اره راضیم خوبه.نقل قول:
بازی نه ولی همین الان دانلود میکنم فردا جوابش رو میدم.
اره راضیم خوبه.نقل قول:
بازی نه ولی همین الان دانلود میکنم فردا جوابش رو میدم.
دوستان کیفیت صفخه این گوشی بهتره یا xt720 ؟
از نظر اپدیت به android 2.2 مشکلی داره یا ... ؟
کلا این قابلیت صد ضربه بودن و ..... برای استفاده ی عادی به درد میخوره؟
بالاخره دیفای یا xt720 ؟ بین این 2 تا گوشی گیر کردم !
دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش خوبه 16میلیون رنگه از نظر اپدیت به صورت رسمی اپدیت 2.2 براش نیومده(قراره تا 1 ماه دیگه رام 2.2 به صورت رسمی عرضه بشه) ولی رام کاستوم 2.2 براش موجوده که من دارم دانلود میکنم وقتی خودم تست کردم لینک دانلود به همراه اموزش نصب برای دوستان میزارم.نقل قول:
این گوشی فقط فیلم برداریش 720p نبود که اونم با اپدیت به 2.2 درست میشه.
از نظر ضد ضربه بودن و صد خش بودن مسلما یک حسن بسیار خوبه.
به نظر من دیفای بهتر از xt720 هست هم قیمت پایین تری داره هم از نظر ساختار بدنه هم از نظر ظاهر هم گوشی جمع و جورتری هست.(البته فقط توی ایران MILESTONE XT720 قیمت بالاتری داره وگرنه قیمت جهانی هردو گوشی نزدیک به هم هستند)
راستی خدایی نکرده منظورت XT720 MOTOROI که نیست که اصلا با دیفای قابل مقایسه نیست ولی اگر منظورت MILESTONE XT720 هست باز یه چیزی.
1 - مسعود جان بازی سنگین ریختی ؟ ( چطور اجرا کرد ؟ )
2 - از اونجایی که این گوشی موتورلا تکنولوژِی Crystaltalk موتورولا و همین طور میکروفون دوگانه برای بر طرف کردن نویز رو داره میخواستم ببینم کیفیت مکالمش چطوره ؟ ( نسبت به گوشی های دیگه باید خیلی بهتر باشه درسته ؟ )
3 - با ایرانسل که مشکلی نداره ؟
4 - یه نرم افزار پیدا کردم Screenshot It برا عکس گرفتن از گوشی ( این اگه میشه نصب کن چند تا عکس از صفحه sms گوشی بگیر )
ممنون
لینک نرم افزار تو موبایلستان :
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=129506
ویندوز ایکس پی هست . این استپ 4 چی هست Step 4: It’ll now run RATCنقل قول:
برنامه 4. برنامه adb server رو ندارم احتمالا " همینو کم داشته
من چندتا بازی گرافیک بالا نصب کردم اجرا شد ولی بیشترش وقتی میخواد بره تو بازی میخواد ازم که با wifi به اینترنت متصل شه تا بعضی اطلاعات رو دانلود کنه که بازی اجرا بشه ؟ دلیلش چیه ؟
محمد جان حالا چرا اینقدر به این کیبرد فارسی حساس شدی :31:نقل قول:
کیفیت مکالمه خیلی خوبه و من خودم رو این گوشیم ایرانسل هست .
در حالت مکالمه تنظیمات کیفیت مکالمه 4 حالت داره که میتونی انتخاب کنی که واقعا" عالیه :
standard
balanced
bright
extra bright
هادی جان اینکه میخواد که وارد بازی شه باید اطلاعات دانلود کنه یه امرعادیه....(البته در آندورید!) اونم به خاطر پسوندapk هستش.(یه چیزی مثل فایل های cab توی ویندوز). در اصل انگار تو فقط بازی رو ریختی تو هاردت ولی هنوز دیتاهاش کپی نشده.(البته بعضی از بازی ها اینطوریه-بازی های گرافیکی-) البته تو میتونی از سایت هایی بازی ها رو دریافت کنی که خودشون هم لینک دریافت فایل apk رو داره و هم لینک دانلود data بازی هارو.(مثل موبایلستان یا ir-tci).
خداروشکر مشکل باتری هم حل شد...(با تغییرو انتخاب 2g به جای 3g&2g)
در مورد بازی های سنگین هم من آسفات5 رو روش ریختم و خیلی روون اجرا کرد...(البته یه مشکلی که داره اینه که بعضی مواقع که سرعت ماشین کمه, صدای ماشینه نمیاد. حالا من نمیدونم که مشکل از بازی هستش یا از گوشی....)
مشکل از ماشینش هست :31:نقل قول:
خدا رو شکر باطریت بهتر شد / شارژ اولیه رو چطوری کردی ؟؟ تا گوشی رو خریدی گذاشتی 8 ساعت شارژ یا نه ؟؟!
دوست عزيز من نمي تونم پيام خصوصي بدم اگه ممكنه آدرستون رو لطف كنيد براي خريد خدمت برسم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]