سلام ببخشید من تو مرحله blood of his blood ( اگه درست نوشته باشم ) موقعی که با شاه میرم و یه اژدها میاد گیر کردم چکار باید بکنم که اژدها بهم نخوره لطفا راهنمایی کنین
Printable View
سلام ببخشید من تو مرحله blood of his blood ( اگه درست نوشته باشم ) موقعی که با شاه میرم و یه اژدها میاد گیر کردم چکار باید بکنم که اژدها بهم نخوره لطفا راهنمایی کنین
از همه نظر عالی. یک RPG درجه یک.نقل قول:
یکی بگه این بازی چه جوریه ؟
بهترین RPG ساهته شده تا به حال.نقل قول:
گرافیکش خوبه ؟
یکی از بهترین گیم ها.
عالی... هم مبارزات زیبا هستن و هم سیستم دیالوگ ها.نقل قول:
گیم پلی ش چطور ؟
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین:46:نقل قول:
من تریلر بازی رو دیدم خیلی افسانه ایه
نقل قول:
اخه تو مرحله يك 2 تا كويست ميده اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره و اگه با iorveth بري قسمت roche ضرب در ميخوره
درسته؟
ببخشید یه سوال خیلی ضایع :31:نقل قول:
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟ :44:
اخه اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره اگه با iorveth بري قسمت roche ضربدر ميخورهنقل قول:
درسته؟
توي چپتر 1 دو كويست ميده به نام at a crossroads: scoiatael و يكي ديگه به نام at a crossroads :vernon roche
اگه با كويست اولي بري دومي ضربدر ميخوره اگه با دومي بري اولي ضربدر ميخوره
درسته؟
با تشكر
بله عزیز، نگران نباشید! یکی از اون 2 تا کوئیست ضربدر می خوره!
در واقع شما تو این قسمت طرف یکی از این دو رو می گیرید و با این کار به کل چپتر سوم تغییر می کنه...
بله. Role Playing Game یا همون نقش آفرینی.:46:نقل قول:
ببخشید یه سوال خیلی ضایع
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟
من سیستمم قویه ولی نمیتونم رو High با بالاتر از 23 فریم بازی کنم ! به نظر شما دلیل چیه ! فکر نمیکرم اینقدر گرافیکش بالا باشه!
GPU : ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
CPU : Intel Core i7 720 QM
RAM : 8 GB DDR3
UberSampling رو از تنظیمات بازی Disable کنید...نقل قول: