مرسیییی خیلی ممنون رد کردم. :n16::n19::n20::n09::n12:نقل قول:
Printable View
مرسیییی خیلی ممنون رد کردم. :n16::n19::n20::n09::n12:نقل قول:
شما اون وسیله ایی که قدرت طناب رو زیاد می کنه رو گرفتید؟(وسیله ایی که از یک طرف غول هیکل میگیری)اگه گرفتید و تکون نیمخوری شما با یک باگ طرفی اینقدر از چک پوینت بیا تا درست بشه.اپدیت جدید رو هم بریزیدنقل قول:
سلام .
دوستان من تو راحت ترین جای ممکن گیر کردم !
اونجائی که دستای لارا بسته داری فرار میکنه و لایه یه جای چوبی مخفی میشه اما پیداش میکنن ، وقتی یارو بش میگه بیا بیرون و یه دایره نمایش داده میشه که ما باید کلیک کنیم تا بش ضربه بزنه ، من رو هر جای اون دایره که میزنم فرقی نمیکنه و اون یارو خفش میکنه ! :دی چیکار کنم ؟!:n02:
وقتی دایره به کوچکترین حد خودش رسید اون موقع F رو بزن.نقل قول:
ای بابا من گیر یه سوتیه بزرگ افتادم فکر نکنم درست شه :n23:
من تو 51 درصد بازی هستم اونجایی که باید تو کشتی دنبال Alex بگردی ولی وقتی الکس رو پیدا کردم ظاهرا باید با تیرکمون اون قلاب روبروی در رو به او ن ترانس برق گیر بندازی که راه باز شه بری پیش الکس
ولی نکته قابل توجه اینه که من تیر تیرکمونم تموم شده و بدونه تیر تیر کمون هم نمیشه اینجا رو رد کرد و وقتی هم میخوام برگردم برم عقب تیر پیدا کنم راهی برای باز گشت نیست به خاطر اینکه از یه جای بلندی پریده پایین ودیگه نمیتونه بره بالا .
ترخدا یه کمکی بکنید با درجه هارد اومدم اصلا حسش نیست دوباره از اول برم یه بارم تو بازی دارکسایدرز 2 همچین مشکلی برام پیش اومدم
خواهشا اگه کسی سیو ی داره که تا 40 50 در صد رفته باشه برام اپ کنه کلا حدود 100KB هستش خیلی سریع اپ میشه ثواب داره
دوستان یه سوال دیگه داشتم !
اونجاهائی که نیاز به بردن مشعل به جاهای مثل زیر آبشاره چیکار کنیم ؟! یعنی طوری نشه که آب مشعل رو خاموش کنه !
هر وقت برسی به منطقه Base Exterior مشعل آپگرید میشه طوری که دیگه با نگه داشتن دکمه E لارا مشعل رو آتیش میکنه... یه چیزی مث سنگ چخماق میمونه.نقل قول:
بچه ها اینجا گیر کردم چیکار کنم ؟
همین جا که همه صف کشیدن و یه غول بزرگی هم هست . عکسش رو گذاشتم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر دست چپ رو برین. باید آویزون بشین...نقل قول: