نقل قول:
تو نمایشگاه اصفهان که آورده بودن موتورش همون 1800 cc سابق بود.
تعجب کردم پرسیدم چرا اینجوره گفتن پایه گازسوزش از سال آینده تولید میشه.
Printable View
نقل قول:
تو نمایشگاه اصفهان که آورده بودن موتورش همون 1800 cc سابق بود.
تعجب کردم پرسیدم چرا اینجوره گفتن پایه گازسوزش از سال آینده تولید میشه.
فکر کنم تولید موتور ef7شروع شد
کد:http://webapp.sapco.ir/Departments/Web%20Applications/IKPlan/IKPlanDaily.aspx
اگه تولید بشه خوبه.تولید سمند EF7 زیاد میشه و کم کم با این موتور 1800 CC پدربزرگ خداحافظی میکنیم.البته ایران خودرو روزی یه مدل ماشین میخواد معرفی کنه و به این موتور 1800 قدیمی نیاز داره.
در حال حاضر که از موتور 1700 سی سی داره روی EF7 ها بهره میگیره
یعنی چی؟ اون 1700 خودش ef7 هست دیگه!نقل قول:
در حال حاضر که از موتور 1700 سی سی داره روی EF7 ها بهره میگیره
تو مرکز تحقیقات صنعتی ایران خودرو یه سری موتور زدن که روی سمند بزارن 1800 سی سی و پایه گاز سوز ولی نمیدونم علت چی بود بعد تشخیص دادن که 1700بشه و یا همون بود 100 سی سی تو مشخصات ظاهری ازش کم کردن که استاندارد های اروپا رو بگیرهنقل قول:
اینم که گفتم موتور ملی بود ولی دیگه همه شدن 1700
حتما ماشين شما ايراد داره برو نمايندگي يه نگاه بهش بندازن.نقل قول:
سلام به همگی دوستان،
کسی میدونه مبلغ 3.301.886 ریال، که موقع ثبت نام آبان ماه به عنوان تخفیف دادن رو کی پرداخت می کنن. پول ماشین رو که کامل گرفتن(16.595.000). آیا این رو هم با هزینه دیرکرد باهم پرداخت می کنن؟
نقل قول:
دیرکرد ها و این تخفیف هایی که شامل حال میشه ولی خریدار کل مبلغ رو واریز کرده رو باید از خود اون نمایندگی که ماشین رو خریدید برید پرسجو کنید و یک چک که معمولا برای بانک صادرات هست با مبلغ فوق به شما باید تحویل داده بشه
یکم زیاد طول کشیده و از آبان حدود 3 ماهی میگذره باید زودتر از این ها بهتون برمیگردوندند
نقل قول:
به یکی از دوستان من وقتی ماشین رو تحویل دادن چند روز بعد یه حواله دادن بهش برا بانک صادرات رفت گرفت.