اگر رفتیم داخل منوی مخفی ساعت کارکرد رو که نشون نمیده ! ظاهرا تعداد دفعات روشن شدن تلویزیون رو میشه فهمید ؟تعداد دفعات بوت کدوم یکی از اون گزینه هاست که میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر رفتیم داخل منوی مخفی ساعت کارکرد رو که نشون نمیده ! ظاهرا تعداد دفعات روشن شدن تلویزیون رو میشه فهمید ؟تعداد دفعات بوت کدوم یکی از اون گزینه هاست که میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون توروخدا یکی جواب بده من یک تلویزیون گرفتم میخوام ببینم کارکرده نباشه ، تمام جاهاشو نگاه کردم گردو غبار و این چیزا نبود ولی با صحبتهایی که شده ( تاپیک های مختلف ) به شک افتادم ، میخوام مطمئن بشم !نقل قول:
باسلام من 46 اینچ 710 گرفتم لطفا نرم افزار آپ دیت و فریمور آنرا برایم بذارید با تشکر
سلام دوستان من میخوام یه ex710 40 f'dvl ldo,hsjl kzvj,k, fndn:11:
ما كه دقيق نفهميديم چي گفتينقل قول:
ولي اگر ميخواي ex710 بخري بهترين مدل در سوني ها رو انتخاب كردي از نظر كيفيت تصوير:
كامنت هاي پايين اين صفحه رو بخون كامل متوجه ميشي
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit?cpage=20
سلام
من یه 710 دارم . کسی میدونه چطوری میشه اینترنت اینو به کار انداخت ؟ البته نمیدونم اصلا چی هست این اینترنت ویدئو :41:ولی خیلی دوست دارم بفهمم:31: . لطفا در مورد این گزینه ولی روش به کار انداختنش :8:توضیح بدید .
اونجوری که من شنیدم این امکان توی ایران غیر فعاله و شما فقط و فقط از قابلیت شیرینگ در شبکه داخلی خونه یا مکانی که تلویزیون توشه میتونی استفاده کنی و نه جای دیگه:2:نقل قول:
مسئولین محترم خواهش میکنم جواب بدید.نقل قول:
توی سایت سونی خاورمیانه میتونی بگیرینقل قول:
من وارد سایت Divx میشوم کد Divx تلویزیون را هم یاداشت کردم ولی نمی دونم سریال را کدام قسمت باید وارد کنم تا فرمت Divx در LED فعال بشه .لطفا یه راهنمایی بفرمایید باسپاسنقل قول: