خب عملیاتی رو که گفتی انجام دادم و وقتی ok کردم گفته بود که جزئ فایل های مورد اعتماد بوده! (از تو defense+) مورد اعتماد بودنش رو تایید کرده بودم.
Printable View
خب عملیاتی رو که گفتی انجام دادم و وقتی ok کردم گفته بود که جزئ فایل های مورد اعتماد بوده! (از تو defense+) مورد اعتماد بودنش رو تایید کرده بودم.
خب پس اگر اینطوره نباید الان مشکلی داشته باشی. اگر فایلی جزو فایل های فابل اعتماد ثبت بشه اون فایل میتونه هر نوع دستکاری که در ویندوز لازم باشه رو انجام بده. :20:نقل قول:
همچنان پا برجاست این ارور رو وقتی ویندوز بالا میاد میده:نقل قول:
کسی این فایل رو میتونه از تو sys32 کپی کنه آپلود کنه بزاره اینجا این مشکل ما مرتفع بشه؟!
نقل قول:
دوست عزیز شما این فایل رو داری در کامپیوترت. اگر نداشتی گزارشی از +Defense اصلا وجود نداشت که بگه در فلان مسیر regsvr.exe میخواد کلید های رجیستری رو ثبت کنه. الان مشکل شما این نیست که این فایل وجود نداره بلکه هست, مشکل شما اینه که کمودو حالا به هر دلیلی جلوی دسترسی regsvr.exe به رجیستری را میگیره. regsvr.exe جزو فایل های سالم در کمودو شناخته میشه و تمام دسترسی براش بصورت اتوماتیک از قبل داده شده و کاربر نیاز نداره اون رو به قسمت فایل های قابل اعتماد وارد کنه.
من هم ویندوز 7 دارم اما اگر کسی ویندوز اکس پی داشت میتونه اونو برات آپلود کنه. :20:
من به عنوان آخرین راه حل پیشنهادی, پیشنهاد میکنم که شما یکبار CIS را بطور کامل پاک کنید و بعد از نصب دوباره حتما اون رو آپدیت کنید. با آپدیت امروز... چون همین آپدیت ها فقط مال دیتابیس نیست بلکه مال لیست سفید برنامه ها هم هست.
برادر اونی که توی عکس بودنقل قول:
regsvr32.exe بود اما این regsvr.exe هست و الان دنبالش میگردم توی sys 32 نیستش.
کسایی که xp دارن به داد من برسن............
من مشکل شما رو در اینترنت هم سرچ کردم اما به همان جوابهایی که قبلا به شما گفتم رسیدم. یعنی اینکه سیستم شما به احتمال خیلی زیاد آلوده شده و یا آنتی ویروس فایل regsvr.exe را پاک کرده و یا فایل های آلودۀ باقی مونده در سیستم شما باعث بوجود اومدن ارور های regsvr میشند.نقل قول:
راه حل بداشتن و حذف regsvr.exe از طریق رجیستری در لینک زیر با عکس نشون داده شده. طبق عکس ها برید جلو و عمل کنید و در آخر سیستم رو ریستارت کنید.
کد:http://techrena.blogspot.com/2009/03/remove-windows-cannot-find-regsvrexe.html
اگر جایی از مطلب رو متوجه نشدید بگنید تا توضیح بدم.
توجه: در قسمت Value Data فقط کلمۀ regsvr.exe را پاک کنید نه چیز بیشتری و Explorer.exe باید باقی بمونه.
ممنون مطلب واضح بود و مشکلم حل شد....سپاس فراوان:8:نقل قول:
مهران خان الان یه سوال برام پیش اومده:
CIS وقتی یه ویروس شناسایی میکنه گزینه Clean و Ignore داره
Clean اگه روی فلش کلیک کنی دو تا گزینه میاره
الان سوالم اینه من بعضی وقتا رو فلش کلیک نمیکنم و روی خودِ Clean کلیک میکنم.بعد از کلیک هیچ پیغامی نمیده
با زدن Clean کومودو با فایل ویروسی چیکار میکنه؟
ممنون:11:
خواهش میکنم, :11:نقل قول:
اینم از خرابکاریهای ویروس newfolder.exe بود که باقی مونده بود :46:
با زدن خود Clean ویروس کلا از سیستم شما پاک میشه و قابل بازگشت هم نیست. مثلا اگر آنتی ویروس فایل کیجن و یا کرک شما رو به اشتباه آلوده تشخیص بده و شما Clean رو بزنید فایل کرکتون پاک میشه.نقل قول:
گزینۀ Disinfection برای ویروسهایی مانند Sality که فایل های سیستمی مانند Svchost.exe را آلوده میکنند کاربرد داره. من تا حالا فقط 1 نوع ویروس رو با کمودو آزمایش کردم و عملا ندیدم کمودو در این 1 ویروسی که من آزمایش کردم موفق باشه اما خود کمودو و کسانی که باهاشو جنگ و دعوا بر سر این مسئله داشتیم نظرشون بر اینه که کمودو در بعضی ویروسها قابلیت گند زدایی رو داره چون بعضی از فایل ها وقتی کدها توشون تزریق میشه توسط هیچ آنتی ویروسی قابل disinfect یا گند زدایی نیستند و اگر هم آنتی ویروسی پیدا بشه که اونو گند زدایی بکنه در آخر فایل اصلی خراب میشه قابل استفاده نخواهد بود.
Quarantine: فایل آلودۀ پیدا شده رو از سیستم شما پاک میکنه اما تفاوتش با زدن خود Clean اینه که اگر شما Quarantine یعنی قرنطینه را بزنید بعد از پاک شدن فایل آلوده از سیستم شما, کمودو یک نسخه از اون رو داخل خودش در بخش Quarantine نگه میداره تا اگر روزی متوجه شدید که فایلتون به اشتباه پاک شده بتونید از اونجا فایلتون رو برگردونید.