دوستان خواهشا" سقف سوالات رو رعایت کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Printable View
دوستان خواهشا" سقف سوالات رو رعایت کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بعضی سوالاتون تکراری بود دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بیوگرافی از خودت بگو؟
امممم...خوب چی بگم مثلا ؟ راجع به شخصیت خودم معمولا خودم اظهار نظر نمیکنم که چه صفاتی دارم....قضاوت با کسایی که منو میشناسن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون انجمن آموزش عالی ست اینجا ، یه کم در این مورد توضیح میدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از سوم راهنمایی به رشته ی هنر علاقه مند شدم و تصمیم گرفتم هنرستان برم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه خانواده م همیشه در این زمینه حمایتم کردن و میگفتن که علاقه ت از همه چیز مهم تره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معدل ترم دومم تو سوم راهنمایی 19/5 بود برای همین اطرافیان خیلی تلاش کردن منصرفم کنن....میگفتن با این معدل حیفه که بری هنر ، برو ریاضی و اگر خواستی سال پیش دانشگاهی تغییر رشته بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم خیلی مردد میشدم در این رابطه ولی وقتی با خودم فکر کردم دیدم تنها دلیل تردیدم ترس از حرف مردمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین رشته ی گرافیک رو انتخاب کردم در طول دوران دبیرستان(هنرستان) چند واحد عکاسی هم گذروندیم و من به این رشته علاقه مند شدم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنکور هنر شرکت کردم (88) و خداروشکر عکاسی قبول شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چه مقطعی هستی؟
ترم بهمن دانشگاهم شروع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام درس ها را بیشتر دوست داری؟
درس های دوره دبیرستان؟
سال اول شیمی رو خیلی دوست داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال دوم و سوم هم که درس های تخصصی هنر داشتیم : عکاسی - کارگاه هنر - صفحه آرایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داری در چه رشته درس بخونی؟به ترتیب نام ببرید.
همین عکاسی که قبول شدم رو دوست دارم .... اگه قبول نمیشدم احتمالا صنایع دستی رو انتخاب میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی معرفت ترین دوستانت در اینجا چه کسانی هستند؟به ترتیب نام ببرید با نام کاربری
نمیدونم....من معمولا از این بی معرفتی ها دلگیر نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدتریت تصمیم زندگی شما چه بوده است؟
بخشیدن خوبه اما نباید خطاها رو کامل از یاد میبردم و اعتماد میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین تصمیم زندگی شما چه بوده است؟
بر اساس علاقه م رشته م رو انتخاب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین خاطره زندگی؟
روز اعلام نتایج کنکور
+ تولد امسالم که دوستانم تو پی سی برام به یه روز استثنائی تبدیلش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا خارج کشور هم رفتی؟
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل ورزش هم هستی؟چه ورزشی؟
چندسال اسکیت کار میکردم الان هم ایروبیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دین اعتقاد داری؟به چه چیز در دین اعتقاد داری؟
به همه چیز اسلام اعتقاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه چیزی بیشتر به شما آرامش میدهد؟
آهنگ گوش بدم و کنار خیابون راه برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونت کجای شهره؟بالا شهر؟پایین شهر؟
تقریبا شرق تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا بابات دعوا کردی؟آخرین بار کی دعوا کردی؟
طبیعتا اختلاف نظر داشتم ولی سعی میکنم ساکت باشم و چیزی نگم که بدترش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونه با این انجمن آشنا شدی؟
انجمن آموزش عالی؟ تو صفحه اصلی فروم دیدمش و روش کلیک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما در مورد این انجمن؟
هر انجمنی با همکاری کاربرها رعایت قوانین انجمن میتونه خیلی بهتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کردی که روی این صندلی نشستی؟چه کار مفیدی در این انجمن انجام دادی؟
کار خاصی انجام ندادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین شهر ایران برای زندگی؟
گرچه گاهی وسوسه میشم یه کوله پشتی بردارم و برم تو یه شهر کوچیک یا حتی روستا زندگی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با این حال من تهران رو دوست دارم....چون همین جا به دنیا اومدم و بزرگ شدم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پدرت صميمي تري يا مادرت؟اصلا باهاشون صميمي هستي؟
وقت بیشتری رو با مادرم میگذرونم ولی با هر دو به یه اندازه صمیمی ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا خواهر و برادر داري؟بچه چندمي؟
یه برادر 13 ساله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا کسی را کتک زدی؟
معمولا با حرف یا (حداکثر فحش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشکلم رو با طرف حل میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين دوران زندگيت؟
سال اول دبیرستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سال کنکور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
== ممنون از وقتی که گذاشتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به :دی
خانوم هیوا :دی
اجازه هست صندلی رو آتیش بزنم :"> :">
خوبی شما ؟
سوال تکراری نمیپرسم :دی
آخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟
چرا miss Artemis فلسفه وجودی این اسم در چیست ؟ :دی
به نظرت 2012 تموم میشه همه چی یا نه مثل 2000 میمونه :دی خالی بندیه :دی
:دی
ادامه دارد :دی
با اجازه بزرگترا مام چند تا سوال بپرسیم :31:
1- کدوم بازیگر مردو از نظر تیپ و قیافه ترجیح میدی؟ (ایرانی / خارجی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- روزانه چند ساعت پای کامپیوتری؟
3- چند ساعتشو میای پی سی؟
4- میدونستی آرتمیس دختر زئوس بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اسمتو دوست داری؟
6- معنی اسمتو میدونی؟
7- اگر قرار بود یه اسمه دیگه داشته باشی دوست داشتی چی باشه؟
8- تا حالا از مامان بابات پرسیدی چرا اسمتو گذاشتن هیوا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- حال کردی چقد رو اسم مانور دادم؟:31:
10- حوله رو با چه ه/ح ـــی مینویسن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- بزرگترین هدفت چیه؟
12- اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه:
Simon cowell:
خودکار:
یخچال:
شارژر:
بابک :31: :
دوچرخه:
اسب آبی:
12- دوست داشتی پسر بودی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - چرا؟ (توضیح بده)
13- چرا به سوالایی از قبیل < تا حالا دوست پسر داشتی و ...> جواب نمیدی؟ :31:
14- به نظرت من خیلی فضولم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- نظرت راجبه آواتارم چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- رانندگی بلدی؟ اگه آره درچه سطحی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا سوال درسیم بپرسیم :31:
16- رتبت چند رقمی بود؟
17- چه سالی کنکور دادی؟
18- تا حالا گفتی ای کاش دوباره کنکور میدادم؟
19- نظرت راجبه کراوات؟
19- آخرین عکسی که گرفتی رو بزار ( اگه نمیشه قبلیشو بزار :31:)
20- به نظرت سوالام خیلی مزخرف بود؟ :31:
:11:
سلام خدمت هیوا خانوم!
1- چرا اغلب کنکوریها به جای درس خوندن میان اینجا و وقتشونو هدر میدن؟ :31:
2- به نظرت کنکور باید حذف بشه یا اگه برش ندارن بهتره؟
3- با انجمن عکاسان بین المللی آشنایی داری؟ همونی که دفتر مرکزیش تو هلند هستش (اگه اشتباه نکنم)
4- قدیمی ترین عکسی که دیدی، متعلق به چه دورانی بود؟
5- اگه همین الان هر کدوم از خبرگزاری های کشور خودمون به شما در زمینه ی عکاسی پیشنهاد همکاری بده، شما قبول میکنین یا اینکه براتون مهمه که برای چه ارگانی کار میکنین؟
6- دوست دارین عکاس خبری بشین، یا عکاس هنری؟
7- با نرم افزارهای گرافیکی در زمینه ی عکاسی هم آشنایی دارین؟ اگه نه، فکر نمیکنین که حتما لازمتون میشه؟
8- چرا بیشتر امکانات تهرون توی غرب شهر وجود داره تا شرق تهرون؟
9- یه سوالی که یه نفر از خودم پرسید رو از شما هم میپرسم: شما از بین حالت خفه شدن در آب و حالت جزغاله شدن تو آتیش، کدوم مرگ رو ترجیح میدین؟ :31: (فرض کنین جز این دو راه، انتخاب دیگه ای ندارین)
10- بچه ی اول بودن چه حسی داره؟ دوست داشتین برادر و یا خواهر بزرگتر از خودتون هم داشته باشین؟
ممنون از اینکه وقت میذارین.
موفق باشین.
89/10/12
سلام من گرفتاری هام بر طرف شده و از این به بعد در صندلی داغ به طور فعال حضور دارم
گفتی خارج از کشور سفر کردی اما نگفتی کجا.کجا سفر کردی؟
چند روز اونجا بودی؟
هدفت از سفر به اونجا چی بود؟
چرا جواب سوال "دوست پسر داشتی"را ندادی؟
حالا واقعا داشتی؟
نظرت در مورد پسر ها؟
به نظرت چه طور انسانی هستند پسرها؟کامل نظرت را از اول بگو با جزئیات
دوست داری با چه طور پسری ازدواج کنی؟این هم کامل نظرت را با جزئیات بگو
محرم عزاداری هم میری؟
در چه طور خانواده ای بزرگ شدی؟از نظر اخلاقیات و اعتقادات و...
و در آخر هر چه در مورد صندلی داغ از نقاط قوت و ضعف صندلی داغ در هر موردی که به ذهنت میرسه در مورد صندلی داغ این انجمن بگو!
خیرنقل قول:
نقل قول:
حداقل به دلیل داشتن حق اب و گل و افتتاح تاپیک و ایده صندلی داغ این قانون تعداد سوالات را از من معاف بفرمایید من این سوالات را از همه افراد صندلی داغ پرسیده ام و اجازه می خواهم از بقیه افراد در آینده نیز بپرسم!
با تشکر
به به میبنم که هیوا جان روی صندلی داغ جلوس کردن:دی
با اجازه بزرگترا ما هم چند تا سوال بپرسیم:10:
1-تو این مدت که گذشت چیکار کردی و تا بهمن چیکارا میکنی؟! (نگو که مث من الاف بودی :دی)
2-نوکیا یا سونی اریکسون؟
3-حیوون خونگی داری؟! دوس داری داشته باشی؟!
4-رنگ مورد علاقه؟!
5-میوه ی مورد علاقه؟!
6-چقدر اهل ریسک هستی؟!
7-چه سبک موسیقیو می پسندی؟!
8-اعتماد به نفست در چه حده؟!
9-ضخصیت خودتو توی سه کلمه توصیف کن!
10-آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود؟!چرا؟!
11-اگه قرار باشه 1 ماه دور از هیاهو باشی کجارو واسه رفتن انتخاب میکنی و چه وسایلی با خودت میبری؟!
12-به نظرت زندگی زیباست؟!
13-فرهنگ غربی رو بیشتر میپسندی یا شرقی؟!
14-اگه میتونستی توی تاریخ سفر کنی و یک نفرو ببینی،دوست داشتی کیو ببینی؟!
15-بزرگترین سوالی که توی ذهنت هست؟! (اگه دوس داری بگو)
16-فکر میکنی چند درصد به آرزوهات رسیدی؟!
17-شبی که فرداش کنکور داشتی شام چی خوردی؟!
18-اگه ایرانی نبودی دوس داشتی اهل کدوم کشور بودی؟!
19-یه جمله بگو که احساس همین الانتو بیان کنه!
20-اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه چیه؟!
1-تاریخ
2-آینده
3-طبیعت
4-مشکی
5-نفرت
6-زیبایی
7-گذشت
8-دریا
9-پی سی ورد
10-pedramch
ممنون/:5:
خب مهمترین دلیلش اینه که دختری. وگرنه اونها هم به احتمال زیاد پشتت رو نمیگرفتن! چون در مورد پسرها آینده شغلی اهمیت زیادی پیدا میکنه...نقل قول:
فکر کنم اینجا باید سوال پرسید نه اینه بیاید سوال ها و جواب ها رو تحلیل کنید!
..........
سلام
1- چرا همه سعی دارن سوال در مورد bf و اینا بپرسن؟
2- یعنی این نشون میده که بقیه سوالات اونا الکی بوده و هدفشون فقط پرسیدن این سوال بوده؟ :27:
3- آخرین کتابی که تموم کردی چی بوده؟ ازش خوشت اومدش یا نه؟
4- فیلمی هست که حسرتشو بخوری که چرا تا حالا اونو ندیدی؟ اگه آره یه دونشو نام ببر :31:
4- با دوستای واقعی راحتری یا مجازی؟
سلام و دورود بر بانوی شاعر و عکاس باشی و دوستدار جانی دپ فرومدرود و صد درود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت خوبه کیفت کوکه؟
علاقه مندی ها جز عکاسی و ادبیات دیگه چی میتونه باشه ؟توی فروم ؟ هنر هفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آشپزی هم بلدی ؟آره یه چیزایی بلدم.....در حدی که اگه تنها بودم از گشنگی نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غذاهای مورد علاقت؟آبگوشت - ته چین مرغ - تن ماهی:دی - لازانیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بدترین ضد حالی که در زندگیت خوردی؟
بدترین رو نمیدونم یادم نیست....ولی یه شب همه خواب بودن تو خونه ، من چراغ ها رو خاموش کردم و خواستم برم بخوابم .داشتم میرفتم تو اتاقم....یهو نفهمیدم چی شد انگار تو تخمین اندازه ی چارچوب در اشتباه کردم و با کله رفتم تو دیوار... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به خودم بد و بیراه میگفتم و بلند بلند میخندیدم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواب هم از سرم پرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل سفر هستی اگه آره کجا های ایران رو رفتی؟آره نسبتا زیاد سفر رفتم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اردبیل ، زنجان ، همدان ، اهواز ، کرمانشاه ، مشهد ، ابیانه ، اصفهان ، ارومیه ، شیراز ، سرعین ، قم ، ، کاشان ،مازندران ، کیش ، آستارا ، تبریز
+ چه جالب خودم دقت نکرده بودم تا الان این همه جا رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر به صمیمیت توی دنیای مجازی اهمیت میدی؟راستش من معمولا با همه یه جور رفتار میکنم...یعنی با همه در یه حد صمیمی هستم....خیلی کم پیش میاد با یکی صمیمی تر از دیگران بشم...هم تو زندگی م اینطورم هم تو دنیای مجازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کسایی که دوست دارن چی فکر میکنی؟چه فکری باید بکنم مگه؟:31: ممنونشونم:40:
جای کدوم یکی از دوستانت رو چه در زندگی چه در فروم را خالی میبینی؟
توی فروم دلم برای بعضی از بچه ها تنگ شده ....مثل سروش( S@ntiago_s&k )تو زندگی م هم دلم برای دوست دبیرستانم تنگ شده ...سال پیش دانشگاهی رو دیگه نیومد مدرسه ی ما....از سوم دبیرستان ندیدمش دیگه...البته تلفنی و اینا حرف میزنم باهاش ولی خب دلم خیلی براش تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بزرگترین اشتباهی که کردی چی بوده؟به جای شکر نمک ریختم تو چایی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد گریه می کنی یا کم ؟ اصلا گریه می کنی ؟خیلی کم .... دوستام میگفتن بهم ما آخرش گریه ی تو رو ندیدیم :دیوقتی خیلی کارد به استخونم برسه گریه میکنم....که معمولا نمیرسهوقتی عصبی یا ناراحتم معمولا میرم یه گوشه ی خلوت میشینم و فکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیباترین جایی رو که دیدی کجا بوده؟کعبه:40:
اگه بهت بگن یه روز دیگه زنده ای چی میکنی؟
احتمالا سعی میکنم کنار کسانی که دوستشون دارم وقتم رو بگذرونم و ازشون طلب بخشش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنی پول نفت ایران صرف چیه میشه؟نمیدونم واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فروم چه خط قرمزی برات مهمه که اگه اون نباشه دیگه تو فروم نمیای؟فروم که میام به هر حال ....تا وقتی گرفتار نباشم فروم رو ترک نخواهم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی اگه یه موقع یه نفر بیش تر از حد خودش باهام رفتار کنه ارتباطم رو باهاش قطع میکنم
از زندگی ات راضی هستی؟راضی ام....اما سعی میکنم بهترش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل کتاب خوندن هستی چه سبکی رو دوست داری؟
کتاب خوندن رو خیلی دوست دارم....کتاب های نوجوان و اینا رو میخوندم قبلا مثل کتاب های دارن شان ... الان نمایشنامه خیلی دوست دارم بخونم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از چه جور فیلمهای خوشت میاد؟والا خودم هم خیلی نمیدونم....ولی چند وقت پیش کشف کردیم که انگار از فیلم های کلاسیک بیشتر خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین لحظه ای از زندگیت که دوست داری باز هم تکرار شه؟لحظه ای که برای اولین بار کعبه رو دیدم:40:
چه سوالی دوست داری ازت پرسیده بشه که هنوز دوستان نپرسیدن؟نمیدونم....این سوالت رو نگه دار اخر صندلی داغ ازم بپرس:31:
یه جمله بگو که خیلی برات تاثیر گذار بوده؟چارلی چاپلین : افسوس ....! هر چه سعی کردم مردم بفهمند ، فقط خندیدند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه روز خوب میاد؟مرسی از سوال های خوبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قطعا خودش نمیاد .... خودمونیم که باعث میشیم بیاد یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون که برا خوندن سوالات وقت گذاشتی هیواجان