خوب چنتا از صحبت های فیلسوفانه خیابانی:دی
خوب حالا برمیگردن جای همه (احتمالا منظورش این بود که همه بر میگردن سر جاشون:دی)
الان روی برد جمعیت رو نشون داد دقیق 10723 و من هم دقیق گفتم و میبینید که آمار درستی میدم:دی
Printable View
خوب چنتا از صحبت های فیلسوفانه خیابانی:دی
خوب حالا برمیگردن جای همه (احتمالا منظورش این بود که همه بر میگردن سر جاشون:دی)
الان روی برد جمعیت رو نشون داد دقیق 10723 و من هم دقیق گفتم و میبینید که آمار درستی میدم:دی
نقل قول:
من میگم مبعلی خسته نباشی هر چند نمیشنوه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خداییش نکونام و تیموریان و شجاعی و ای بابا خب همه خوب بازی کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ببینین یورو اسپرت چی نوشته .
Iran come back to beat Iraq
کد:http://asia.eurosport.com/football/international-football/2010/iran-come-back-to-pip-iraq_sto2614978/story.shtml
کلا وقتی خیابانی گزارش می کنه هم فال و هم تماشا !! از همه چیز خبر دار می شی و حین بازی کلی هم می خندی ! :31:
یه کپن هم اعلام می کرد دیگه چیزی کم و کسر نداشت ! :31: صدای انصافا گرمی داره ولی دیگه به درد گزارشی گر فوتبال نمی خوره ! مجری باشه تویه مراسم ها خیلی بهتره !
خیابانی موقع گل
میخواستم بگم اگه این توپ بره تو گل چه حالی میکنیم :31:
حال میداد عادل گزارش کنه این بازیو
کلا این خیابانی تا یکی دوتا بازی دیگه فک کنم یکی دوتا سکته ناقص رد کنه...بنده خدا برای گزارش از جون مایه میزاره.:31:
موقعی که رضایی تک به تکو خراب کرد یهو جو گرفت گفت: بزن غلامرضا بزن.:31:
این خلعتبری هم قشنگ بازی میکرد مخصوصا اون حرکتی که لب خط زد خیلی قشنگ بود.
ولی گزارش هیجانیه خیابانی خیلی باحال تره.نقل قول:
خلعتبری و اندرانیک و رضایی خیلی خوب بازی کردنمسعود هم استیل رونالدو رو میگیره ولی انصافا دریبل هاش قشنگه
دوستان یه سوال؟! مربی عربستان اخراج شده؟!!
در کل با این توجه به شرایط گروه B مثل سال 2004 عربستان رو انشاءالله اوت شده خواهیم دید!!