با سلامنقل قول:
نه تم نیست دوست من.جدیدترین سیمبین اسمش آناست.
سیستم عامل هم عوض نمیشه فقط برای چند تا گوشی این آپدیت میاد از جمله c7.00.
یه جورایی با آنا دیگه از تفکر قدیمی بودن آیکونها و برخی مشکلات سیمبین ها رها میشیم.:10:
Printable View
با سلامنقل قول:
نه تم نیست دوست من.جدیدترین سیمبین اسمش آناست.
سیستم عامل هم عوض نمیشه فقط برای چند تا گوشی این آپدیت میاد از جمله c7.00.
یه جورایی با آنا دیگه از تفکر قدیمی بودن آیکونها و برخی مشکلات سیمبین ها رها میشیم.:10:
دوستان وقتی گوشیو قفل میکنی یه ساعت میاد رو صفحه.فکر کنم مصرف باتریش بالا باشه.چجوری میشه برداشت؟؟؟
مسیر زیر رو برونقل قول:
setting>themes>screen saver >None
ممنون عزیز
واسه حروف گچپژ راهی هست اضافه بشه؟؟؟
راستی C7 صفحش آملوید هست؟؟
نقل قول:
1- من با بولوتوث این کار رو کردم و با استفاده از اینترنت گوشی با لب تاب زیاد وب گردی کردم
2- اوپرا ورژن ده رو روش نصب کردم
3 - اپرا مینی خیلی خوب توش جواب می داد ولی الان نه تنها c7 که فکر کنم هیچ گوشی اون سایتهایی که شما می گین باز نمی کنه
4- برد اف ام فکر کنم در حد همون ماشینی که توش نشستی
5 - جی چی اس روی گوشی خودش خوب جواب می ده نیاز به برنامه خواص نداره
10- فیلمبرداری ش واقعا عالی هست خیلی بهتر از ویو 2 سامسونگ هست اما با گالکسی مقایسه نکردم
11- استفاده نکردم اما یه گوشی 100 تومنی هم می تونه برنامه موبایل بانک رو داشته باشه فکر نکنم c7 هم مشکلی داشته باشه
12 -توی اسپیکر تست نکردم اما صدای خود گوشی انقدرها بلند نیست (البته از ویو 2 و ویواز صداش بلندتره اما از x6 نوکیا پایینتر) ولی کیفیت صداش خیلی خوبه
دوستان الان جدیدترین اپدیت این گوشی چنده ؟؟همون ورژن 14 هستش؟؟
دوستان کسی میتونه بگه چطور از شر این پیغام هنگام پاک کردن آلبوم خالی از آهنگ تو موزیک پلیر سی7 راحت شم:
file is corrupted.operation cancelled.
واقعا رو مخمه
ممنون منتظر جوابم
سلامنقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم هر کاری هم کردم درست نشد تا آخر همه ی اطلاعات گوشی رو ریختم رو کامپیوتر و کل حافظه داخلی رو فرمت کردم.اونوقت درست شد.نمیدونم برا چی این اخطار رو میده.
سوال:شما هم این آلبوم ها رو توی file manager پاک کرده بودید و بعد میخواستید تو میوزیک پلیر پاکشون کنید؟
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
من ورژن گوشیم 14هست و گچ پژ هم داره مگه شما این حروف رو نداره؟نقل قول:
بله نمایشگر این مدل از نوع امولد هست.
دوست عزیز این ورژن 14 تفاوت با قبلینقل قول:
چقدر هست ؟ارزش اپ داره؟
با سلامنقل قول:
من اصلا از همون اولی که خریدم همین ورژن روش بود و وقتی خواستم اپ کنم دیدم ورژن جدیدتری براش وجود نداره
بنابراین چون ورژن پایینتر رو ندیدم نمیتونم اظهار نظری داشته باشم.میدونم من اصلا هنگ و گیر و حتی توی بازهایی با حجم 100 مگ اصلا مشکل ندارم.دیگه نمیدونم بقیه اش رو.