احتمالآ كامرون هم مياد كه حيثيتي بازي كنه.اما يا با 1 اختلاف ميبريم.يا 2تا.
به قول يكي از دوستان جاي نيستلروي خيلي خاليه.اين فنپرسي مهاجم نوك نيست.مهاجم كاذبه
Printable View
احتمالآ كامرون هم مياد كه حيثيتي بازي كنه.اما يا با 1 اختلاف ميبريم.يا 2تا.
به قول يكي از دوستان جاي نيستلروي خيلي خاليه.اين فنپرسي مهاجم نوك نيست.مهاجم كاذبه
من که فکر نمیکنم پر گل باشه به احتمال زیاد مربی به بیشتر بازیکنا استراحت میده و با ترکیب ذخیره بازی میکنه در نهایت فکر کنم 1-0 یا 2-0 میبریم
منم همین نظرو دارم . به چندتا از بازیکنای کلیدی می تونه استراحت بده . الان اگه ژاپن یا دانمارک بخوان به عنوان تیم اول صعود کنن اولا هلند باید بازی رو ببازه بعد اگه ژاپن میخواد اول بیاد بالا باید 4-0 دانمارک رو بزنه . دانمارک اگه میخواد تیم اول بیاد بالا باید 5-0 ژاپن رو بزنه که هردو از محالات است . (ببخشید هرسه باخت هلند هم از محالات است) . :31:نقل قول:
آقا فردا مثل اینکه بازی هلند رو زنده پخش نمیکنن میخوان ژاپن دانمارک بزارن چقدر بد شد . :13:
خاک بر سرشون :2:نقل قول:
دانمارک به عنوان تیم دوم صعو میکنه.من از بازی دانمارک خوشم میاد.
جام جهانی برای تیمهای دفاعی جایی نداره.باید برن خونه.
همین کامرون رو من به ژاپن ترجیح میدم.
تیمهای آفریقایی کلا بسته بازی نمیکنن.اگه میخواستن مثل بعضی تیمها دفاعی بازی کنن تا الان اکثرشون حذف نمیشدن.
به هر حال فردا کامرون قشنگ بازی میکنه.قشنگ هم شکست میخوره.چون هلند قشنگ تر بازی میکنه!:27:
آخه بازی ژاپن-دانمارک چی داره که میخوان پخش زنده کنن؟ فقط به خاطر اینکه صعود هلند قطعیه پخش زندش نمیکنن.نقل قول:
خیلی مسخره هستن.
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
گل گفتی، جاش خیلی خالیه.نقل قول:
اه خاك تو سرشون.ژاپن هم شد تيم؟
خب هلند و نشون ميدادن ديگه
خاک تو سر احمقشون کنن.آخه بازی ژاپن دیدن داره؟واقعا که ....
بیشتر برای اینکه ژاپن اسیایی هست پخش می کنند.