نقل قول:
219 تومن نيست و 60 تومنه! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شك داري برو يه سري به سايتش بزن اينم لينكش
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces[/HTML]
Printable View
نقل قول:
219 تومن نيست و 60 تومنه! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شك داري برو يه سري به سايتش بزن اينم لينكش
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces[/HTML]
تهراننقل قول:
POL-B2
من قیمت سرویس تهران و گفتم ،نقل قول:
این قیمتهایی هم که برای شهرستانها زدن با این محدودیت حجم به نظر من نمی ارزه !
البته برای کسی که زیاد نمی ره تو نت و اصلا دانلود نداره خوبه ،
سلام
سرویس ویژه در تهران ( سه ماه 4.5 گیگ ) آیا دانلود رایگان شبانه دارد ؟ اگر دارد با چه سرعتی ؟ با همان آیدی روزانه کار میکنه ؟
ممنون
آره پارس انلاین اکانت شبانه و روزانش یکیه.
توی این لیست برای fp10-4x2 نوشته 4+2 گیگ و جلوش برای سه ماهه نوشته 2گیگ رایگان. یعنی میشه 8گیگ یا همون 6 گیگه؟؟ چطوریاست؟؟
سلام
ببخشید من تازه می خوام بیام پارس آنلاین. می خواستم ببینم قضیش چجوریاس؟ یه چیزایی جدیدا داره تو فروم مطرح میشه مبنی بر کاهش سرعت شبانه. دوستان سرعت شبانه شما چقدره؟
بعد یه سوال دیگه: به نظرتون من کدوم سرویس رو بخرم بهتره؟ استفادم خونگیه و سه ماهه می خوام. (قزوین)
ممنون از لطفتون ....:11:
سلام.
دوستان یکی توی گروه کاربری ADSL یه چیزایی گفته بود :
سری جدید اینترنت پارس آنلابن خیلی بهتر شده : قیمت ارزونتر + توربو دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توربو دانلود: یه امکان جدیده که مثلا اگه 128 بگیرین و بخواین با دانلود منیجر دانلود کنین سرعت 1Mb/s رو بهتون میده ( یعنی یه چیزی بین 130 تا 160 کبلوبایت بر ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راسته؟
و می خواستم بدونم چه ساعتایی از شب ترافیک مجانیه.
اول سرعت که ثابته،اما من وقتی می خوام فیلمی روfreeوبدون کم شدن ترافیکم دانلود کنم (با برنامه)سرعت فوق العاده پایین میاد.نقل قول:
دوم به خودت،میزان هزینه و اینکه برای چه کاری میخوای بستگی داره.فکر کن،بعد مشخص شون کن،بعد تصمیم گیری راحت تر میشه.
نقل قول:
درسته من رفيقم ميخواست 256 معمولي بگيره خود نمايندگي گفته اگه برا دانلود ميخواي اين 128 با توربو دانلود خيلي مناسبتره ميگفت سرعتش از 120 تا 150 هست ولي من پيشنهاد ميكنم يه نگاه به اون عكس بالاييه بنداز من خودم شنبه اونو ميگيرم روش يه فكري بكن
سلام من سرویس 1 مگ دارم ولی شبا به زور 600 مگ میگره بعضی روزا هم 400 مگ می خواستم ببینم بقیه هم همینطوره؟