یه برنامه لاغری برای یه خانم 35 ساله می خوام.:11:
72 کیلو
160 سانت قد
ترد میل هم داره.ولی زیاد استفاده نکرده.
قبلا وزنش بالاتر بود که چندماه تلاش باعث شد پایین بیاد طوریکه کاملا مشخصه کم کرده.
Printable View
یه برنامه لاغری برای یه خانم 35 ساله می خوام.:11:
72 کیلو
160 سانت قد
ترد میل هم داره.ولی زیاد استفاده نکرده.
قبلا وزنش بالاتر بود که چندماه تلاش باعث شد پایین بیاد طوریکه کاملا مشخصه کم کرده.
دوسته عزیز یه کم آرومترنقل قول:
اینطوری که شما پیش میری همه رو دلزده میکنید
اون استعدادی که شما میفرمایید برای مسابقات و امتیازاته داوری لازم هست
وگرنه اگر کسی معلولیت یا مشگل حادی نداشته باشه میتونه به هر فرم بدنی که دلخواهش هست دست پیدا کنه ، هم فیتنس و هم حجیم .
عزیز جان شما بنا رو بر این بگذار که حتما هوازی رو تو برنامه هات بگنجونینقل قول:
با سلام خدمت دوستان
بنده حدود 3 تا 4 ساله پرورش اندام كار ميكنم فراز و نشيبهاي زيادي رو ديدم و چون عشق به اين ورزش داشتم رهاش نكردم كاهش وزن داشتم اضافه وزن و...
به هر حال از بدنم راضي نيستم يعني به هركه تو باشكاه بگم 4 ساله كار ميكنم بهم ميخنده چون اصلا تفكيكي تو بدنم نيست البته توشهرستان ما وقتي من باشگاه رو شروع كردم يكي از بچه ها چون چند تا مقام استاني و شهرستاني سبك وزن داشت و دور بازوش از همه بيشتر بود با التماس بدون ديدن عيب و حسن بدن ما واسمون برنامه مينوشت البته ناگفته نمونه كه تولباس بدنم رديفه و تقريبا توجه همه رو جلب ميكنه مثلا سرشانه ضعيفه و بازم فقط حجم داره و تفكيك بدنم در حد صفره لطف كنين يه برنامه رديف بهم پيشنهاد بدين ساعدو شكم هم باشه
اونقدر ناراحتم كه ميخوام برم كشتي به خودم ميگم اين همه وقت گذاشتم سرما و گرما را بجون خريدم اعتراض دوستان پدر و مادر و حالا همسر ...
باور كنيد فوق ليسانس قبول نشدم بخاطر اين باشگاه لعنتي تورو خدا راهنمايي كنين خدا خيرتون بده
هفته ای 3 روز به مدته 20 دقیقه اونم مفید به صورتی که ضربانت بالا بره و خوب عرق کنی
البته همینجا توصیه ای به همه دوستان دارم و اون اینه که قبل از شروع به ورزشه بدنسازی به خصوص اگر بالای 30 سال سن دارید و به خصوص اگر اضافه وزن دارید با پزشک مشورت کنید
برای سر شونه هاتون هم سعی کنید زمانی که سرشونه تمرین میکنید بسیار با تمرکز و وزنه های مناسب تمرین کنید ، بهتره بدونید عضلاته سرشانه رشته ای هستن و به خصوص برای نش زدن به هیچ وجه وزنه سنگین توصیه نمیشه ، پس وزنه مناسب و با تمرکز
یه نکته هم که خیلی مهم هست اینه که برای این ورزش مهمترین عامل تغذیه هست و بعد از اون استراحت و تمرینه صحیح و به اندازه یه عده از دوستان به غلط فکر میکنن اگر 2 ساعت هر روز تمرین کنن سریعتر رشد میکنن در صورتی که تمرین فقط باعثه تخریب هست و بیش از 1 ساعت توصیه نمیشه این استراحت هست که باعثه بازسازی عضلات هست و به این خاطراستراحت و تغذیه مهمترین عوامل محسوب میشن
دوسته عزیز یه توصیه دوستانه هم به شما میکنم : هرگز خودتون رو با کسی مقایسه نکنید
چون هر بدنی فیزیک و آناتومیه خودش رو داره ، شما بهتره تمرکزتون رو روی بدنه خودتون
بگذارید تا بتونید از بهترین حالتتون لذت ببرید
ببخشید:دینقل قول:
دوربین مخفیه رفیق؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه وزنتو گفتی نه قدتو نه اینکه تمرین میکنی یا نه ونه...برنامه هم میخوای
قد 185
وزن 120
الان میخوام از هفته دیگه شروع کنم...
قبلا 3-4 ماه رفتم....
با سلام و تشكر از همه دوستاني كه نظر دادن
خدمت دوست عزيزي كه گفت بنده استعداد ندارم بايد بگم كه استعداد بدنيم تو حجم عاليه ولي تو تفكيك نه يعني كلا بدنم چرب هستش حالا هم كه كارم بيشتر صندلي نشيني شده بدتر شدم
بهر حال بنده قبل از شروع اين ورزش وزنم 69 وقدم 181 بود كه حالا وزنم 94 و قدم 185 است ميگم فيزيكم خوبه ولي تفكيك ندارم اقا كلي بگم بدنسازي اول علمه بعد ورزش اول بايد ماهيچه و عضله رو بشناسي بعد شروع كني
همه مشكل من اينه كه برنامه بدرد بخور ندارم و شايد تغذيه من هم خوب نيست اگر از دوستان عزيزم كسي ميتونه ايميل بده بنده عكس بدنم با فيگور براش ميل كنم يه برنامه تمريني و غذايي بهم بده بخدا شرمندم كرده
مگه من چی گفتم که دوستان دلزده بشن دوست عزیز...شما اصلا با استعداد بدنی اعتقاد ندارین...چندتا کتاب ومجله علمی میخواین بهتون معرفی کنم که بزرگترین متخصصان این رشته ورزشی نوشتن وتوش به اصطلاح به سیستم بدن افراد وژنتیکتشون اشاره کردن؟؟؟:13:...(منظور من از استعداد اینا بود...)نقل قول:
دوسته عزیز یه کم آرومتر
اینطوری که شما پیش میری همه رو دلزده میکنید
اون استعدادی که شما میفرمایید برای مسابقات و امتیازاته داوری لازم هست
وگرنه اگر کسی معلولیت یا مشگل حادی نداشته باشه میتونه به هر فرم بدنی که دلخواهش هست دست پیدا کنه ، هم فیتنس و هم حجیم
در ضمن من اولین پستم تو این تایپک نیست....
یاعلی....
نقل قول:
ساملیک
برای کاهش وزرن:
اینارو نخور : شام :دی
برنج
نشاسته جات
نان سفید
شیرینی جات
چربی
ترشی سرکه
نمک
پنیر پر نمک
پیاز
فست فود
+یه طناب شماره بالا ( فکر کنم 13 یا همچین چیزائی ) بگیر و هر روز 100 تا 150 تا طناب بزن ... البته به روش تمرینات کشتی گیران
--------------------------------
میدونم برنامه دادن درست نیست ... ولی
تو باشگاه برای ماه اول این حرکاتو توصیه میکنم :
پا عادی هالتر
بلوفر مستقیم
پرس سینه هالتر
پرس شانه جلو
جلو بازو هالتر
پشت بازو هالتر
ساعد
شکم
ساق پا
5 روز در هفته رو حتما باید بری تا بسوزونی
یه دفه بگو بمیر دیگه:دی!نقل قول:
اینارو نخور : شام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنج
نشاسته جات
نان سفید
اینا چرا؟!نقل قول:
ترشی سرکه
نمک
پیاز
ای ولز:دینقل قول:
میدونم برنامه دادن درست نیست ... ولی
تو باشگاه برای ماه اول این حرکاتو توصیه میکنم
من طناب میزدم
پرس سینه
شنا
شانه ایستاده
جلو بازو هالتر
جلو بازو دمبل
صلیب(لش:دی!)
پشت بازو دمبل
شکم
ساعد دمبل
15 دیقه تردمیل
15 دیقه دوچرخه:دی
ماکزیمم وزن کم کردنم 200 گرم بود هر جلسه! البته هفته ای 3 بار میرفتم....
الان با این برنامت چقد کم میشه هر جلسه فک میکنی!:دی!؟نقل قول:
روز در هفته رو حتما باید بری تا بسوزونی
استاد بابک:دی میشه تعداد هر حرکتم بگی!!
این چیه نشنیدم:13:نقل قول:
بلوفر مستقیم
این مربی باشگاه خودموم فقط بلده بگه چربی سوز بدم:دی!!
راستی این قرصا رو پیشنهاد میکنی!؟
ممنون ازت:11:
علی یارت :40:نقل قول:
همین که بنده خدا میگی استعداد نداری به نظرت دلزده نمیشه؟
اینا رو که شما میگی بنده هم میدونم و بالا هم اشاره کردم که اینا برای کسی هست که بخواد حرفه ای کار کنه و مسابقه بده ، اونجاست که آناتومی و تفکیکه عظلات و نسبتهای نقاط مختلفه بدن مد نظر قرار میگیره
این بنده خدا گفته تفکیک نیست و سرشونش کم حجم هست
راهش هم کمی تمرکز و برنامه تمرینی درست + اروبیک هست
من کاری ندارم چندمین پستتون هست و مهم هم نیست
مهم اطلاعات هست که باید بالا باشه تا بتونید کسایه دیگه رو به درستی راهنمایی کنید
موفق باشید:46:
دلیل علمیشو دقیق نمیدونم ... فکر کنم متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدن رو تسریع میکنه و باعث میشه بیشتر چربی ذخیره کنه بدنتنقل قول:
نقل قول:
وزن کم نمیکردی ... حتما چون پشت سرهم نمیکردی تمرینتو ... ببین باید بعد از طناب و دو ... یعنی وقتی ضربانت هنوز بالاست ... تو نیم ساعت تمرینتو جمعو جور کنی ... به قول معروف سرعتی تا بسوزونی
د ضمن هیچوقت جلسه ای حساب نکن ... تو ماه ببین چقد کم میکنی؟ من میگم 5
پا عادی هالتر 3x10
بلوفر مستقیم 3x10
پرس سینه هالتر 3x10
پرس شانه جلو 3x10
جلو بازو هالتر 3x10
پشت بازو هالتر 3x10
ساعد ( هرچقد تونستی)
شکم ( هرچقد تونستی)
ساق پا ( هرچقد تونستی)
راستی زیر شکمم اگه تونستی برو حتما
بلوفر هم رو نیمت دراز میکشی ... پاهات رو زمین باشه ( 90 درجه میشه پاهات با بدنت)
یه دمبل میگیری دست ... یعین با دو دست یک دمبل رو میگیری و از بالا میبری به پشت
نمیدونم اینجا چطوری توضیح بدم تا بفهمی ... اگه عکس پیدا کردم میزارم برات
:11:
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
هیچ قرصیم پیشنهاد نمیکنم ... چون همشون عوارض دارن شدید
سعی کن طبیعی وزن کم کنی و عضله بیاری ... اینطوری بدنت قشنگتر میشه ... مثل خودم :دی
ولی خب اگه قرص ویتامین دوست داشتی بخور ... بی ضرره .. مفید هم هست
سلام برو بكس ورزشكار
كسي كه به مابرنامه نداد :41:من هم دو شب هستش كه برنامه مربي رو كنار گذاشتم و خودم كار ميكنم بدك نيست لااقل خودم ميفهم با چه حركتي بيشتر حال ميكنم و بيشتر بهم جواب ميده ديشب سرشونه داشتم با پشت بازو اون حركت تمركزي كه براي نشر دوستان گفته بودم رو از مربيم پرسيدم گفت فقط باعث ضعف مفرط ميشه وبهتره كه با هالتر از جلو بري و تمركزي كار كني
اين حركتو زدم بد نبود
در ضمن در مورد بازوم هم گفتم فقط حجم داره يه حركتي رو شنيدم كه رو عضله براكيلي كار ميكنه دوستان ميتونن چند تا حركت براي اين عضله بهم بدن و كي بايد اون حركتا روبزنم هرشب يا شبي كه بازو دارم - درضمن يك whey پروتيين با يك سوپر كراتين 500 گرمي با هم گرفتم بدرد ميخوره مصرف كنم
ياعلي
بازم ممنون از همه ---:11: