نه بازيكنی كه از استقلال جدا میشوند
استقلال تهران در فصل آينده تغيير و تحولاتی را در تركيب خود ايجاد خواهد كرد.
گل: استقلال تهران در فصل آینده تغییر و تحولاتی را در تركیب خود ایجاد خواهد كرد. در حال حاضر برخی از بازیكنان تیم آبیپوش تهرانی در فهرست پرویز مظلومی قرار دارند و بعضی از بازیكنان هم خودشان تمایلی به تمدید قرارداد ندارند.
در این میان یك منبع آگاه در باشگاه استقلال به خبرنگار سایت گل خبر داد كه جدایی بازیكنانی مثل بیژن کوشکی ، مهدی امیرآبادی، هادی شكوری، امیرحسین صادقی، محسن یوسفی، جواد شیرزاد، مهدی سیدصالحی، آندره لوییز و فرزاد آشوبی قطعی است. در جمع این 9 بازیكن دو، سه نفر هستند كه خودشان قصد جدایی دارند و بقیه در فهرست مازاد پرویز مظلومی قرار گرفتهاند.
در این میان چند بازیكن دیگر مثل وحید طالبلو، محمد محمدی و حنیف عمرانزاده نیز هنوز شرایط مبهمی برای تمدید قرارداد دارند.
منبع:goal.com
محمد نصرتی: استقلالی ها به تعهدات خود پایبند نبودند/ به پیشنهادهایم فکر می کنم
مدافع پیشین تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که عنوان شده بود برای پیوستن به استقلال با این تیم به توافق رسیده گفت به این تیم نخواهد پیوست.
نصرتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه مسئولان استقلال به تعهدات خود عمل نکرده اند و بر اصول پایبند نبودند به این تیم نمی آیم و به پیشنهادهایی که در این چند وقت داشته ام فکر خواهم کرد تا بهترین گزینه را برای فصل آینده انتخاب کنم.
مدافع پیشین تراکتور سازی در ادامه افزود: انتظار داشتم یک فصل خوب را در استقلال سپری کنم اما این شرایط به وجود نیامد و با توجه به اینکه مسئولان استقلال بر سر قول و قرار خود نبودند به دنبال تیم جدید خواهم بود.
عنوان شده که نصرتی گفتگوهایی را با مسئولان باشگاه پرسپولیس برای پیوستن به این تیم انجام داده است.
www.mehrnews.com
خب خدا رو شکر که این ممد سوتی داره میره از اول هم دوست نداشتم بیاد اس اس
سيدجلال حسيني: مذاكراتم با پرسپوليس بينتيجه ماند/ احتمالا به استقلال بروم
www.goal.com
سايت گل ـ سيدمهدي رحمتي دروازهبان فصل گذشته سپاهان با مسئولان استقلال به توافق رسيده و حالا خيليها در انتظار هستند تا سيدجلال حسيني دوست صميمي او هم راهي استقلال شود. اين در حالي است كه منصور پورحيدري و پرويز مظلومي به طور جدي خواهان جذب حسيني هستند.
حسيني اما از سپاهان، تراكتورسازي و پرسپوليس هم پيشنهاد دارد. او در اين مورد به خبرنگار سايت گل ميگويد:« اين سه تيم مرا ميخواهند و مذاكراتي با آنها داشتهام. البته مذاكرات من با پرسپوليس بينتيجه ماند و حالا قرار است به طور جدي با استقلال مذاكره كنم.»
حسيني ادامه ميدهد:« من شرايط استقلال را مناسب ميبينم و از طرفي قرار است مهدي رحمتي و خسرو حيدري هم به اين تيم برگردند. من با استقلال مذاكره خواهم كرد و اين احتمال وجود دارد كه تا چند روزه آينده به اين تيم بپيوندم. من با مظلومي و پورحيدري كار كردهام و اگر پيراهن استقلال را برتن كنم سعي خواهم كرد با تمام وجود براي اين تيم بازي كنم.»
رحمتي با استقلال قرارداد داخلي بست
آقا بزن دست قشنگه رو:8::8::8:
رحمتي با استقلال قرارداد داخلي بست
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم ملي فوتبال ايران با استقلال قرارداد داخلي امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سيد مهدي رحمتي كه فصل گذشته در سپاهان حضور داشت، صبح امروز در دفتر علي اميري معاون باشگاه استقلال حاضر شد و قرارداد يك ساله داخلي با اين تيم امضا كرد.
اميري با تاييد اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، گفت: در جلسهاي كه صبح امروز در دفتر من با مهدي رحمتي برگزار كرديم، با اين بازيكن به توافق نهايي رسيديم و او با باشگاه استقلال به مدت يك فصل قرارداد داخلي امضا كرد. رحمتي به زودي با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را باشگاه استقلال ثبت خواهد كرد.
انتهاي پيام/ا
لينک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع خبر: فارس
زمان خبر: دوشنبه 6 تير 1390 ساعت: 16:03:33