سایت Hardocp برایReview سایت معتبری هست ...نقل قول:
ضمنا ممکنه اون بنچمارک اول با درایور های قدیمی ATI باشه و از Catalyst 10.3 استفاده نکرده باشن !
Printable View
سایت Hardocp برایReview سایت معتبری هست ...نقل قول:
ضمنا ممکنه اون بنچمارک اول با درایور های قدیمی ATI باشه و از Catalyst 10.3 استفاده نکرده باشن !
به نظر من تست Hardocp مشکوک تست سایت anandtech به تست تصویر اولی نزدیکتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو ATI هم 10.3
واقعا 0.6 فریم ریت بین 470 و 5850 ارزش اونهمه گرما و مصرف و 6 ماه تاخیر و قیمت رو داره؟:41:نقل قول:
البته اگه این بنچ Fake نباشه مشخصه که SLI خیلی بهتر از CF عمل کرده
در مورد تاخیر واقعا قبول دارم که بعد از این همه مدت نتیجه عالی نبود ولی قابل قبوله البته منتظر درایور های جدیدتر هستیم اینو حتما در نظر بگیرید که اولین درایور سری 400 با بهترین درایور فعلی سری 5000 در تستها استفاده شده...نقل قول:
بله بالاخره قدرت این کارتها هم مشخص شد و همونطور که تقریباً پیشبینی شده بود GTX480 به طور میانگین حدود 10 الی 15 درصد از 5870 سریعتره و GTX470 هم به طور میانگین 5 الی 10 درصد ضعیفتر از 5870 هست و 2 الی 8 درصد هم سریعتر از 5850 با این وجود دمای تولیدی و مصرف این کارتها خیلی بیشتره.
با وجود اینکه GTX480 الان قویترین کارت تک GPU هست ولی کلاً که خیلی هم جالب نیست و 6 ماه انتظار شاید ارزشش رو نداشت حالا باید دید 1-2 ماه آینده کارتهای Mainstream این سری چیکار میکنن چون بدون شک خیلی منتظر اون کارتها هستن.
اینم Review سایت Anand:
این که شد چند نکته :دینقل قول:
2 نکته خیلی برام جالب بود
1-معمولا کارت 480 در رزولیشن های بالا کم میاورد جولو 5870
2-به نظر میرسه 470 از 5850 ضعیفتر باشه !
3- با فرمی میشه یک تخم مرغ رو آب پز کرد یا یک لیوان چای درست کرد و همینطور اگر کسی دستش به این کارت بخوره دچار سوختگیه نوع 2 میشه ! (97 در جه در لود)
در کل FERMI هم خوب بود. اما نه در حد انتظار و تبلیغات .
راستی چزا فرمی تو کرایسیس خورده بود ؟ من انتظار داشتم تو این بازی نهایت درخشش رو داشته باشه .
1و 2 رو فکر نمی کنم حق با شما باشه!!:46:
3 کاملا موافقم برخی از تستها دما تقریبا 100 درجه شده این یعنی فاجعه!!:13:
تبلیغات که وظیفه و ماهیتش این هست که فراتر از واقعیت نشون بده دوست من :دی اما انتظار بر میگرده به اشخاص...
از نظر من انویدیا نه انقلاب کرد نه ضرر کرد و بازار رو از دست داد فقط برگشت به بازی...
بله کارایی در کرایسیس اونچنان جالب توجه نبوده احتمالا با درایورهای بعدی خیلی بهتر بشه و اینکه شاید بهینه سازی اصلی روی Crysis 2 DX11 بوده
بله شاید قیمت یا مصرف و دمای این سری باید کمتر میشد که نشد اگه اینطور پیش بره با توجه به اخبار که فعلا در دو هسته ای هاش مونده!:دی با همین کارتها هم SLI واقعا ناجور میشه!!!نقل قول:
بهترین کاراییش توی modern war fare 2 و تا حدی هم metro 2033 بود.
ولی توی کرایسیس واقعا ضعیف بود.
در نهایت توی انتی الاسینگ ها عالی کار میکنه که توی همون نتیجه گیری سایت تامز هم پرفرمنس رو خوب , قیمت رو نسبت به سری 5000 ati بد و در اخر هم مصرف و تولید حرارت رو زشت(خیلی بد) دونسته بود.
توی رقابت ati و nvidia باز هم همون روال سابق تکرار شد به این صورت که 5-10% پرفرمنس بالاتر ولی 15-20 % قیمت بیشتر(مقایسه بین 5870 و 480) ولی این بار مصرف کارتهای انویدیا و تولید حرارتشون ترسناک شده.و به نظر من انویدیا خیلی کمتر از اونی که انتظار میرفت ظاهر شد.
بله دوست من کاملا با شما موافقم...نقل قول:
تحلیل سایتها مختلف باهم نسبتا تفاوت داشتند چند تا سایت بهتر نشونش دادن بعضی ها هم معمولی در حد 5000 ها ولی چیزی که کاملا مشخصه این کارت در کارهای بسیار سنگین و همچنین GPGPU یا TESLA باید به طرز وحشتناکی قوی باشه ... کارهایی که هوی تسلیشن دارن دقت کنین هوی ! تستهای STALKER : COP یا METRO رو در نهایت جزئیاتشون ببینید خیلی راحت بیشتر از 25% از 5000 قوترن ! بعضی تست ها حتی 470 از 5870 بهتره ! ولی فقط کارهای فوق سنگین سایت دیگه ای هم اشاره کرده بود هر چیزی که به Ray Tracing نزدیک تر باشه fermi تو اون تست / بنچمارک / بازی قویتر خواهد بود به خاطر ساختار طراحی که داره ... لیستی از سایتها و ریویو ها :
کد:
این کارت واقعا جوونه هنوز خیلی جا داره .. درایورهای جدید حتما بهترش می کنن خیلی از سایتها به این نکته اشاره کرده بودن که اگر ATI درایو جدیدشو نمی داد ممکن بود نتیجه تستها با این چیزی که الان هست تفاوت نسبتا قابل ملاحظه ای رو داشته باشه .. اونقدر پیچیده هست این چیپ جدید که بازم 512 شیدرش کاملا نتونستن فعال بشن و هنوز هم بخشهایی ازش غیر فعال هستن و علت تاخیرش هم حتما می دونید که همین قضیه بود که در نسخه A1 قسمت زیادی از سیلیکن کلا کار نمی کرده ! ... البته با اینکه خیلی جدید هست و درایورهاش به عقیده من هنوز هم کاملا بهینه نشدن ولی باز هم در حالت SLI خیلی جالب کار کرده بود تقریبا بیش از 150% شده بود قدرت ... در بعضی از تست ها هم به 205% می رسید ! تقریبا 2 برابر ...کد:http://en.expreview.com/2010/03/27/nvidias-next-generation-fermi-gpu-reviews-roundup/6979.html
470 حدود 10% از 5850 قویتره و 480 حدود 15% از 5870 البته فعلا! و اینکه تو چند تا تست یه نتیجه به دست بیاد مهم نیست مجموع کارایی مد نظر هست و گرنه هستند تستهایی که 480 از 5970 هم بهتر عمل کرده!!یا 5850 از 480 یا 470 از 5870 ...
دوست من به شما توصیه می کنم از منابع معتبر و زیاد برای مقایسه و تحلیل استفاده کنید ولی چند نکته رو برای بررسی نتایج مختلف در نظر داشته باشید سیستم تستهای سایتها با هم متفاوته ممکنه نحوه تستگیری هم متفاوت باشه درایور ها سیستم عامل و صد البته از همه مهمتر تنظیمات تست هست وقتی به همه اینا توجه کنید نتایج سایتهای معتبر هیچ اختلاف محسوسی با هم ندارن!نقل قول:
واقعا benchmark های عجیبی شدنا ، آدم نمیدونه کدوما باور کنه !
نقل قول:
سایت Hardocp برایReview سایت معتبری هست ...
خب اینم از سایت کاملا معتبر tech power upنقل قول:
به نظر من تست Hardocp مشکوک تست سایت anandtech به تست تصویر اولی نزدیکتر
(Cat. 10.3)
اینها و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه نشون میده که درایور جدید میتونه کارایی یه بازی رو خیلی افزایش بده تو یه بازی دیگه تغییر چندانی نکنه یا برای یه بازی کاهش و اختلالاتی به همراه داشته باشه!ولی همیشه در مجموع کارایی گرافیک رو به طور محسوسی بالا میبره...
بازم میگم دوست عزیز بهتره روی یک و دو تست قضاوت نکنیم نتیجه کلی برتری حدود 10% 470 رو نشون میده و بر خلاف 480 که در هر صورت خیلی انتخاب معقولی نیست نسبت به 5870 حتی با عرضه درایورهای جدید من 470 رو خوب ارزیابی می کنم و با افزایش کارایی و بهینه سازی می تونه یه انتخاب مناسب باشه نسبت به 5850 کارایی دو کارت خیلی بستگی به پچ CF-SLI دو کمپانی داره و خود بازی که اینها رو پشتیبانی می کنه یا نه ولی در سری 400 در حالت SLI (صرف نظر از دما و مصرف) پیشرفت چشمگیری داشتهنقل قول:
واقعا 0.6 فریم ریت بین 470 و 5850 ارزش اونهمه گرما و مصرف و 6 ماه تاخیر و قیمت رو داره؟
البته اگه این بنچ Fake نباشه مشخصه که SLI خیلی بهتر از CF عمل کرده
و صد البته که تستهای Anandtech غیر واقعی نیست!:دی
جالب اینجاست که تفاوت بپچمارک Anandtech و Techpowerup حداقل برای کارت های ATI و به خصوص 5970 خیلی زیاد هست !!!!نقل قول:
سایت Anandtech
سایت Techpowerup
سلامنقل قول:
به نظرم این بنچ fake هست می خواد Nvidia رو خرد کنه
مگه میشه 295 از 280 ضعیفتر عمل کنه؟:18:
دوست گرامی اگه مطالب رو دقیق خونده بودید به هیچ وجه به نظرتون این بنچ مارک غیر واقعی نمیومد!افرادی که این تستها رو انجام میدن دارای مدارک معتبر و تخصصی هستند و به هیچ وجه چنین سایتهایی با این شهرت و اعتبار اطلاعات نادرست منتشر نمی کنن!بنچ مارک و نمودار به قول شما fake برای یه سری وبلاگ و سایت درجه دو هست که بیشتر کارشون پیشبینی و تخریب هست!!!نقل قول:
سلام
به نظرم این بنچ fake هست می خواد Nvidia رو خرد کنه
مگه میشه 295 از 280 ضعیفتر عمل کنه؟
DiRT 2 is the first game to offer basic DirectX 11 features, even though they are very limited, the title has been used extensively by AMD to market their DX11 products. The game features a large number of different racing events all over the world with tracks ranging from off-road, over stadiums to complex city courses. We chose not to benchmark DX 11 at this time since this would result in incomparable scores for many of the cards. It should also be noted that SLI does not work at this time which explains the low score of the GeForce GTX 295.
و همونطور که می دونید GTX 295 ء SLI داخلی هست و با این شرایط خیلی خوب هم میشه از 280 ضعیفتر عمل کنه!:دی
دوست مننقل قول:
جالب اینجاست که تفاوت بپچمارک Anandtech و Techpowerup حداقل برای کارت های ATI و به خصوص 5970 خیلی زیاد هست !!!!
سایت Anandtech
سیستم تست این دو سایت در چند قطعه متفاوت هست مهم تر از اون درایور هست که باز فرق می کنه(هم Nvidia هم ATI) شما این صفحات رو برای مشخصات سیستم دو سایت حتما ببینید:
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_480_Fermi/5.html
علاوه بر این نحوه تست گیری این دو سایت از این بازی + ورژن تست شده این بازی + پچشون با هم متفاوت هست!کد:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3783&p=8
We chose not to benchmark DX 11 at this time since this would result in incomparable scores for many of the cards.
----------
this is on the retail version of DIRT 2 with the 1.1 patch, not the demo
قرار نیست نتایج /اختلافها با این همه تفاوت در تست گیری یکسان باشه!!در ضمن این اختلاف برای سایر کارتها هم هست منتها هر چقدر کارایی بالاتر میره (به سمت 5970) اختلاف بیشتر نشود میده و برعکس و اینهم توجیه کاملا منطقی داره
این موارد هیچ خدشه ای به اعتبار سایت و نتایج نقد و بررسی وارد نمی کنه منتها هر کسی هر چیزی دوست داشته باشه برداشت می کنه و کاریشم نمیشه کرد ...میشه 20 سایت برتر سخت افزاری رو مشخص کرد روی یک تست و بازی و اونوقت میبینید که هیچ نتیجه ای دقیقا یکسان نیست!
موفق باشید
من که فقط به تامز اعتقاد دارم . البته اونم گه گاهی شیطونی میکنه ولی خوب اعتبارش زیادتره .
به نظر من اگر فردی طرفدار پر و پا قرص nvidia باشه به راحتی میتونه 480 رو به جای 5870 بگیره . اما 460 واقعا میشه گفت یه جورایی از 5850 خورد ! و در ضمن سیاست ati این بوده که کارت قوی تری هم میده که احتمالا اسمش 5890 خواهد بود .
راستی مال تامز با 10.3 beta. بوده .
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
این رو هم ببینید ! کارت فوق حرفه ایه 480 و 470 در fillrate transfer
اینم از این یکی
480 خشمگین می شود !
اوکی شما درست میگینقل قول:
حالا یه چیز دیگه:
سایر قطعات مشخص نیستند؟
اخه من با سیستمم که تست می کنم تو 1440 در 900 دارم 44 تا فریم می گیرم با تنظیمات ماکزیمم
حالا اینا دارن با 975 تست می کنن بحثش جداست...
خوب جواب اینم گرفتم من با DX 11 بازی می کنم
نقل قول:
We chose not to benchmark DX 11 at this time since this would result in incomparable scores for many of the cards.
خب جالبه که تمام سایتهای معتبر سخت افزاری از جمله تامز که شما فقط اونو قبول داری گفتن که 470 حدود 5 تا 10% با درایور فعلی از 5850 سریعتره و مطمئن باش که با درایور های بعدی این اختلاف خیلی بیشتر هم میشه!:46: بعد باز بیا شما بگو خورده !!نقل قول:
من که فقط به تامز اعتقاد دارم . البته اونم گه گاهی شیطونی میکنه ولی خوب اعتبارش زیادتره .
به نظر من اگر فردی طرفدار پر و پا قرص nvidia باشه به راحتی میتونه 480 رو به جای 5870 بگیره . اما 460 واقعا میشه گفت یه جورایی از 5850 خورد ! و در ضمن سیاست ati این بوده که کارت قوی تری هم میده که احتمالا اسمش 5890 خواهد بود .
راستی مال تامز با 10.3 beta. بوده .
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
این رو هم ببینید ! کارت فوق حرفه ایه 480 و 470 در fillrate transfer
متن تامز:
GTX 480 and GeForce GTX 470 generally-faster than Radeon HD 5870 and Radeon HD 5850
در مورد قیمت و ارزش خرید همیشه اینطور بوده چیز تازه ای نیست(سری 7 تا الان) کارتهای انویدیا کمی گرونتر و سریعتر بودن ولی مشکل بزرگ اینبار برای این سری دمای و مصرف بسیار بالا هست البته جایی خوندم که برخی کاربران با اضافه کردن دو فن معمولی تونستن خیلی راحت دمای فول لود رو به 75-80 برسونن باید منتظر طراحی جدیدتر سیستم خنک کننده از پارتنرها باشیم!
علاوه بر این این مورادی که گفتم دما و مصرف + اختلاف قیمت در مقایسه 480 و 5870 خیلی نمود پیدا می کنه نه اینطور که شما بگیر هر کس طرفدار انویدیاست راحت بره 480 بگیره!!
با همه این حرفها ارزش خرید 470 نسبت به 5850 فعلا کاملا رقابتی هست (همین الانم از نظر خیلی ها بیشتره!)و در آینده نزدیک احساس می کنم خیلی بیشتر بشه!
اگه به بهینه سازی نرم افزاری و تعداد واحدهای سایه زن+ ROPs+فرکانس هسته ...توجه می کردی اون نتایج مخصوصا چند تای اولی عجیب نبودن حالا اینکه این کارتهای فوق حرفه ای هستند و 5870 آماتور یا "480 خشمگین میشود" در وادی فن بوی بازی هست!:دی
حالا بحثو خیلی سیاسی نکن!:دی ولی شاید انویدیا هم 490/485 عرضه کنه...
*ویرایش*
الان یادم اومد شما اگه اشتباه نکنم 5850 داشتی!؟ پس لطفا بدون تعصب و با منطق و دلیل محکم بیا توضیح بده چرا 470 از 5850 خورده!!:27:
البته دیگه خسته کننده و عادت شده که نظرات من و شما مخالف باشه ایرادی نداره خصوصیت فروم همینه که همه نظر بدن تشخیص درست یا نادرستش با کاربران ...
موفق باشی
بله دوست عزیز دقیقا همینطوره اگه به همه موارد توجه کنیم(سخت افزار نرم افزار نحوه و تنظیمات تست گیری و ...) چه خودمون تست بگیریم چه تستهای سایتها رو مقایسه کنیم ممکنه اعداد دو کارت(480-5870) یکی نباشن و اختلافشون (به درصد) تقریبا تو شرایط بهینه همه جا ثابته!یعنی شما درایور ویندوز نسخه بازی قطعات مهمی مثل هارد رم پردازنده و ... رو نزدیک به سیستم تست سایت کن با همون تنظیمات تست بگیر اونوقت نتایج نزدیکه ...نقل قول:
اوکی شما درست میگی
حالا یه چیز دیگه:
سایر قطعات مشخص نیستند؟
اخه من با سیستمم که تست می کنم تو 1440 در 900 دارم 44 تا فریم می گیرم با تنظیمات ماکزیمم
حالا اینا دارن با 975 تست می کنن بحثش جداست...
خوب جواب اینم گرفتم من با DX 11 بازی می کنم
منظورت از سایر قطعات دقیقا چیه؟همه سایتهایی که تست گیری انجام میدن قبل از نتایج یه صفحه system test دارن که مشخصات کلیه قطعات و ویندوز و درایور و تنظیمات بازی ها و ... رو نوشتن
با تشکر از شما موفق باشید
----
خوب دوستان از اینها که بگذریم یکم اخبار کوتاه:
Fermi to be in short supply
همونطور که قبلا گفتم عرضه اولیه بسار محدود و کم بود و اکثر شرکا انویدیا اینو تایید کردن به زودی تولید و دسترسی انبوه این سری فراهم میشه.در تاریخ April 12th اگه تغییر نکنه!توصیه به افرادی می خوان بخرن اینه >>> تا دیدی بخر!:دی
XFX won’t have Fermi at launch
این خبر تایید نشده هنوز ولی دلایلی که عنوان میشه منتشر شدن اطلاعاتی از مشخصات 5890 X2 با برند XFX هست!
Inno3D shows its non-reference GTX 470
خب Inno3D در تغییرات خنک کننده پیشگام شد:
MSI prepares several GTX 400 cards
کارتهای مختلف برند MSI:
EVGA shows its water cooled Fermi cards
و EVGA آتیش بازی رو شروع کرد!
Hydro Copper FTW SuperClocked
CoolIT's Omni A.L.C. to have plates for Fermi
و یک خنک کننده آبی فوق العاده برای Fermi:
More water cooled GTX 400s
Shamino pushes GTX 480 to 1165MHz
و ثبت رکوردهای برتر جهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Some European GTX 480 prices fixed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چند خبر مرتبط در مورد قیمت :
قیمت برخی مدلهای 480 حدود €479 و برند Point Of View در انگلستان حدود £428.86 لیست شده!پیش بینی میشه به زودی قیمت جهانی این سری کاهش پیدا کنه...
هر چند قیمت برخی مدلهای حرفه ای €540 €560 براورد شده و پس از چند روز سایتهایی مثل Amazon و Newegg این سری رو لیست کردن قیمتها ثابت و درسته ($499.99)ولی کارتی موجود نیست!!:19::31:
.......
موفق باشید
:11: