نقل قول:
پشتت یه برچسب فارسی داشت که نوشته بود: به سفارش دایا دارو و...
از یه داروخونه گرفتم که فکر نکنم جنس تقلبی بیاره
راستی تقلبی یعنی چی ؟ یعنی اینکه تو ایران مونتاژ میشه؟ یا...؟...
من بوشهر زندگی می کنم
Printable View
نقل قول:
پشتت یه برچسب فارسی داشت که نوشته بود: به سفارش دایا دارو و...
از یه داروخونه گرفتم که فکر نکنم جنس تقلبی بیاره
راستی تقلبی یعنی چی ؟ یعنی اینکه تو ایران مونتاژ میشه؟ یا...؟...
من بوشهر زندگی می کنم
فولیکا بهتر از ایروکسه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی امتحان کرده نتیجه گرفته؟
تقلبی یعنی یه شامپوی بی کیفیت را میریزند تو قوطی شامپوی اصلی. دیگه نمیدونم کار چینی هاست یا ایرانیها.نقل قول:
اون برچسب سفید پشت قوطی با نام شرکت دایا اصله؛ یعنی اصل بود. خیلی وقته که دیگه تو بازار نیست. اینها که تازه وارد شده دو برچسب داره. بعید میدونم فروشنده تو انبار داشته، حالا اورده باشه بیرون.
شاید تو قوطی قدیمیها ؛ شامپوی دیگه ای ریخته.
من ایروکس رو تست نکردمنقل قول:
ولی مبتلا به شوره ی مقاوم سر بودم ، با هد اند شولدرز و کلیر نتیجه نگرفتم ، رفتم سراغ فولیکا. سه چهار نوع شامپوی ضد شوره داشت (ضد شوره ی چرب - ضد شوره ی خشک - ضد شوره برای مصرف روزانه - ...)
اینجا اگر یه مشاور نداشته باشید ممکنه گیج بشید و نتونید شامپوی مناسبتون رو انتخاب کنین. من با مشورت یه متخصص اونی که برام مناسب بود رو استفاده کردم و نتیجه ی عالی گرفتم
روی برچسبش مجوز بهداشت هم داشتنقل قول:
مگه میشه تو قوطی قدیمی هاش شامپوی دیگه ای بریزند؟ اینا هم شایعه هستش. البته مونتاژ و غیر اصلشو قبول دارم.
بعد اون شرکت دایا دارو می یاد خودشو خراب کنه واسه یه شامپو؟
گفتم که. دایا اصله. ولی خیلی وقته تو بازار نیست. این فروشنده از کجا آورده؟نقل قول:
والا نمی دونم!نقل قول:
ولی داروخانه بزرگی بود که حدود 10 نفر دختر فروشنده داشت :31: یه انبار بزرگ هم داشت :10:
تو اون خیابون چند تا داروخونه دیگه هم بود ولی هیچکدومشون این شامپو رو نداشتن! احتملا چون داروخونه ها جنس تقلبی نمی یارند. رفتم یه سوپرمارکت اون می گفت 5000 هزار تومان اونم برچسب داشت ولی برچسبش فرق می کرد و خود صاحب سوپری گفت تقلبیه!!!
راستی برچسب دایا دارو با پس زمینه سفید بود و نوشته هاش آبی رنگ بود. { گفتم شاید اگه تا حالا گرفتید برچسبش همین رنگی بوده؟؟؟ }
بله؛ برچسب سفید بود. ولی نوشته ها یادم نیست.
از محتوا هم میشه فهمید اصله یا تقلبی. اصلش شبیه ماست غلیظ (کاله!) یکدسته که آب نمیزنه. رنگش هم بسته به نوعش از سفید شیری تا آبی کمرنگ و احتمالاً رنگهای مات دیگه است.
به هرحال داروخانه بابرکتی بوده.
من از کورپورسانو استفاده کردم خیلی راضی بودم ولی بیشتر از اون از کلییر خوشم اومد خیلی شامپوی خوبیه
فوليكا براي موي چرب خوبه ؟