این برای کامپیوتر اومده؟؟؟
اگه اومده دیگه مدال رو نمیگیرم اینو میگیرم...
Printable View
این برای کامپیوتر اومده؟؟؟
اگه اومده دیگه مدال رو نمیگیرم اینو میگیرم...
نخواهد آمد دوست عزیز.... .نقل قول:
راسی تقریبا یه ماهی از عرضه بازی گذشته و بازی حدود 5.2 میلیون نسخه فروش کرده(عالیه........)
نقل قول:
موافقم گرافیک بهترین نبود ولی خیلی خوب بود.......چون واسه محیط بازی مثه این با اون همه موجود و هوش مصنوعی شون نمیشه انتظار گرافیک خیلی بالایی داشت همین گرافیکی که ما میگیم "خوب بود ولی عالی نبود" از اکثر سایتها گرافیکش 9 به پایین رو نگرفت.... .
کلا چند مرحله داره ...؟؟؟ من 5 تا رفتم تمومه یا نه...چون dvd خراب شد...
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز خیلی بیشتر از این حرفاست. حدود 8 -9 ساعتی باید وقت بذاری. پیشنهاد میکنم که دی وی دی سالم رو بگیرید و ادامه بدید بازی بسیار زیبا و هیجان انگیز دنبال میشه.
آقا من تازه xbox 360 گرفتم
اصلان با بازی های قبلی helo آشنایی ندارم و فقط تعریفشونو شنیدم
اگه من بازی رو بگیرم چیز از داستان می فهمم؟
بهم می چسبه یا نه؟
Halo Reach در زمان قبل تر از نسخه ی پیشین(Halo 3) اتفاق می افته. در ضمن, نسخه 3 در سال 2007 ساخته شده که یک جورایی کیفیت بازی های فعلی رو نداره. بازی رو حتما بگیر.نقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
ولی ناراحت نشی از دستم...من همیشه دموهای halo رو میدیدم احساس میکردم گرافیکش پایینه؟
اینو موافقی یا اشتباه میکنم؟
نه عزیز اشتباه می کنی !!نقل قول:
دستت درد نکنه
ولی ناراحت نشی از دستم...من همیشه دموهای halo رو میدیدم احساس میکردم گرافیکش پایینه؟
گرافیک هیلو بخصوص ریچ با توجه به فریم ریت و عظمت محیط و تعدد دشمنا عالی نیست !!بی نظیره !
پس با این حساب تبدیل به سومین بازی پرفروش این کنسول شد و احتمالا بتونه به رکورد پرفروش ترین اکشن اول شخص تاریخ کنسول ها برسه هرچند این رکورد در اختیار همین سری و هیلو 3 میباشدنقل قول:
راسی تقریبا یه ماهی از عرضه بازی گذشته و بازی حدود 5.2 میلیون نسخه فروش کرده(عالیه........)
کلا حتی اگه TRAILER کیفیت HD هم داشته باشه نمیتونه گرافیک یک بازی رو طوری که هست نشون بدهنقل قول:
دستت درد نکنه
نگاهی به مقادیری از رکوردهایی که جدیدا سایت بانجی اون رو در اختیار گذاشته میندازیم:
- 16,445 سال انسانی برای انجام این بازی تا بحال صرف شده است .
- 784,000,000 بازی انجام شده است .
- 544,000,000,000 امتیاز یا همان Credit در بازی کسب شده است .
- 3,900,000 اسکرین شات از بازی آپلود شده است .
- 5,970,000 فایل آپلود شده است .
ماشالله...ماشالله:31: