فکر نکنم اینطور باشه.نقل قول:
هنوز دقيقا مشخص نيست آيا اين پردازنده همان Yorkfield با نام جديد است يا خير .
Printable View
فکر نکنم اینطور باشه.نقل قول:
هنوز دقيقا مشخص نيست آيا اين پردازنده همان Yorkfield با نام جديد است يا خير .
البته قرار بود Yorkfield و Harpertown پردازنده هاي سرور باشن ولي فعلا كه اينطوري معرفي شده
>>>>>>>>>>>>>> اولين پردازنده 4 هسته اي حقيقي <<<<<<<<<<<
شركت AMD به تازگي پردازنده 4 هسته اي خود به نام Phenom را عرضه كرده است كه بنا به ادعاي اين شركت, اولين پردازنده 4 هسته اي حقيقي دنيا به حساب مي آيد. اين پردازنده قابليت اجراي بيش از يك سيستم عامل را به صورت همزمان دارد. همچنين اين پردازنده قادر به بهره برداري از تراشه هاي حافظه به نام DDR2 را دارد. پيش از اين شركت اينتل پردازنده هاي 4 هسته اي را به بازار ارائه كرده بود. اين پردازنده در حقيقت دو پردازنده دو هسته اي است كه در قالب يك پردازنده 4 هسته اي است. پردازنده Phenom علاوه بر توان محاسباتي بسيار بالا, مصرف انرژي بسيار كمي دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی در مورد اینکه amd ، شرکت ATI را خریده میشه یه توضیحی بدین چون شنیدم که می خواهد از چیست گرافیکی تو cpu استفاده کنه ....
تا قبل از اینکه amd دم به دقیقه نظر عوض کنه خیلی به امید بارسلونا بودم بعد اونم اسمش عوض شد و تاریخش به عقب افتاد الانم فقط میگه ولی هنوز تو بازار و زیره تست یوزر نیفتاده تا وقتی هم نیاد هیچ تصمیمی نمیشه گرفت و به هیچ عنوان نمیشه نظر داد که ایا خوبه یا .....
ولی اینتل لاقل وقتی میگه میدم بیرون هر جوری هم که شده وارد بازارش میکنه فکر نکنم اینتل بی صر و صدا بشینه و کاری نکنه ١٠٠% اونم داره یه کارایی میکنه اینتل موزی بودن خودش رو به همه ثابت کرده
باید صبر کرد و دید
البته به جای موذی از « با برنامه بودن » استفاده کنیم فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
اینتل موزی بودن خودش رو به همه ثابت کرده
خب .. خيلي وقت بود خبر دسته اول نگذاشته بوديم
======
AMD تصميم گرفته سيستم نام گذاري پردازنده هاشو تغيير بده و در مدل هاي جديدي كه داره ارايه مي ده اين سيستم نام گذاري رو نمايش بده . اول از همه اينكه عدد 64 كه نماينده 64 بيتي بودن پردازنده بود را حذف كرده همينطور اون سيستم نام گذاري عددي كه كارآيي رو نشون مي داد ( مثلا Athlon 64 X2 6000 )
در سري جديدش يعني AMD Athlon X2 BE Series پردازنده ها زير 65 وات توان مصرفي دارن . دو مدل جديدش كه معرفي شدن يعني BE-2300 و BE-2350 به ترتيب 1.9 و 2.1 گيگا هرتز فركانس كاري دارن .
همچنين اشاره شده بود كه 45 وات TDP هستن .
هفته آينده منتشر خواهند شد .
با عرض سلامنقل قول:
میشه یه کم بیشتر توشیح بدین آخه من هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمی کنم ، اگه ممکنه منبعتونو بنویسید
لطفا قيمت بروز سي پي يو E6600 اينتل؟
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براي قيمت هم تاپيك مشاوره و راهنماي خريد پردازنده داريم در بخش اطلاع رساني .نقل قول: