دوستان به این بانک مهر اقتصاد چقده اعتماد هست چون حدود 40 درصد سود میده که سود خوبیه اما درباره تضمینش من اطلاعی ندارم
Printable View
دوستان به این بانک مهر اقتصاد چقده اعتماد هست چون حدود 40 درصد سود میده که سود خوبیه اما درباره تضمینش من اطلاعی ندارم
شک نکن بانک پاسارگادنقل قول:
بلی پشتوانه ی اونها بانک مرکزی است در ضمن اکثر بانک های دولتی خصوصی شدن و فقط بانک ملی و کشاورزی و پست بانک به عنوان بانک های 100% دولتی باقی موندن
هدف کوچک کردن دولته حالا چه این کار با تبدیل بانک های دولتی به خصوصی باشه و چه ادغام سه وزارتخانه:18:
راستی اخر من این جریان خصوصی سازی رو نفهمیدم این به نفع دولته یا مردم؟
اگر در کل می فرمایید که جاش اینجا نیست اگر برای بانک ها رو می فرمایید که خب چون در ایران بانکها تبدیل به سود آورترین نهاد های مالی میشن معمولا برای خود بانک وقتی میره توی بورس و مردم میخرن این سهام ها رو و با بالا رفتن ارزش سهام به نفع خریدار میشه !نقل قول:
راستی اخر من این جریان خصوصی سازی رو نفهمیدم این به نفع دولته یا مردم؟
هرکدوم که به خونتون نزدیکتره !نقل قول:
اگر بخواين بين پارسيان و پاسارگاد يكي رو انتخاب كنيد كدومو انتخاب ميكنيد
پارسیان و میدونم همون لحظه کارتتون و تحویل میده هزینش هم 1000 تومنه
به 2تای بالایی هست چون جفتشون زیر نظر بانک مرکزیندنقل قول:
و آيا اعتباري هست به بانكهاي خصوصي؟
سلام ؛نظر شما درباره كسي كه 50_60ميليون داره و با اين مقدار تا 5سال هيج كاري نداره و مي خواد در اين حال دراين مدت 2_3برابر بشه جيه؟ممنون
الان خیلی از بانکها طرح سرمایهگذاری بلند مدت دارن ...نقل قول:
اکثراً هم بعد از 5 سال پولتون رو 2 برابر میکنن ...
پاسارگاد، پارسیان، ...
اما بعد از 5 سال دیگه اون پول ارزشی نداره به نظرم پولتو بده یه ملک تجاری بخرنقل قول:
الان خیلی از بانکها طرح سرمایهگذاری بلند مدت دارن ...
اکثراً هم بعد از 5 سال پولتون رو 2 برابر میکنن ...
پاسارگاد، پارسیان، ..
يعني يه ملك 60تومني اين جور كه شما مي فرمايد بعد 5سال بايد حدودا بشه 150تومن؟و ملك به دليل اينكه دراين مدت ممكنه نوساناتي داشته باشه به نظر شما ريسك نيست؟در هر صورت ممنون از وقتي كه كذاشتيد؛نقل قول:
ببین عزیزم هر چیزی رو میشه وارد کرد اما ملک رو نمیشه وارد کرد در ضمن شما با 50 میلیون 5 سال پیش چه چیزای میتونستین بخرین العان نسبت به اون 5 سال پیش توجه کنین با اون پول حتی یک دهم اون ر و هم نمیتونین بخریننقل قول:
يعني يه ملك 60تومني اين جور كه شما مي فرمايد بعد 5سال بايد حدودا بشه 150تومن؟و ملك به دليل اينكه دراين مدت ممكنه نوساناتي داشته باشه به نظر شما ريسك نيست؟در هر صورت ممنون از وقتي كه كذاشتيد؛