سلام
من اين روش رو هيچ وقت تجربه نكردم ولي بنظر من همش تبليغاته و چنين چيزي تقريبا غير ممكنه.
موفق باشيد
Printable View
سلام
من اين روش رو هيچ وقت تجربه نكردم ولي بنظر من همش تبليغاته و چنين چيزي تقريبا غير ممكنه.
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Speedi
موسسه بازيهاي تصويري ايران بازي منفجر كردن نفتكش هاي آمريكايي را طراحي ميكند.
تهران(رويتر)- به نقل از يكي از روزنامه هاي روز شنبه يك بازي كامپيوتري جديد ايراني كه هدفش منفجر كردن يك نفتكش آمريكايي در خليج فارس براي مسدود كردن مسيري كه بيشتر نفت موردنياز دنيا از آنجا عبور ميكند طراحي شده است.
به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی در بازي "Counter strike" باید دو بمب در نفتکش کار گذاشته شوند تا نفتکش را غرق کرده و تنگه هرمز را مسدود کنند. حدود دوپنجم نفت تجارت شده در جهان از این تنگه عبور میکند.
این بازی بیانگر تهدید رهبر عظیم الشان ایران ایت ا... علی خامنه ای است که در ماه ژوئن اعلام کرد اگر امریکا حرکت اشتباهی در مورد ایران مرتکب شود صادرات نفت از منطقه خلیج فارس به خطر خواهد افتاد.
معرفی این بازی نیز با یک زمان بحرانی در مذاکرات درمورد برنامه ی هسته ای ایران مصادف شده که آمریکا معتقد است قصد ایران ساخت بمب اتمی است ولی ایران اعلام کرده که از آن فقط برای تولید الکتریسیته استفاده خواهد کرد. اگر ایران برنامه غنی سازی اورانیوم را متوقف نکند با تهدید سازمان ملل مبنی بر تحریم مواجه خواهد بود.
روزنامه جمهوری اسلامی بنا به گفته طراح این بازی که گفته میشود هزینه آن از محل درامد دولت تامین شده اعلام کرد: در این بازی راههای مسدود کردن تنگه هرمز بوسیله منفجر کردن یک کشتی به کابران نشان داده خواهد شد.
بازار بازیهای کامپیوتری قبلا هم شاهد قدرت نمایی نظامی بین ایران و ایالات متحده بوده. این بازیها شامل نیروهای ویژه هر دو طرف بوده که سعی داشتند تاسیسات طرف مقابل را از بین برده و نقشه های طرف دیگر را خنثی کنند.
بازی معروف "U.S attacks Iran" یا "Assult on Iran" که توسط بازیهای Kuma Reality طراحی شده حول محور یک ماموریت نظامی ویژه برای ویران کردن تاسیسات هسته ای ایران میگردد.
این روزنامه گفت: این بازی جدید ایرانی توسط یک تیم هشت نفره طی سه ماه برای توزیع در ایران تولید شده است. ورود این بازی به مناسبت یادبود جنگ سالهای 1988-1980 بین ایران و عراق که آغز رسمی آن در این ماه در تهران است میباشد.
طراحان و حامیان مالی این بازی برای اعلام نقطه نظرات بدون واسطه در دسترس نبودند.
دوست عزیز اگر بعضی جاها جمله بندیها جالب نیست باید ببخشید چون خیلی تند تند نوشتم.
موفق باشید :rolleye:
مرسييييييييي!
اقا يكي نيست به ما كمك كنه!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط Speedi
خواههههههششششش ميكننننننننننننممم :rolleye:
كسي ديگه اطلاعي نداره
dear chistaنقل قول:
نوشته شده توسط chista
Password is = Zip@Gem
قربون دست دمت گرم ممنون :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_1367
برای صحبت کتاب های New Interchange را من خیلی قبول دارم قدیمی هم نیست(و امریکایی هست)
برای نوشتن در چه زمینه ای؟؟؟
کتاب paragraph Development ای بد نیست.
سلام
اگه ميشه اين يه خط رو برام ترجمه كنيد . من با اين كلمه dock مشكل دارم
The top of the visual designer is the Rave Navigation area. This is where toolbars can be docked
individually, and can also be tab docked.