر دوره رو در یک کشور دیگه می گذرونین.
دوباره تاکید می کنم در صورت گرفتن PhD اگر اینجا بمونین مجبورین با هزینه خودتون کار کنین؛ چیزی اختراع کنین و هدیه کنیدش به جهاد دانشگاهی(اینو 2 تلویزیون دیدم) چیزی هم به شما نمی ماسه!
ولی شرایط کارش خارج از کشور (کانادا و آمریکا) فوق العاده است! اولین سال کارتون اندازه یک دندانپزشک درآمد خواهید داشت.
افسوس که 90 % کسایی که اینو خوندن دستشون به این رشته نمی رسه!
اگه زیر پنجاه بخواد که شاید به 100 درصد هم برسه.نقل قول:
افسوس که 90 % کسایی که اینو خوندن دستشون به این رشته نمی رسه!
یه تک رقمی داریم تو فروم که اونم ریاضیه.
البته نمی دونم از ریاضی میشه رفت یا نه.
از ریاضی هم میشه ...نقل قول:
2 دوره لیسانس چند واحد ریاضی هم باید پاس کنن.
از کجا می دونی تک رقمیه؟
من دفترچه پارسال رو چک کردم..برای phd بیوتتکنولوژی از ریاضی باید رتبه کشوری زیر 500 باشه... یا شرطای دیگه مثل المپیاد و...
شما دقیقامی دونید چه رشته هایی هستند؟تا اون جاییکه من می دون فقط زیست شناسی سلولی-مولکولی وجود داره.زیر 500 هم کلا فرمالیته است .و بالا ترین رتبه ای که در تاریخ ثبت شده150 کشوری بوده.بچه ها اگر اطلاعاتی درمورداینکه لیسانس رو چی بخونم که بتونم برای فوق یه رشته ی شبه بیوتکنولژیایی ادامه بدم دارید بگید لطفا.نقل قول:
چرا انقدر خودتونو اذیت می کنید.اگه خیلی علاقه به این رشته دارید می تونید برید هند راحت این رشترو بخونید ایرانم قبولش داره.مدرک انگلیسی هم می گیرید که ارزشش از فارسی بیشتره!نقل قول:
شما اگه بیوتکنولوژی انقدر علاقه داری باید بری هند بالا هم گفتم!نقل قول:
بیوتکنولوژی سلولی مولکولی کمی با اون تفاوت داره
یه سوال:من به احتمال زیاد امسال مکانیک دانشگاه اصفهان قبول میشم اما دانشگاه صنعتی فکر نکنم قبول بشم به نظر شما برم دانشگاه اصفهان یا صبر کنم برای سال دیگه؟
اره هند داره...نقل قول:
ايتاليا هم دوتا از دوستام رفتن... البته آزمون ورودي داشت... هزينش هم سالي 12 تومن فكر كنم..