مورینیو:چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟/صعودمان، ماموریت غیرممکن است
خوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید که پس از باخت 2-0 برابر بارسلونا، از قضاوت اشتارک آلمانی بشدت عصبی بود در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت "به بارسلونایی ها تبریک میگویم. اما هرگز نمیفهمم که چرا داوران به بارسا کمک میکنند؟ این سوالیست که در تمام عمرم در ذهنم هست و امیدوارم روزی جوابش را بگیرم."
مورینیو سپس در مورد شکست گفت"بازی 0-0 مساوی بود و میخواستم کاکا را بجای دیارا به بازی بیاورم تا دقایق پایانی را حمله کنیم که داور پپه را اخراج کرد. همین راه را برای شکست ما باز کرد. حالا صعودمان، ماموریت غیرممکن است."
مورینیو سپس مجددا به داوریهایی که به سود بارسا میشود اعتراض کرد"خیلی ناراحت نیستم اما متوجه نمیشوم که بارسا این قدرت را از کجا می اورد. 2 سال قبل در بازی برابر چلسی(نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا) نیز چنین اتفاقی افتاد. در بازی سال قبل با اینتر نیز تغریبا چنین اتفاقی افتاد و امسال نیز در برابر بارسا این رویداد رخ داد."
وی ادامه داد" چرا همیشه تیم های مقابل بارسا، اخراجی میدهند؟ پشت این قضیه چیست؟ شاید این بخاطر قدرت زیاد یونیسف است! یا شاید هم ویار (رئیس فدارسیون اسپانیا) در یوفا نفوذ بسیار زیادی دارد! بردن این بارسا کار بسیار سختیست. بردهایی مثل برد امشب بارسا، برایم بسیار زشت است "
مورینیو سپس افزود که هرگز دوست ندارد جای بارسایی ها باشد"اگر در سال 2009 و به شیوه بارسا قهرمان اروپا میشدم، احساس شرم میکردم. آنجا فاجعه استنفورد بریج بود و حالا فاجعه سانتیاگو برنابئو"
مورینیو در مورد اخراجش نیز گفت" به داور چه گفتم؟ هیچ چیز! فقط خندیدم! حقیقت این است که اگر بخواهم احساس واقعیم را اکنون بگویم، مجبورم میکنند مربیگری را کنار بگذارم! واقعا این برایم جای تعجب دارد"
مورینیو سپس در مورد گواردیولا گفت"من دو بار و با 2 تیم متفاوت قهرمان شدم. با پورتویی که هیچ امیدی نداشت و اینتری که 50 سال بود قهرمان نشده بود. این قهرمانی ها، نتیجه بازی و زحمات من و بازیکنانم بوده اما پپ با وجود اینکه مربی خوبیست. قهرمانی را کسب کرده که من شرمم می آید چنین قهرمانی کسب کنم. اکنون نیز میتواند قهرمانی دوم را کسب کند اما این یکی، بسیار بدتر از قبلیست. به او همیشه احترام خواهم گذاشت اما امیدوارم روزی قهرمانی را کسب کند که بدور از هرگونه کمکی بیرونی باشد"
منبع:
چندین سایت خبری
مثل این:
espn.co.uk/football/sport/story/87695.html