بدون گارانتی بگیرین... بدون گارانتی چنده شهر شما؟؟؟ سمنان چند وقت پیش من 480 دیده بودم بدون گارانتی :-؟؟نقل قول:
بدون گارانتی بگیرین... بدون گارانتی چنده شهر شما؟؟؟ سمنان چند وقت پیش من 480 دیده بودم بدون گارانتی :-؟؟نقل قول:
کلا صحبت این بود که تو بازار نیست،چند جاییم که داشتن با گارانتی و گرون بودن.
سعی میکنم بیشتر بگردم تا با این مشخصاتی که میگین( احتمالا بی گارانتی و ورژن خاورمیانه) پیدا کنم.
فرق یاس کامتل چیه؟؟
یاس 50 تومن گرونتره.فارسی روش نصبه و معروفتر و معتبرتره.نقل قول:
گارانتی تقلبی از هردوشون هست.این گارانتی های htc با بیمه نامه باید باشن که خیلی از صدمات فیزیکی رو تا یکسال بیمه میکنه ولی بازم باید مراقب باشید کاغذ الکی دستتون ندن.
بیمه نامه بصورت کارته و شماره imei گوشی باید با شماره روی گارانتی و بیمه نامه یکی باشه.
وقتی من گرفتم قیمت تهران این بود:
بدون گارانتی:470 کامتل و بیمه نامه: 530 یاس و بیمه نامه: 580
ممنون از راهنماییت.نقل قول:
شما کدومشو گرفتید؟
من دومی رو گرفتم.راستش بیمه نامش رو که خوندم وسوسه شدم:20: sms تایید هم برام اومد.دیگه نمی دونم تا چه حد درست باشه.البته فروشنده برام برنامه هم ریخت که می خواست 20 تومن بگیره که من اشانتیونش کردم.:31:
آقا من یه چندتا تست بازی گرفتم از این دوتا گوشی(Galaxy S & Desire S) کفم برید:18: درکمال ناباوری که میگفتن گلکسی چیپست قوی CPU قوی تری داره Desire S عملکرد خیلی بهتری نسبت به گلکسی نشون داد گلکسی تو بازی Megajump یکم لگ داشت مخصوصا صفحه ی شروع بازی تو لود کردن بازی ام کندتر بود توی بازی Plants VS Zombies هم تو لودینگ کندتر بود و تو بازیه Asphat6 هم که مقایسه کردم گلکسی هم تو لودینگ کندتر بود تو خود بازی هم تیک میزد بعضی وقتا. بیشتر وقتا هم کلا هنگ میکرد که مجبور بودم گوشیو ریست کنم Desire S هیچ کدوم از این مشکلارو نداشت:18:
کلا اومدم بگم گلکسیم داره جلوی دیزایرم لنگ میندازه بیاوببین:27:
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه من گوشیمو s-off کنم و بعد روتش کنم دیگه از آپدیت های رسمی خبری نیست؟
اقا خیلی حال دادی این پوستتو تو تاپیک gs هم بزار جون من یکم حال کنیم :27:نقل قول:
نکنه Desire ت ردبول زده بوده :31: بازم تست بزن فکر کنم گالکسیت سرحال نبوده . :31:نقل قول:
تا وقتی رامتو عوض نکردی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...نقل قول: