آره منم خیلی دنبال le700 گشتم پیدا نشدنقل قول:
مجبور شدم ex720 گرفتم و...:41:
من میگم صبر کنن احتمالا سری جدید سامسونگا بیاد سری d ارزون شه
Printable View
آره منم خیلی دنبال le700 گشتم پیدا نشدنقل قول:
مجبور شدم ex720 گرفتم و...:41:
من میگم صبر کنن احتمالا سری جدید سامسونگا بیاد سری d ارزون شه
نه دوست عزیز واقعیت اینه که همه led ها بعد از یک تعداد ساعت کارکرد معین نور پس زمینه شان نصف میشه و تصاویر با نور کمتری دیده میشه و این موضوع واقعا" ربطی به برند خاصی نداره و این جور صحبتها رو یه سری برندها که درگیر تبلیغات هستن و پول همین تبلیغات رو از مشتریاشون دریافت میکنن ، راه میندازن . یه نگاه به مقاله ای که در مورد طول عمر led ، lcd و پلاسما هست بنداز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 1150 تومن تلویزیون led ایکس ویژن مدل 42KD20 با گارانتی مادیران میتونی بخری . جدیدا" وارد بازار شده و کیفیت تصویر و امکانات خوبی داره .نقل قول:
توی وبلاگ مادیران اطلاعات خوبی در مورد مشخصات این تلویزیون وجود داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی میدونه که تلویزیون های جدید سامسونگ کی از راه میرسن. LG که تلویزیون خای 2012 راهی بازار ایران کرده
خوب من میگم با 2 تومن بجای اینکه سونی EX720 بگیرم یک تلویزیون سه بعدی سامسونگ مدل 6940 یا 6960 را بگیریم به نظرتون چطوره ؟ از خریدش پشیمون نشمنقل قول:
فقط یک حالت وجود داره که پشیمون بشی اونم اینکه کاش یه ماه صبر می کردم تا مدلهای 2012 می اومدند...نقل قول:
در اون حالت هم حق انتخاب بیشتری داری هم مدل های 2011 ارزون میشه.
راست میگه کسی نمیدونه ؟نقل قول:
اصلا سری جدید 2012 سامسونگ چه مدلهایی هستند ؟
سلام
دوستان از پستهای قبلی دیدین که منم دغدغه انتخاب دارم.
امروز توی یه فروشگاه یه led 42 3D مارشال دیدم.
مدل me-4225 با 4 عینک میگفت 1200 .
من تعجب کردم و چون نمایندگی تعمیرات مارشال دوستم بود رفتم پیشش و جویا شدم.
ایشان بی خبر بود و به تهران یعنی نمایندگی پخش زنگ زد و مورد را تایید کرد.
وخیلی هم تعریف تلویزیونهای مارشال را کرد و گفت اگه می خوای تا واست بیارم.
من توی منزل هرچی نت را زیر ورو کردم ازاین مدل چیزی پیدا نکردم.
حالا به نظر شما ال ای دی 42 اینچ سه بعدی پسیو مارشال با دوسال گارانتی اونم دوستم و قیمت 1200 وسوسه شدم.
شما بگید......
بچه ها خبر جدید
سامسونگ از عرضه چهار تلویزیون پلاسمای سهبعدی به بازار داخلی ایران از اواخر هفته جاری خبر داد که این تلویزیونها شامل مدلهای 43E495،55E480،E480 و55E495ميشود. در مورد قیمت این تلویزیونها هم باید بگویم که حافظ پخش نمایندگی رسمی فروش محصولات صوتی و تصویری سامسونگ ارائه قیمتها را به زمان ورود این مدلها به بازار موکول کرد.
به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد 91/3/11