تبریک به طرفداران
Printable View
تبریک به طرفداران
من بیرون بودم الآن اومدم!
یوهووووووووووووو! عالی بود . برزیل لیاقت قهرمانی رو داره. ساحل عاج هم خوب بازی کرد.
بالاخره یک بازی عالی دیدیم.
به همه تبریک می گم : ایکس
الآن صفحات قبلی تاپیک رو خوندم . واقعا برای برخی از دوستان متاسفم ... فکر میکنید چون این انجمن جام جهانیه و پست ها شمارش نمی شه هر توهین و چرت و پرتی می تونید بگید؟! یا به هر کس می تونید توهین کنید؟
با اینجور افراد باید برخورد شه!
---
ما اینجا جمع شدیم و کاری به تاپیک تیم های دیگه نداریم . خداییش بچه های برزیل نمی رن تو تیم های دیگه چرت و پرت بگن . تیممون به اندازه کافی جا واسه بحث و صحبت داره . یکشبه هم طرفدارش نشدیم...
بیشتر هم جنبه سرگرمی داره ، وگرنه اگه اینجور افراد رو جدی می گرفتم جوابی می دادم که اینورا پیداشون نشه .
در ضمن با یک ( :دی) گذاشتن تو پست ها هم نمیشه هر چیزی رو به شوخی گفت
برادر عزیز من لحنت خیلی تحقیر آمیزه و حس شدید بدی به طرف میدهنقل قول:
سعی کن به هیچ عنوان تو این محیط استفاده نکنی و تکرار نشه
ممنون ازت و معذرت از باقی بابت لحن و کلمات بزرگانه!! ایشون
عزیز دل من کارشناس اونجا هویجه:31:نقل قول:
اینا ناراحتن برزیل برده ، خواستن یه چرتی بگن
نه کلا من پستهات رو خوندم عشق کل کل داری مخصوصا با مدیر و باقی و بعد چهار نفر برات کف و سوت می زنن می گی ایول خیلی کارم درستهنقل قول:
بحث این رنگ یوزر و سن و سال رو برای من یکی نکش وسط خواهشا چون نه نارنجی اومدم و نه میرم و نه تریپ بچه دبستانی باشم که تاز نت دستم اومده و فروم دیدم آی برم مغناطیس و آهن ربا بترکونم و یا *&&* شعر بگم بخندم
آخر این تذکر ها بن شدنه که خب فوقش می شی میره اعدام نمی شی که اما بحث سر گل و گفتن و گل شنیدنه و نه کل کل بچه گانه که خب همه دوست دارم کنار هم تو این محیط باشیم چه اصراریه که بچه بده تو باشی و یا اصلا بن شی که نباشی بین ما!! هم صحبتی باهات واسه خیلی ها شاید لذت بخش باشه پس از اونها دریغ نکن
در مورد بزرگی و کوچیکی من هم که به سیگار و رنگم ربط دادی کاملا اشتباه کردی چون ندیده و نشناخته یه نسخه کلی داشتی در مورد مدیر ها که به من هم بست دادی
بازیمون حرف نداشت ...
تا حالا اکثر تیما خراب کردن
بخصوص فرانسه و ایتالیا که واقعا آبرو ریزیه .
من میترسم تو بازی های حذفی با آرانتین به مشکل بر بخوریم.
هیچکس نمیخواد مسی رو مصدوم کنه ؟؟؟ :دی
تبریک میگم به همه.در لحظاتی از بازی همون سبک اصیل برزیلی را پیاده کردند
اما تیم مقابلمون دیشب از کجا اومده بودن؟از جزایر ناشناخته کومبا کومبا بودن؟!چقدر وحشی بازی کردن
اون آقای به اصطلاح کارشناس داور(مرادی)میگه حق کاکا کارت زرد دوم بود...مگه کاکا چکار کرد؟اون جنگلی داشت با سرعت میومد طرف تا تنه بزنه بهش کاکا هم دست خودش را آورد بالا برای ممانعت از برخوردش که بعدش هم...دیشب واقعاً فهمیدم داورای ایرانی چقدر ضعیف هستن
راستی از الانو کسی خبر نداره؟شانس آوردیم فقط الانو مصدوم شد واقعاً وحشیانه بازی میکردن
تبريك به هواداراي برزيل بابت برد ديشبشون.
هر چند بازي رو نديدم اما اينطور كه بوش مياد بايد بازي جذابي بوده باشه.
کاکا : براي فيفا با اين داوران پر اشتباه كه چيز از فوتبال نميدانند واقعا متاسفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاكا كه شب گذشته در ديدار با ساحل عاج با كارت قرمز استفان لانوي داور فرانسوي مواجه شد و بازي آخر تيمش برابر پرتغال را از دست داد تصريح كرد: بايد بدون جانبداري سخن گفت. داور اين ديدار افتضاح قضاوت كرد، هم به ضرر ما و هم به ضرر حريف.كاكا در مورد گل فابيانو گفت: وقتي در رختكن گلها را بار ديگر تماشا كردم متوجه شدم كه داور خطاي دست فابيانو را نديده است، اين درست اما او بسياري از خطاهاي وحشيانه حريف را هم نميديد.وي افزود: در صحنهاي كه من اخراج شدم تمارض بازيكن آنقدر خندهدار بود كه گمان ميكردم داور براي اخطار دادن به او ميآيد. اين نهايت بيشرمي است و براي فيفا با اين داوران پر اشتباه كه چيز از فوتبال نميدانند واقعا متاسفم. كيفيت بازيهاي اروپايي به مراتب بهتر از بازيهاي جهاني است و فيفا هر 4 سال كه بار به ياد همه ما مياندازد كه يوفا از آن قدرتمندتر است.
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
بازيكنان برزيل و ساحل عاج در پايان ديدار به اظهارنظر درباره بازي پرداختند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم برزيل يكشنبه شب با نتيجه 3 بر يك از سد ساحل عاج گذشت اظهارنظر تعدادي از بازيكنان در ادامه آمده است:
لوئيس فابيانو، مهاجم برزيل
خوشحالم كه بالاخره پايم به گلزني باز شد. هفتهها بود به سختي تمرين ميكردم اما نميتوانستم گل بزنم. اما باز هم به تلاشم ادامه دادم چرا كه ميدانستم بالاخره اين طلسم شكسته خواهد شد. از اين كه سهمي در موفقيت تيم داشتم احساس خوبي دارم. از اين كه اين بازي دشوار را با پيروزي پشت سر گذاشتيم بسيار خوشحالم.
ژوليو سزار، دروازهبان برزيل
دردشوارترين گروه قرار گرفتيم. اما نشان داديم هنوز يكي از مدعيان اصلي قهرماني هستيم. در بازي اول تا حدي عصبي بوديم و آرامش نداشتيم اما ميدانستيم در بازيهاي بعدي اوضاع بهتر خواهد شد. در اين بازي هم يك گل خورديم. از هواداران ميخواهم در ديدارهاي آينده هم از ما حمايت كنند و به ما روحيه بدهند.
ديديه دروگبا، مهاجم ساحل عاج
با اين شكست شانس صعود ما كمرنگ شد چرا كه سرنوشت ديگر در اختيار ما نيست و به نتايج ديدارهاي ديگر بستگي دارد. تيم ما نسبت به 4 سال پيش پيشرفت قابل قبولي داشته است، اما هنوز به خودباوري كامل نرسيدهايم.
كلوتوره ، مدافع ساحل عاج
در مقابل تيمهاي قدرتمندي مانند برزيل فرصت اشتباه كردن وجود ندارد. ما موقعيتهاي خوبي داشتيم كه نتوانستيم به گل تبديل كنيم. برزيل فشار زياد به ما وارد كرد اما ميتوانستيم در ضد حملات نتيجه لازم را به دست آوريم.حالا بايد كره شمالي را شكست دهيم و در انتظار نتاج ديدارهاي پرتغال باشيم.
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
فابیانو: بله، توپ به دستم خورد
مهاجم برزیل گفته در صحنه گل توپ را با دستش لمس کرده، هر چند که عمدی در کار نبوده است...
2010/6/21 3:56:00
سایت گل – لوییس فابیانو، مهاجم برزیل تایید کرد که در جریان دیدار مقابل ساحل عاج از دستش استفاده کرده است. فابیانو در جریان گل دومش توپ را با دست کنترل کرد و سپس آن را به گل تبدیل ساخت. داور گل را پذیرفت و الانو هم گل سوم برزیل را زد تا این تیم به دور بعد راه یابد.
فابیانو پس از سوت پایان دیدار گفت: «بسیار سخت تلاش میکردم اما نمیتوانستم گل بزنم. خوشحالم که سرانجام گل زدم. توپ البته به دست من خورد، اما تصادفی بود و به نظرم گل من صحیح بود.»
فابیانو را بسیاری آقای گل جام جهانی میدانند. دو گل او باعث شد یک قدم به گونسالو ایگواین، برترین گلزن فعلی جام نزدیک شود. او میگوید: «هدفی برای گلزنی در این جام تعیین نکردهام. تلاش میکنم تا جایی که بشود گل بزنم.»
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
Elano expected to face Portugal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Brazil expect to have midfielder Elano back for their final FIFA World Cup™ Group G match against Portugal although he was stretchered off in the 3-1 win over Côte d'Ivoire.
The five-times FIFA World Cup winners booked their last-16 berth on Sunday with an impressive win over Sven-Goran Eriksson's Ivorians, but had star midfielder Kaka sent off for a second yellow card. Kaka will miss Friday's match against Portugal in Durban through suspension, but goal-scorer Elano is expected back in the side despite having been stretchered off after a heavy knock to his right leg on 67 minutes at Soccer City.
"He suffered a very heavy knock, but it is only a knock and we hope within two days he will be able to play," said Brazil's Budweiser Man of the Match Luis Fabiano whose goals either side of half-time sealed the victory. "It will be sore, but he will be able to play."
Galatasary midfielder Elano now has two FIFA World Cup goals, having also scored in the opening win over North Korea last Tuesday before converting a Kaka cross on 62 minutes to score Brazil's third against Côte d'Ivoire.
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
Injury-victim Elano expected to face Portugal
JOHANNESBURG: Brazil expect to have midfielder Elano back for their final World Cup Group G match against Portugal although he was stretchered off in the 3-1 win over Ivory Coast.
The five-times World Cup winners booked their last 16 berth on Sunday with an impressive win over Sven-Goran Eriksson's Ivory Coast, but had star midfielder Kaka controversially sent off for a second yellow card.
Kaka will miss Friday's match against Portugal in Durban through suspension, but goal-scorer Elano is expected back in the side despite having been stretchered off after a heavy knock to his right leg on 67 minutes at Soccer City.
"He suffered a very heavy knock, but it is only a knock and we hope within two days he will be able to play," said Brazil's man-of-the-match Luis Fabiano whose goals either side of half-time sealed the victory.
"It will be sore, but he will be able to play."
Galatasary midfielder Elano now has two World Cup goals having also scored in the opening win over North Korea last Tuesday before converting a Kaka cross on 62 minutes to score Brazil's third against the Ivory Coast.
=================================