همه چیزش خوبه اما این ترنسفرش اصلا خوب نیست ... حتی یدونه بازیکن خوب هم نمیشه خریدنقل قول:
حتی یدونه
چطوری باشگاهو بخرم ؟نقل قول:
Printable View
همه چیزش خوبه اما این ترنسفرش اصلا خوب نیست ... حتی یدونه بازیکن خوب هم نمیشه خریدنقل قول:
حتی یدونه
چطوری باشگاهو بخرم ؟نقل قول:
اين مسيرُ برو:نقل قول:
CAREER--Career Options--BUY THIS CLUB
من خودم صاحب باشگاهم. میتونید همون اول بازی انتخاب کنبد که صاحب باشگاه خودتون باشیدنقل قول:
من که هروقت بودجه کافی داشتم تونستم بازیکن خوب بخرم
شما رو چه درجه ای بازی میکنید؟ تیمتون تو لیگ و جام باشگاه ها چندمه؟ چون اینا خیلی مهمه تو خریدن بازیکن
کسی اینو نمی تونه بهم بده ؟نقل قول:
دوستان واسه خرید بازیکن خیلی راه های دیگه هم هست مثلا یه سری بازیکن ها یه گزینه دارن تو قراردادشون offer abrod این خیلی خوبه بازیکن مفتی میگیری :27: یه راهه دیگه هم داره که وقتی نقل و انتقالات نیم فصا تموم شد یه سری بازیکنا قراردادشون رو تمدید نمی کنن تو قسمت سرچ بازیکن بزنی قرارداد کمتر از یک سال میشه بگیریشون مثلا من تو میلانم سال 2013 اشنایدر - تورس - همسیک رو از همین راه دوم گرفتم
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم :11:
دقیقا منم بازیکنای خوبم رو با همین روش و با قیمت کم میخرم:31:نقل قول:
کسی تا حالا تو جام باشگاه ها قهرمان شده که ببینه چقدر بابت قهرمانی پول میدن؟؟؟؟
سللام به مربی ها ! :دينقل قول:
خیلی قهرمان شدم ولی یادم نمی اد ! :دي
من اخرین بازی که بازی کردم سال 2023 بودم ! :دي
یه اشکالی هم داره این بازی همه بازیکنای قدیمی بعد چند سال 99 می شن ..
سلام من ابتدای فصل دومم FIFA11 ,ازیکن بخرم ولی بودجه کم دارم کمکم کنید PATH یا TRAINER اگه هست میخوام تو سایتهای خارجی خیلی گشتم ولی هیچکدوم بدرد نمی خورد
اصلا استهاده نکنی بهتره ... سعی کن همین جوری گلیمتو از اب بکشی بیرون ...نقل قول:
برو توی جایی که بازی رو نصب کردی سرچ کن Luxury ... بعدش با نوبپد بازش کنین یکی از قیمتاش رو منفی کنید برید توی بازی بخریدش ...
البته اوولش باید بزاری خانواده باشه ...
آپدیت 3 رو استفاده نکردم،حالا آپدیت 4 هم براش اومد!
این آپدیتاش به جز ترنسفر های جدید دیگه چه ویژگی هایی اظافه میکنه؟؟؟
سلام،نقل قول:
دوستِ عزيز چيزي به اسمِ آپديت 4 نيومده؛
فقط يه ديتا بيس 30 مگي رو گذاشتن تو سايتِ رسمي واسه دانلود...
از اينجا ميشه دانلودش كرد:
اينجا هم نوشته كه تو اين ديتابيس چه چيزايي اضافه ميشه:کد:http://www.fifa-manager.com/downloads.html
کد:http://www.fifa-manager.com/home/news/news-article/n/News/show/new-database-update-available.html