دوستان من بازی نصب کردم وارد بازی میشم فیرز میشه و باید ببیام از بازی بیرون .کارت گرافیکم gtx260 و رم رم 2.مشکل از سیستم منه یا بازی
Printable View
دوستان من بازی نصب کردم وارد بازی میشم فیرز میشه و باید ببیام از بازی بیرون .کارت گرافیکم gtx260 و رم رم 2.مشکل از سیستم منه یا بازی
کسی نمیتونه مشکله من حل کنه
آقا کسی جواب مارو ندادا...!!!
من تو بازی Metro 2033 یه مشکلی داشتم!!!نمیتونستم کلاشینکف بخرم یا از روی زمین بردارم!!چطور میشه کلاش داشته باشم؟!!!لطفا کمک کنید...
ممنون :n16:
یکسری به تاپیک رفع مشکل بزنیدنقل قول:
دو تا پچ داره نصب کنید ضمن اینکه درایور گرافیک را هم آپدیت کنید
تا انجایی که یادم در این بازی برای اینکه از اسلحه کلاشینکف یا کالاش 2012 استفاده کنید درجه سختی بازی باید روی حداکثر باشهنقل قول:
من تو بازی Metro 2033 یه مشکلی داشتم!!!نمیتونستم کلاشینکف بخرم یا از روی زمین بردارم!!چطور میشه کلاش داشته باشم؟!!!لطفا کمک کنید...
سلام من تو بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجایی که با زن بیرن بیرون زن از دیوار بالا میکشه بعد مرده باید برده موجودات رو بزنه وقتی که میزنم میگه tبزنqبزن میزنم ولی وقتی میرم پایین یه چیزی منفجر میشه میمره:n13:
لطفا راهنمایی کنید
نمیدونم چرا از این بازی خوشم نمیاد اصلا معلوم نیست چی کار کردند جو جنگ جهانی دوم و هیتلر و نازیها رو با اینده و فضا و قیامت و موجودات تخیلی و..مخلوط کردند
بازی بین زمان گذشته و اینده مونده و حال توش نیست
بعد مهمات و اکسیژنش کمه چقدر زود هم مهمات تموم میشه 2 3 تا بکشی دیگه تیر نداری
من تو ان تونلی که داره تنهایی فرار میکنه با ان ماشینه گیر کردم راه خروج کدومه؟
من که اصلا نتونستم بازی کنم وارد میشم سیستم کرش میکنه همه پچ ریختم 1 2 3 ولی فرقی نکرد درایئر سیستم اپ کردم کلا نمیاد
مشخصات سخت افزاری شما چیه ؟نقل قول:
cpu:e7500
vga:gtx260
ram2
سیستمتون از حداقل بیشتره و قاعدتاً باید بازی اجرا شه ... .نقل قول:
احتمالاً بخاطر بازیتونه .
یکی دیگه تهیه کنید .