نقل قول:
سامسونگ اس2 از نظر سخت افزاری ظاهرا که خیلی عالیه ولی از نظر طراحی تا حدود زیادی همون طراحی اس9000 رو تداعی میکنه
این برای من زیاد مهم نیست و نبوده
نقل قول:
و مشکل دیگه اون اندازه اونه که به نظر من بزرگه و به راحتی تو جیب جا نمیگیره
یکی از دلایلی که بین این 3 تا گیر بودم همین بود چون من میخوام صفحه نمایشش بزرگ باشه ((هرچی بزرگتر بهتر))
نقل قول:
اعتقاد دارم که یه گوشی هیچوقت نمیتونه جای یه دوربین رو بگیره هر چند 8 و5 و12 مگا پیکسل روی گوشیها بیشتر عدد هستن تا واقعیت چون اگه تجربه چند گوشی مختلف رو داشته باشین قبول دارین که بیشتر دوربین های 8 مگا پیکسل روی گوشیها با وجود جدیدتر بودن توان رقابت با ان95 نوکیا و کا850 سونی رو ندارن
اینو 100% باهات موافقم . حتی گوشی N95 هم باز نمیتونه کار یه دوربین عکس برداری حرفه ای 5 مگاپیکسل رو بکنه خودم دیدم تفاوت یه دوربین و موبایل رو
نقل قول:
یه نکته دیگه که یادم رفت بگم باطریه این سه گوشیه که برای آتریکس1930 اس2 1650و ال جی 1500 میلی آمپره که طبیعتا اینجا هم آتریکس موفق تره
یکی از دلایلی که هنوز از اتریکس خوشم میاد اینه ((خدایش باتری رو حال کنید))
نقل قول:
ولی متاسفانه تو ایران به علت یه سری دلایل خیلیها تجربه استفاده از موتورولا رو نداشتن
متاسفانه تو شهرستان ((که من هستم)) کلا موتورولا نمیارن اگه هم بیارن به هیچ عنوان خدمات پس از فروش گارانتی و تعمیر نداره ((این خیلی بده که اگه خراب شد باید تا خود تهران بیام بدم تعمیر))