آخر پرنس Two Throne ، کایلنا به پرنس میگه که : Your journey will end ، یعنی اون داستان اونجا تموم میشه میره پی کارش .نقل قول:
آخر سال 2008 هم که خیلی مسخره تموم شد ! شاید یک ادامه ای داشته باشه !!!
Printable View
آخر پرنس Two Throne ، کایلنا به پرنس میگه که : Your journey will end ، یعنی اون داستان اونجا تموم میشه میره پی کارش .نقل قول:
آخر سال 2008 هم که خیلی مسخره تموم شد ! شاید یک ادامه ای داشته باشه !!!
خوب دوباره شروع شد با اینکه گمانه زنی هایی مبنی بر استفاده نکردن این بازی از سیستم خوشکل DRM :31:شده بود ولی مثل اینکه بعله:13:
پس چي شد بازي؟ كسي خبري نداره؟ چرا لينكاي دانلودش نمياد؟ مگه قرار نبود 8 june بازي واسه پي سي ريليز بشه؟
من که با کنسول بازی میکنم کلا نظرم در مورد بازی به طور کل عوض شد واقعا
توی این مدت کم Ubi یک کارایی میکرد همین جور الکی بازی رو با عنوان جدید بیرون
ندادن بیشترین نقطه قوت بازی داستان بازی هستش که کلا یک جوری نوشته شده
که هم حالات نسخه یک رو داره هم نسخه دوم بازی طراحی محیط که کلا خیلی متنوع شده
بسیار زیبا طراحی شده فقط کمی دقت شما رو متوجه زحمات زیادی که برای بازی کشیده شده
رو میشه کاملاحس کرد اون سازه آبی بسیار زیبا طراحی شده بود تلفیقی از هنر و معما که منو به شگفتی
وا داشت در ضمن اون حالتهای جدید که جادوها رو که به پرنس قدرت دیگه ای میده هم در نوع
خودش جالب بود که شما رو وادار به گرفتن هر چه بیشتر آپگرید میکنه گرافیک بازی هم که
خدا رو شکر هیچی کم نداره شفافیت زیبای محیط کاملا زنده به نظر میاد امتیاز من به بازی
به طور کل با جمع همه موارد 8.5 اگر بهترین بازی عمرتون نباشه بدون شک یکی از بهترین
سریهای بازی پرنس رو ما داریم.:8:
ضمیمه روزنامه جام جم ( کلیک ) این هفته نقد این بازی رو نوشته بود . از گرافیک این بازی ایراد گرفته بودش که انگار میتونسته بهتر بشه . آیا این بازی توی بازار هست ؟ اگه آره میشه بگید چندتا dvd هستش ؟
بله برا xb360 و یک دی وی دی 9 و برای pc هم تا امروز باید میومده اما فعلا هیچ خبری نیست.نقل قول:
چرا خبری از بازی واسه پی سی نیست؟ کسی نگرفته بیاد تعریف کنه؟
لینک دانلود:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5044037&postcount=489
بازی قشنگیه pc بازا حتما بازیش کنن.
باو کالینا که به ایزد رحمتی پیوستنقل قول:
راستي عشق و عاشقي نداره؟؟؟كالينا نيستش؟؟؟
داستان مال قل از کالینا ایناس :31: