به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ،با توجه به قرار داد ستاره بی فروغ تیم فوتبال چلسی که در سال آینده به اتمام می رسد ، مدیران باشگاه بایرن مونیخ می خواهند این بازیکن 33 ساله را به عنوان بازیکن آزاد به تیمشان اضافه کنند تا مبلغ کمتری برای او بپردازند.
به گفته دیلی استار ، بایرن مونیخ و دروگبا به توافقاتی رسیده اند و برای ثبت توافقنامه خود خیلی نزدیک هستند و شاید در ژانویه این اتفاق رخ دهد.
همچنین تاتنهام نیز یکی دیگر از مشتری های دروگبا است که بدش نمی آید او را در ترکیبش داشته باشد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتشار شایعه انتقال اشلی کول به بارسلونا این بازیکن در مصاحبه ای که شاید به این شایعات بیش از پیش دامن بزند و پس از تعطیلات چندین روزه لیگ برای چلسی بازی خواهد کرد گفت :" من واقعا از این شرایط دوری از مسابقه متنفر هستم ."
کول گفت :" من در تمام زندگی ام تلاش کرده ام چیزهایی را ببرم و در مقابلش احساس باخت نیز وجود دارد که آن را دوست ندارم ، من همیشه دوست دارم برنده باشم که این کمی ترسناک است."
اشلی اضافه کرد :" من می خواهم هر فصل برنده لیگ برتر باشم ، من باید خوش شانس باشم که در دو فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده ام ، برای رسیدن به فینال نباید حتما بهترین تیم باشید ،در قرعه کشی ها آینده شاید کمی خوش شانس باشیم . اما در قهرمانی در لیگ برتر ، شما هر هفته باید بازی کنید و چیزی نمی توانید به آن اضافه کنید. قهرمانی در انگلستان فوق العاده است."
رقابت منچستر و چلسی برای جذب دومبیا
دو تیم چلسی و منچستر بدنبال جذب مهاجم ساحل عاجی زسکا مسکو می باشند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، سیدو دومبیا ، مهاجم 24 ساله تیم زسکا مسکو و ساحل عاج عنوان کرده است که یکی از تیم های بزرگ لندن او را می خواسته ، که در نهایت توافقی حاصل نشده است ، او در مصاحبه اش که روز گذشته در رسانه های روسیه منعکس شد گفت :" برای من بازی کردن در لیگ برتر یک رویاست ، قبل از اینکه به اینجا ( مسکو ) بیایم باشگاه بزرگ لندنی من را می خواست هرچند که در کارمان مشکلاتی پیش آمد و انتقالی صورت نگرفت."
وی ادامه داد :" اما من می خواهم در دوره زندگی ام در آن لیگ ( لیگ برتر ) بازی کنم ، می تواند رویایم به تحصص بپیوندد. "
از سوی دیگر به نقل از کلیک ، او می تواند به همراه آندره ویلاس بواس که جوانانی چون لوکاکو ، رومئو و ماتا را با خود به چلسی برده است همراه شود و پیراهن آبی را بر تن کند . اما منچستر یونایند را در برای این انتقال بر سر راه خواهند داشت.
همچنین گفته می شود با توجه به حضور دیدیر دروگبا و سلامون کالو ، دو مهاجم ساحل عاجی تیم فوتبال چلسی ، اگر انتقالی برای دومبیا صورت گیرد ، او را باید در پیراهن چلسی ببینیم چرا که نمی خواهد خیلی از هم بازی های ملی اش دور باشد.
قیمت این بازیکن 30 میلیون پوند اعلام شده است که فعلا دو باشگاه منچستر یونایتد و چلسی به طور غیر مستقیم ابراز آمادگی کرده اند.
باک : چلسی ورزشگاه جدیدی نخواهد ساخت
بروس باک معتقد است ساخت ورزشگاه جدید برای چلسی نزدیک به 550 میلیون پوند خرج خواهد داشت.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، بروس لاک مدیرعامل باشگاه چلسی روز گذشته میهمان شبکه تلویزیونی رسمی باشگاه چلسی بود و در خلاصه ای از صحبت هایش در خصوص ساخت ورزشگاه جدید برای تیمش و ترک استمفوردبریج گفت :" ساخت ورزشگاه 55 تا 60 هزار نفری تقریبا هزینه اش 450 میلیون همراه با زمنیش خواهد بود ، پا در انتها می تواند حدود 500 تا 559 میلیون پوند باشد."
باک اضافه کرد :" اما با توسعه استمفوردبریج می توانیم با هزینه یک سوم آن این کار را انجام دهیم و سرمایه منابع چون سرمایه آقای آبراموویچ و بانک ها به جای دیگر منتقل نخواهند شد. سود آن می تواند بودجه مهمی برای باشگاه باشد و برای توسعه ورزشگاه نیز به سرمایه خوبی نیاز داریم. هیچ انکانی برای آقای آبراموویچ برای درست کردن سرمایه وجود ندارد."
باک گفت :" من نمی دانم آبراموویچ چه مقداری سرمایه دارد ، او 800 میلیون پوند در این باشگاه هزینه کرده است ، پس 500 میلیون پوند برای ورزشگاه سرمایه زیادی است و ما تا زمانی که بتوانیم استمفوردبریج را توسعه دهیم ورزشگاه خود را تغییر نخواهیم داد."
مدیر عامل باشگاه چلسی گفت :" باید به آقای آبراموویچ که در واقع یک هوادار چلسی است احترام گذاشت و حس نقل مکان کردن از استتمفوردبریج برای هواداران سخت است و ناراضی خواهند بود. "
باک در خصوص سوالی که در خصوص ساخت ورزشگاه جدید در جاده اطلس در لندن شد گفت :" من تا به حال چیزی در باره جاده اطلس نشنیده ام . "