با سلام
من ازمدل ua46c8000 دارم میتونید به من عاجز کمک کنید
من بعد از اینکه hotel mode رو On کردم رفتم منوی سرویس مخفی ولی در svc چیزی به اسم panel display time ندیدم
Printable View
با سلام
من ازمدل ua46c8000 دارم میتونید به من عاجز کمک کنید
من بعد از اینکه hotel mode رو On کردم رفتم منوی سرویس مخفی ولی در svc چیزی به اسم panel display time ندیدم
من بعد از اینکه hotel mode رو On کردم رفتم منوی سرویس مخفی ولی در svc چیزی به اسم panel display time ندیدم. میشه کمی راهنمایی کنید. مدل c6900
-شما بايد گزينه clone to usb رو هم بزنيد تا اپشن هاي بيشتري براتون فعال بشهنقل قول:
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
-عزيز مشكلتون كجاست؟نقل قول:
من همه ی کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی الان نمیدونم چطوری باید کانال های دیجیتال رو پیدا و تنظیم کنم!
میشه بگید بعد از اینکه مراحل رو کامل انجام دادم باید چطوری کانال های دیجیتال رو تنظیم کنم?!
-عزيز شما وقتي فعال كردين توي منوي جستجوي كانال ها ديجيتال هم بايد اضافه شده باشه و سرچ كنيدنقل قول:
من همه ی کارهای که گفته بودید رو کردم ولی توی تنظیمات فقط گزینه ی آنالوگ داره!:41: چرا؟!نقل قول:
مدل تلویزیون هم c8000 3D هست!
-گويا اين قابليت در سري هاي جديد حذف شدهنقل قول:
-البته فكر ميكنم شما كار رو كامل انجام ندادين چون گزينه سرچ ديجيتال اضافه ميشه حتي اگر نتونيد شبكه ديجيتالي رو دريافت كنيد
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت همه دوستان که اینقدر صمیمانه و خستگی ناپذر و باحوصله این بحث رو دنبال میکنند
tv بنده c650 که به نظرم شاه سری 6هست با اموزشهای موجود که اساتید زحمت کشیده بودند گیرنده دیجیتالش رو فعال کردم اما چون مازندران (ساری) فعال نیست شبکه ای ندارم .سوالی که دارم اینکه تو منوی مخفی گزینه 3d رو فعال کنیم تاثیری روی تصویر های 3 بعدی داره و اینکه در مورد divix که در منوی USB هست باید چیکار کنم که فعال بشه تو سایتش رفتم چیزی دستگیرم نشد ایا باید از طریق TVبه سایت متصل شد که کدینگ صورت بگیره
بازم تشکر میکنم از همه دوستان که وقت میزارن وکمک میکنند که عزیزان به چشمانشون خیانت نکنند
-ان شاا... به زودي راه ميوفته :8:نقل قول:
-در مورد قابليت هايي كه مربوط به سري شما نميشه هيچ تغييري نميكنه واكيدا توصيه ميكنم از دستكاري به منوها خود داري كنيد
-در مورد divx هم عزيز وقتي همه كدك هاي avi divx xvid رو اجرا ميكنه چه نيازي به اپديت دارين ؟
با سلام به همه اساتید
دوستان من امروز رفتم توی منوی مخفی هواسم نبود یه جایی رفتم
توی تنظیم کالیبره AV
یهو نوشت AV Calilibre Wait
حالا هم تصویر خیلی نورش کم شده و با تنظیم کنتراست و برایتنس درست نمیشه
لطفا کمک کنید
دوباره رفتم همونجا کالیبره زدم ولی می نویسه Failour
تلوزیون من C585 سامسونگ است
با تشکر:19: