با سلام خدمت دوستان خصوصاً mansia
من درایور های Dell Inspiron 5110 Core i 7 را از سایت دل دانلود کردم و چند تا سؤال دارم .
1- سایت دل 32 تا درایور برای دانلود گذاشته بود . آیا این تعداد خیلی زیاد نیست ؟ یعنی دانلود همشون لازمه ؟
2- با این که من ویندوز 7 ، 64 بیتی را نصب کردم ولی با این حال 4 تا از 32 درایور نصب نشدن و هنگام نصب ارور می دهند . آیا در لپ تاپ شما همه ی 32 تا نصب شدند ؟
3 - ازبین این 32 درایور ، برای بعضی از قطعات مانند بلوتوث و وایرلس ، چندین درایور گذاشته شده است . آیا برای این قطعات واقعا نصب چند درایور لازم است ؟
4 - با این که چند درایور مربوط به بلوتوث را نصب کرده ام ، اما باز هم نمی توانم از بلوتوث استفاده کنم .
مشکل از کجاست ؟ آیا باید نرم افزار دیگری را نصب کنم ؟ اگر به نرم افزار یا درایور خاصی نیاز است ، لطفا لینک آن را قرار دهید .
5- با این که درایور ها نصب شده اند ، اما من هنوز نرم افزار وب کم را مشاهده نمی کنم . برای استفاده از وب کم به کدام قسمت باید برویم و آیا برای راه اندازی آن به نرم افزار خاصی نیاز است ؟
6- آیا این لپ تاپ قابلیت تشخیص چهره را دارد ؟ برای راه اندازی آن باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم .
با تشکر