در یک کلام ، بازی عالیه .
اصلا آدم دلش نمیاد از پای بازی بلند شه .
برو اسلحه ای که زنه گفت رو از توی آشغالی بیرون مغازه بردار . بعد برو اسلحه فروشی بعدشم برو مغازه جواهر فروشی قاتل .نقل قول:
Printable View
در یک کلام ، بازی عالیه .
اصلا آدم دلش نمیاد از پای بازی بلند شه .
برو اسلحه ای که زنه گفت رو از توی آشغالی بیرون مغازه بردار . بعد برو اسلحه فروشی بعدشم برو مغازه جواهر فروشی قاتل .نقل قول:
دقیقا، یکی از زیباترین پرونده ها همین بود...من که در یکی از قتل ها یک بی گناه رو مجرم اعلام کردم...:((نقل قول:
گرافیکش هم که تعریفی نداره. پر ار تکچرهای بی کیفیت.
اما ار اون طرف، توجه زیادی به جزئیات فضاهای داخلی شده. یعنی داخل خونه ها و اماکن مختلف پر از خرت وپرته!
از شهرش هم خوشم نیومد. اغلب اوقات کاری به ریخت و قیافه شهر و اینکه چی داره توش می گذره ندارم و مستقیم میرم سراغ محل وقوع جنایت.
رانندگی هم که دلچسب نیست.
مگر اینکه محکم بکوبی به ماشین های دیگه و از صدای تولید شده لذت ببری!
اما روی هم رفته، بازی جذابیه.
انتخاب اینکه متهم یا مظنون داره راست میگه یا دروغ یا داره چیزی رو پنهان می کنه، چالش برانگیزه.
انتخاب گزینه ی doubt کار راحتریه. کافیه به چهره ی طرف نگاه کنم.
ولی تشخیص Lie کار آسونی نیست و علاوه بر بررسی چهره ی طرف، نیاز به بررسی شواهد و ارتباط شواهد با ادعاهای متهم هم هست.
تو هر مرحله، فرضیه های زیادی به ذهنم می رسه که با یافتن شواهد مطمئن و تطبیق شون با فرضیه ها، از تعداد فرضیه ها رفته رفته کاسته می شه.
اولین قدمی که من پس از جمع آوری شواهد برمی دارم، پیدا کردن انگیزه های احتمالیه. و پاسخ به این سوال که چه کسانی از مرگ مقتول نفی می برند.
شما از چه روشی برای پیدا کردن حقیقت استفاده می کنید؟
من رسيدم به اون بدبختي كه باماشين زيرش كردند
يكم بازي خسته كننده نيست ؟
بچه ها یه سوال (؟)
این قتل ها ، قتل زنجیره ی هست یا اصلا جریانشون از هم جدا هست ؟
این نظر همه گیمر هاست . همه دوست دارند که فیلم بازی کنن . مثلا خود من میخواستم توی AC Brotherhood و ac ii حرکاتم طبیعی باشه و مثل فیلم باشه مثلا یارو رو درست تعقیب کنیم یا توی سری gta . یا مثلا توی cod همیشه سعی میکردم مثل Soap عمل کنم .نقل قول:
هميشه چنين بازي ميخواستم كه مثل فيلم باشه ...
کلا یه حس دیگه ای میده وقتی آدم فیلم بازی کنه :دی
نه اتفاقا این حرکت حرکت خوبی نیست. چون اگه قاتل بی انگیزه باشه چی؟ البته واسه اولاش جواب میده. شاید بعدا یک قاتل پیدا بشه که مثلا دیوانه باشه و همین طوری می کشه!!! ( البته هنوز ندیدم من!!)نقل قول:
چه ربطی دارن به همدیگه؟نقل قول:
خیرنقل قول:
من همون اول هم می گفتم که همه از این بازی خوششون نمیاد ، چون گیمر ها ، مخصوصا گیمر های ایرانی بیشتر سبک اکشن خالص رو دوست دارن تا این جور بازی ها! واسه همینه که پورتال 2 اینقدر توی ایران کم فروش کرد!!
نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی
خیر...من که واسه دومین بار بازی رو شروع کردم...فوق العاده هست بازی...البته هر کس یک طرز فکر و سلیقه داره که محترم هستش...نقل قول:
به نظر من...من اول با خودم میگم این مقتول اصلا چجور آدمی بوده و اولین احتمالم هم شوهر ، دوست صمیمی یا bf مقتول بوده....نقل قول:
گرافیک بازی بدجوری میزنه تو ذوقم.گرافیکred deadمعرکه بود
برای شما هم لگ داره؟من اول اول بسم ا... 3 تا لگ وحشتناک دیدم
این بازی داره بدجوری به دلم میشینه
خیلی با ماجراجوییش حال میکنم.(مثل بازیه CSI که باید دنبال قاتل بگردی)
خلاصه درسته بازی مثل gta اکشنش زیاد نیست ولی اینم یه تجربه ی باحالیه و طرف باید تو بعضی جاها صبر داشته باشه(نزنه همرو لتو پار کنه)
پس به احتمال زیاد قتل های زنجیره ی هست ؟
+
آره امید می گم شبه چه بازی هستاا !