سلام دوستان Firmware جدید دستگاه ورژن 3.06.14 (7/2012) آمد
Printable View
سلام دوستان Firmware جدید دستگاه ورژن 3.06.14 (7/2012) آمد
سلامنقل قول:
من اگه بخواهم بگم یه آشنا از امریکا بیاره باید بگم که حتما PAL بیاره؟
PAL و NTSC با هم از نظر کیفیت فرق می کنن یا نه, صرفا دو تا سیستم مختلفن و بدون ارجحیت؟
اگه NTSC بیاره به مشکل بر می خورم؟
دوستان الان جديدتريت مالتي مديا و بهترين تو بازار چي هستش؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟ بدون هاردش رو ميخوام چون با تفاوت قيمتش ميتونم يه هارد اكسترنال بگيرم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
دوستاننقل قول:
کسی جواب ما رو نمی ده؟
سلامنقل قول:
اگه شد PAL بیاره. هیچ فرقیم از نظر کیفیت نداره ، به هیچ مشکلیم برنمی خوری . بگیر حالشو ببر
ممنون از پاسختنقل قول:
ممنون از پاسختنقل قول:
امیدوارم که به مشکلی بر نخوره چون 200 دلار رو دور ریختم
در ضمن کسی اطلاعات کافی و جامعی از تفاوت PAL , NTSC می دونه؟
کنجکاو شدم ببینم چه فرقی دارن؟
PAL و NTSC دو سیستم استاندارد برای پخش در تلویزیون هستند ، یعنی فقط برای تلویزیون استفاده میشوند نه سینما ...
در کشور ایران از pal استفاده میشود ، طبیعی است که اگر بخواهیم کاری را در تلویزیون ایران پخش کنیم باید از این فرمت استفاده کنیم ...
NTSC بیشتر در اروپا و امریکا استفاده میشود .....
مشخصات هر کدام از سیستم ها در پایین آمده است :
PAL
Editing mode: DV PAL
Timebase: 25.00fps
video
Frame size: 720h 576v (1.0940)
Frame rate: 25.00 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV PAL (1.0940)
Fields: Lower Field First
Audio
Sample rate: 48000 samples/second
NTSC
Editing mode: DV NTSC
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 720h 480v (0.9091)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV NTSC (0.9091)
Fields: Lower Field First
Audio
البته ناگفته نماند که به تازگی فرمت جدید تلویزیونی HDTV جایگزین دو مورد بالا شده است ،که بسیار کیفیت بهتری نسبت به دو مورد بالا دارد ؛ البته هنوز در ایران همان سیستم قدیمی PAL وجود دارد .
مشخصات HDTV
Editing mode: HDV 1080i
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 1440h 1080v (1.3333)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: HD Anamorphic 1080 (1.333)
Fields: Upper Field First
Audio
...........................
اگر می خواهید کاری رو برای تلویزیون بفرستید باید پال باشد ولی اگر برای کارهایی مثل کلیپ های کامپیوتری و فیلم های VCDو DVD انجام می دین خیلی فرق نمی کند . چون اکثر تلویزیون و ویدیو ها سیستم اتوماتیک دارند و خودشان حالت Pal و Ntsc رو انتخاب می کنند...
از لحاظ کیفیت باید عرض کنم سیستم NTSC به خاطر تعداد فریم بالاتر کیفیت رنگ و ... بهتری دارد .
تفاوت بین سیستم PAL با NTSC در نحوه ی ارسال و دریافت سیگنال های تفاضل رنگ می باشد (تفاضل رنگ آبی و رنگ قرمز است)
در روش NTSC : در سطر اول و دوم و سوم و الی آخر سیگنال ها با هم 90 درجه اختلاف فاز دارند .
درروش PAL : هر سطر سیگنال ها با هم 90 درجه اختلاف فاز دارند با این تفاوت که در هر کدام از سطرها 180 درجه اختلاف فاز وجود دارد .
نقل قول:
بسیار ممنون
سلام دوستان من تازه این دستگاه رو خریداری کردم به قیمت 492 هزار تومان. ولی هر کاری که میکنم با کابل یو اس بی نمی تونم به کامپیوترم متصلش کنم . هارد دستگاه رو کامپیوترم نمیشناسه اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. تشکر