اشپزی هیچ کار ی نداره فقط یه کم باید تنبلی رو کنار گذاشتنقل قول:
یه کم هم علاقه میخواد یه کم هم تجربه
ترکیب همه اینا میشه چییییییییییییییییی!!
یه غذای خوشمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اشپزی هیچ کار ی نداره فقط یه کم باید تنبلی رو کنار گذاشتنقل قول:
یه کم هم علاقه میخواد یه کم هم تجربه
ترکیب همه اینا میشه چییییییییییییییییی!!
یه غذای خوشمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غذاهاتون خیلی مخلفات میخواد.
یه چیزی هم بزار که به درد دانشجوی بدبخت هم بخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویاتشم اینا باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تخم مرغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تخم مرغ
3- تخم مرغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تخم مرغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
n- سیب زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n+1- پیاز
n+2- همبرگر آماده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-تخمرغ عسلی :31:نقل قول:
2-تخم مرغ سفت:31:
3-تخمرغ خام :31:
4-تخمرغ با سوسیس:20:
5-تخمرغ با گوجه(املت):20:
6-تخمرغ با سیب رمینی(کوکو):20:
7-تخمرغ با شکر(خاگینه):2:
8-تخمرغ با خرما:20:
ای وای خدا مرگم بده ا:27:اصل کاری رو یادم رفت نیمرو!!!!!!!
گرچه اخرش که خودکشی کردی اینا دیگه بدردت نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مواظب باش موقعی که درست تمام شد شکل تخمرغ نشده باشی:31:
دوست عزیز حالا از شوخی که بگذریم سعی میکنم برات غذاهای ساده رو پیدا کنم البته چند نوع پیتزای دانشجویی در صفجه 11 هست ببین اونا بدردت میخوره
آقا ممنون میشم چون دیگه اسم تخم مرغ که میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتم یه نگاه به پیتزاهات بندازم شاید تونستم امروز درست کنم.
دمت گرم!
ماريا جون غذاهاي خارجي هم بلدي مثلا غذاهاي ايتاليايي.اگر بلدي دستورش رو بذار.چند سوال.............. تو چند ساله داري آشپزي ميكني؟آشپزي رو از كجا ياد گرفتي؟به نظرت يكي كه مبتديه مثل من از كجا شروع كنه ياد بگيره كتاب يا همين جا يا يه طور عملي؟؟؟
:angry:از کی تا حالا اقایون اسم ماریا رو خودشون میذارن
عزیزم من قبلا تفننی اشپزی میکردم منتها مادرم چند ماهیه به رحمت خدا رفته اند مجبورم خودم اشپزی کنمنقل قول:
من سعی میکنم بیشتر برنامهای اشپزی تلویزیون رو ببینم و اونا را یادداشت کنم
و هر جا هم غذای خوشمزه ای میخورم حتما میپرسم که چه جوری درست شده
یا از توی سایت یه سری غذاهای جدید رو پیدا میکنم
در اشپزی مثل هر کار دیگه ای تجربه خیلی مهمه در ضمن باید خودت خلاقیت هم بخرج بدی مواد رو عوض کنی یا کم کنی یا اضافه کنی یا روش پخت بعضی ها ر و عوض کنی ببینی چه جوری درست کنی خوشمزه تر میشه
اگر هم بخوای حرفه ای بشی که باید بری کلاس اشپزی
غذاهای خارجی خیلی کم بلدم چون فکر میکنم با ذائقه ما ایرانیها زیاد جور نیست
ولی اگر بخوای برات میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم:11:
خدا رحمتشون كنه. خيلي ممنون :11: يه سايت ميخوام كه طرز تهيه غذاهاي ايراني رو داشته باشه از ساده ترين تا سخت ترين. اگر سراغ داري آدرسش رو برام بذار بازم ممنون خيلي لطف كردي.نقل قول:
سلام
غذاي مخصوص شب هاي جمعه دانشجويي
1- در يخچال را باز کرده و با قيافه اي دپرس شده در يخچال را مي بنديد (چون توي يخچال چيزي نبود :19: )
2- در کنار يخچال زير ميز را نگاه کرده ، مقداري پياز همراه با سيب زمني پيدا مي کني ، سپس اندکي فکر
کرده و سيب زمني را داخل کتري!! روي اجاق مي گذاريد.
3- پس از 1 ساعت به سراغ کتري رفته و مقداري سيب زمني ترکيده مي بينيد و 2باره دپرس ميشويد :18:
4- سيب زمني ها را برداشته ، پوست کنده و در ماهي تابه عقده خود را بر سر سيب زمني خالي کرده .
5- اکنون سيب زمني هارو همراه با اندکي روغن (خيلي کم ، چون گرونه) و نمک (از سلف باشه بهتر و ارزون تره :27:)
روي اجاق گذاشته و آن را طبخ مي دهيد ، سپس پس از مدتي آن را برداشته و مورد استفاده قرار مي دهيد ، اگر در
طي مسير آشپز خانه تا اطاق چيزي از ان باقي بماند!!
6- در ضمن اگر سس خواستيد مي توانيد رب گوجه را همراه با سس گوجه فرنگي و فلفل و اندکي آب جوش (حدود 90
% آب جوش :46: ) مخلوط کرده و در موقع طبخ به آن مي افزاييد.
با اميد موفقيت براي شما پس از خوردن غذا به تاکسي تلفني تماس گرفته و به اولين اورژانس مراجعه کنيد :2:
با تشکر
(اگر خواستيد مي تونيد اين غذارو به همين صورت درست کنيد و بخوريد ، البته بدون قسمت هاي طنز :31: )
دستور آشپزي : مهران (برادرم:10: )
نويسنده : احسان :5:
باي:40:
احسان جون یادم باشه دعوتت کنم
غذای عروسی ما رو هم تو بپزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]