اگر بود . . . . .نقل قول:
که نیست. . . . .
من هم قهرمانی رو به همه طرفداران تبریک میگم.
ان شاءالله سال آینده هم جام قهرمانان اروپا رو میبریم.
Printable View
اگر بود . . . . .نقل قول:
که نیست. . . . .
من هم قهرمانی رو به همه طرفداران تبریک میگم.
ان شاءالله سال آینده هم جام قهرمانان اروپا رو میبریم.
ممنون مجید جان بابت خبر و عکس ها ...
صد در صد موافقم ... نه فقط به خاطر اینکه رئال با این قانون قهرمان شده کلا نسبت به قانون تفاضل گل منصفانه تر هست ...نقل قول:
به نظرم بازی رودر رو بهتره و داره کم کم این قضیه جا میوفته
وقتی نیستلروی مصدوم شد ته دلم خالی شد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. اصلا فکر نمی کردم 3 بر 1 ببره ...
راستی مراسم اهدای کاپ رو که نشون ندادن ... چرا ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگی اگر مربی تو مایه های مورینیو بیاد (که هوادارهای بارسلونا و شخص یوهان کرایف نخواهند گذاشت) من دیگه یک بازی بارسا رو هم نمی بینم مورینیو و مربیهایی که مثل او هستند (تفکر دفاعی دارند) هرگز تو بارسلونا موفق نخواهند شد سبک بازی بارسلونا بهترین سبک فوتبال بازی کردن در دنیاست مشکل امسال بارسا نبود نیمکت مطمئن بود طوری که هروقت رایکارد می خواست تعویض کنه دلم هری می ریخت پایین.نقل قول:
با در ضمن باید یه مربی بزرگتر تو مایه های مورینیو بیاره
بارسلونا همیشه از بازیکنای نیمکتش تو این فصل ضربه خورد اگه 4 تا بازیکن تاپ به تیم اضافه بشند بازم همون تیم 2 سال قبل میشه
من همنقل قول:
این دومی رو خوشبین نباش کاپلو داره میره که اگه بره رئال تو همین لالیگا هم نمی تونه قهرمان بشه
شما ماهواره دارین ما که نداریم باید چه کاری غلطی بکنیم؟نقل قول:
شما هم میتونین از وزارت ارشاد مجوز مربوطه رو اخذ کنین و از تجهیزات ماهواره ( به طور قانونی ) استفاده نمایین.نقل قول:
و من الله توفیق.
راستی یه لحظه هم تام کروز رو تو ورزشگاه نشان دادن..........
حق رئال قهرمانی بود
دیشب داشتم از خوشحالی پرواز می کردم!!!
میکس خیلی ضعیف بود بازی داشت انجام می شد حرکت آهسته می ذاشتن البته می دونم کار تلوزیون ایرانه
کسی از لحظه اهدای جام به raul عکس داره؟
چاره ای هم نیست ماهواره حال نمی ده چون گزارش فردوسی پور یه چیز دیگه است
در ضمن امشب نود نگاه کنین احتمالا باحال باشه علی دایی هم هست ساعت 10.30 من موبایل رو گذاشتم اون وقت زنگ بزنه@!!
مبارکه رئال باشه
لیاقتش همینجور قهرمانیه:2: