چیزی گفتی؟! :دینقل قول:
Printable View
چیزی گفتی؟! :دینقل قول:
پس 97 چی؟؟؟؟بچه ها منتظر بشم 32 x6 بیاد با نمایندگی رسمی بهتر نیست؟؟؟نقل قول:
ممنون به نظر تون ارزش 380000 تومن رو داره؟ در مقابل 5800 که الان قیمت حول 250000 تومن هست ؟
من داخل امکاناتش خوندم تقریبا شبیه هم بودن غیر از دوربین ....:13::18:
شما صفحه خازنی هم در نظر بگیر .نقل قول:
حالا ارزش داره؟
اولا که 380000 تومن نیست و حدود 360000 هستنقل قول:
ثانیا 3 فرق عمده دارن:
1.X6 با صفحه خازنی از جنس شیشه ضد خش
2.حافظه داخلی 16gb
3.دوربین 5MP
...
همین که خز نشده و گوشی سال 2010 هست!
حالا ببین با 100000 تومن اختلاف قیمت ارزش خرید داره یا نه؟!
ولی در کل ارزش خریدن با 360000 تومن رو نداره و یه کمی صبر کن تا قیمتش زیر 320000 تومن بیاد بعد بگیر
حدود 2-3 هفته دیگه بازار موبایل رونق میگیره و قیمت ها میاد پایین.ضمنا این گوشی آخرین گوشی با امکانات بالای نوکیا هست که وارد بازار شده واسه همین فعلا قیمت این گوشی نشکسته!!!
کسی تا حالا از digikala یا gooshishop خرید کرده؟؟؟راضی بوده ؟؟؟در صورت خرابی پس میبرن؟؟؟
چون تو کرمانشاهم وبعد از امتحاناتم حوصله ی تهران اومدن رو ندارم گفتم شاید بشه از از این طریق بخرم.
یه مورد دیگه نمایندگی نوکیا که تو خیابان شریعتی هستش میفرسته برام؟؟؟؟
x10 جزء گوشیهایی که من خیلی از ظاهش خوشم میاد اما به نظرم تو سیستم عامل اندروید htcحرفهای زیادتری برای گفتن دارهنقل قول:
راستی الان گوشیت چیه ؟ اگه ان 95 حیفه خواستی بفروشی به آشنا بدش
:22::15:نقل قول:
کسی منو صدا زد؟!
تاچ فقط خازنی! ان 97 هرچقدر بالاتر هم باشه تاچش بدردنخوره!:13:ایکس 6 مدل 32 گیگ هنوز بطور رسمی و با گارانتی اصلی وارد بازار ایران نشده و با گارانتی 18 ماهه ی پارسه 510 تومنه. و 360 تومن هم 16 گیگش!نقل قول:
دو سه مورد زیر رو گوش بده
تفاوتهای بین 16 و 32:
1)16گیگ حافظه اضافی که فکر کنم 16 کافی باشه واسه 7 پشت هم کافی نباشه باشه 3 پشت آدم کافیه:31:
2)تفاوت در رنگ که 32 قرمز روی مشکی و آبی روی مشکی و 16 هم تو سه رنگه که دورنگش تو ایرانه و زیاد اختلاف فاحشی نیست
3)یک هدفون دبیلو اچ 500 که گفته اند زیاد باکیفیت نیست در مقایسه با هدفونهای موجود در بازار! البته من نگفتم بی کیفیته!
ولی فکر نکنم 16گیگ اضافی و یه هدفون به این اختلاف بیرزه
در مورد صبر کردنت باید بگم تا تو صبر کنی که این 510 تومن البته با گارانتی اصلی که گرون خواهد بود بیا بشه 300 تومن باید فاتحه ایکس 6 رو بخونی و بفکر ان 8 یا گوشی های جدید دیگه باشه
نوکیا خودش فهمید که قیمت این گوشی گزافه و تو نوشته های مطبوعات اینو نوشتند که تو اقدام زیرکانه به تولید 16 گیگ مشغول شده و توزیعش کرد. منم عشق 32 داشتم ولی 90 درصد قانع شدم که 16 بخرم گرچه قرمز روی مشکی رو زیاد دوست داشتم ولی خوب
سلام ضمن عرض خوش آمد گویی به دوست عزیز اول در مورد یوزرنیمت یکم حرف بزنیم اینکه دی جی مخفف disc jockey هستش کسی که Person who plays recorded music on radio or television or at a nightclub or other live venue حالا ببین می ارزه اسم مقدس مهدی پیش این کلمات بیاد!:11:نقل قول:
نه این قیمتش یکم گرونه یعنی معتدل نشده پر پرش 350 تومن واسش خوبه ولی یه چیزی بگم
چون مثل ایکه میزان واردات کم شده یه حدود نود و خورده ای درصد واردات گوشی کم شده احتمالا دیگه گیر نیاد یا اگه گیر بیاد جنس اولیه نباشه من خودم یکی درسته که بنظرم زیاد میاد ولی دو سه روز دیگه میگیرمش ان شاالله
بجز دوربین
از قیافه باحال و توپش بگو که واقعا من کشته مردشم
تاچ خازنی و تاچ مقاومتی رو از یه نظر دیدن به نظرتون یکم دور از انصاف چیت بابا تاچ خازنی یه چیز دیگس یه فن آوردی جدیده. دیگه فشار دادن روی صفحه نمیخواد. فقط لمس کردن میخواد. قابلیت مولتی تاچ از قابلیت های این تکنولوژی خازنیه البته متاسفانه ایکس 6 نداره مولتی تاچ. فیدبک گوشی در مورد لمس صفحه واقعا عالیه. اگه در مورد صفحات خازنی و مقاومتی اطلاعات زیادی خواستین بفرمایین بدم.