باشه میرم گرم کنم!:n25:نقل قول:
الان هم برو خوب تمرین کن . با Brutal برو بازی کن . اگر هم تونستی 3به یک بزن با کامپیوتر .
Printable View
باشه میرم گرم کنم!:n25:نقل قول:
الان هم برو خوب تمرین کن . با Brutal برو بازی کن . اگر هم تونستی 3به یک بزن با کامپیوتر .
الان خیلی وقته بازی نکردم. یادمه 3 تا رو میزدم! راستی شما چطوری آنلاین بازی میکنین؟
شما صفحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز متوجه میشی:3:نقل قول:
من که توlotr2چیزی ندیدم :sq_14::n04:نقل قول:
1سالم نمیشه آنلاین بازی میکنم پینگم واسه آیپی ایران واسه ما هم بالاست فکرم نمیکنم نسخه توهم بیشتر از نیم ساعت پیچیده بشه :n24::n10:
حالا بیا یه دست بزنیم شاید وسط بازی اینترنتم قطع شدتوبردی:n02:
این جور که معلومه بخاری ازت بلند نمیشه بچه های دیگه بیایید بازی کنیم:n15:
تو GAme Rangerهستم account 3916441
تو این بازیLOTRBFME2
شما متنو از جایی ترجمه کردی؟ یه بار متنو با صدای بلند واسه خودت بخون:n05:نقل قول:
من که توlotr2چیزی ندیدم :sq_14::n04:
1سالم نمیشه آنلاین بازی میکنم پینگم واسه آیپی ایران واسه ما هم بالاست فکرم نمیکنم نسخه توهم بیشتر از نیم ساعت پیچیده بشه :n24::n10:
حالا بیا یه دست بزنیم شاید وسط بازی اینترنتم قطع شدتوبردی:n02:
این جور که معلومه بخاری ازت بلند نمیشه بچه های دیگه بیایید بازی کنیم:n15:
my account: no noob! 4617084
حالا بازی خواهیم کرد .نقل قول:
وقتی که Replay بازی رو گذاشتم اینجا و باقی بچه ها هم دیدند و شرمنده شون شدی اون وقت واسه من کوری نمیخونی .
میدونی چند ساله من دارم توی Game Renger بازی میکنم ؟
از هر کی بپری The Wanted کیه بهت میگم من چه کاره بودم . ( البته بروبچ ROTWK )
omid منو اد کن:n05:
آفلاینی که !نقل قول:
من
The Wanted™
2789553
:n08::n08::n08:تو اگه اولین پلیر این بازی باشی مهم نیست تو این بازیLOTRBFME2 هیچی نیستی اسمت هم کسی نمیشناسهنقل قول:
برواین قپی ها رو واسه نوبای این بازی دربکن :n09:من همه رو تو این بازی نبردم(مثل بعضیا خالی بند نیستم) ولی بیا بازی کنیم ببینیم کی شرمنده میشه
:n24::n24: راست میگی از اول تو گیم رنجر بودی؟!!!!2789553این اکانت نامبرت هست دیگه:n08:تواین بازی کسانی که بردم اکانت کمتر از 1100000دارندحالا ازسال2003تو بازی های دیگه گیم رنجر 2789552نفر قبل از تو هستند منم که گفتم کمتر از یکسال آنلاین بازی میکنم
کاش نمیگفتی این جوری اگه ببازی شرمندگیت بیشتر میشه:n09: