مرسی عزیزم .نقل قول:
خدا میخواد مارو سورپریز کنه و از بازی بعد همه بازیهارو ببریم و قهرمان بشیم . :31:
Printable View
مرسی عزیزم .نقل قول:
خدا میخواد مارو سورپریز کنه و از بازی بعد همه بازیهارو ببریم و قهرمان بشیم . :31:
عجب مدعی قهرمانی!!:27:
سال 98 هم دهن هر کی رو باز میکردی میگفت اسپانیا قهرمان میشه ولی همون دور اول حذف شد!:27:
نقل قول:
بابا دمت گرم . کره هم مثل سوییس دفاع کرد دیگه . تابلو بود . :20:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
فعلا که از همه تیم ها بهتر بازی کرده .نقل قول:
آقا اسپانیا خیلی خوب بازی کرد
حالا تو بازی های بعدی من فکر کنم سوییس آنقدر قدرتمند ظاهر بشه که همه متوجه می شوند که این باخت اسپانیا از ضعف اونها نبوده بلکه از قدرت سوییس بوده :8:
اونهایی که می گویند سوییس دفاعی بازی کرد خوب فوتبال را نمی فهمند چون اونها اصولی بازی کردند :11:
نمی دونم چرا از نگاه ما ایرانی ها دفاع هرچه قدر هم سوراخ باشه برامون مهم نیست :41: فقط ماها از گل زدن تو فوتبال خوشمون میاد هیچی دیگرو نمی بینیم اصلن منظورم بچه ها ی خوب این تاپیک نیست ها من یک مریضی رو میگم که متاسفانه در بین فوتبال حرفه ای ما هم رواج داره :2:
از نظر امثال این آدم ها : کل فوتبال و زیبایی هاش هیچ فقط گل بزن :2: ، اونوقت میرن از سوییس و یونان ایراد می گیرند اونهایی که فوتبال اصولی بازی می کنند :18:
مصدومیت اینیستا جدی نیستسرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که اینیستا آسیب کوچکی دیده است
سایت گل- شاید تیم ملی اسپانیا مغلوب شد ولی تنها خبرخوشحال کننده در اردوی ماتادورها این است که آندرس اینیستا، ستاره این تیم، به صورت جدی مصدوم نشده است. این یکی از معدود نکات مثبتی است که می توان از دیدار اسپانیا مقابل سوئیس دریافت.
بیسنته دل بوسکه، در کنفرانس خبری پایانی این بازی ، با اشاره به این نکته یادآوری کرد که مصدومیت اینیستا جدی نیست و تعویض او تنها به خاطر احتیاط بیشتر بوده است و مصدومیت عضلانی ستاره اسپانیایی را تهدید نمی کند.
اینیستا تا آخرین دقایق دیدار تیمش مقابل سوئیس در میدان مسابقه بود ولی در حالی که کمتر از 15 دقیقه تا پایان بازی باقی مانده بود، به دلیل ضربه ای که به پایش وارد شد، به زمین افتاد و در نهایت بیسنته دل بوسکه او را از زمین مسابقه خارج کرد.
سرمربی تیم ملی اسپانیا به هواداران تیمش دلگرمی داده که اینیستا مصدومیت عضلانی ندارد و نباید نگران شرایط جسمانی او بود.
سوئیس خیلی هم خوب بازی کرد . ما فقط یاد گرفتیم به بازی منطقی بگیم کثیف .
در کل اسپانیا خوب بازی کرد .
فقط حالم از این جاودانی به هم خورد ...
میگه اگه این ناخالصی های مادریدی نباشن ...
ا... اکبر !
دوست عزیز بچه ها که نمیگن اصولی بازی نکرد میگن دفاعی بازی کرد . کاملا هم واضح بود چون میدونستن حرفینقل قول:
واسه گفتن ندارن و باید دفاع کنن . خیلی خوب هم دفاع کردن .
جاودانی رو یکی خفه کنه :| حرف مفت میزنه میخواد بین بارساییها و رئالیها تفرقه بندازه!
ببینید عزیزان من! با یک باخت که دنیا به آخر نمیرسه! چی شدن اون طرفدارای بارسا و رئال متحد؟ مگه از اول تاپیک قرار نشد بحث سر اسپانیا باشه نه بارسا و رئال!
عجیبه ها! یکی میاد میگه دفاعای بارسایی عالی بودن : ))
یکی میاد میگه کاسیاس عالی ترین کارو کرد!
واقع بین باشید!
هم کاسیاس گند زد! هم جفت مدافعین! با اینکه رئالی هستم! اما واقعن همه گند زدن!
فقط کاپده ویلا و ناواس توی این بازی خوب ظاهر شدن! بقیه در حد و اندازه های خودشون نبودن. اصلن :|
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
البته فوتبال 100% تدافعی و مبتنی بر ضد حمله سوییس رو هم فراموش نکنید!
با اینکه از این سبک فوتیال خوشم نمیاد. اما سوییس بهترین کار ممکنو کرد :|
اگر اين جور نبود كه ديگه اينبار بارسلونا دنيا رو رو سرشون خراب مي كرد:31:نقل قول: