یک سوال مبتدیانه ... برای نصب LT 2 و گرفتن Key باید یک طرف کابل ساتا از اول تا آخر به درایو کنسول باشه و طرف دیگه به مادربرد کامپیوتر؟
Printable View
یک سوال مبتدیانه ... برای نصب LT 2 و گرفتن Key باید یک طرف کابل ساتا از اول تا آخر به درایو کنسول باشه و طرف دیگه به مادربرد کامپیوتر؟
دقــــیــقــاً :دی
خبری از lt 2 برای اسلیم ها نشده؟
خیر دوست عزیز شما داشبوردتون رو آپدیت کردین (2.013599) ریختن LT2 فرق فوکوله. نیازمند بازکردن کنسول و صل کردن درایو به pc و ریختن فرم ویر روی چیپ درایو (با شرایط و ضوابط متغیر نسبت به نوع درایو و کنسول).نقل قول:
دوست عزیز بهتره شما سئوالتت رو اینجا مطرح کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2789
دوست عزیز LT2 واسه اسلیم یه 10 روزی هست اومده . بریز حالشو ببرنقل قول:
و خبری خوب در رابطه با فرم ویر جدید که c4 داره روش کار میکنه که با رایتر خاصی که هنوز اطلاعاتی ازش نگفته دیسک های XGD3 تا 100% رایت میشن بدون هیچ اروری و از نظر امینت در لایو هم بسیار ایمن تر از دیسکهایی هستن که باروشهای فعلی رات میشن.:20:
دقیقا توضیح نداده که این رایتر چه سخت افزاری میخواد؟یا باید رایتر های معمولی روeditکرد؟ کلا ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری دارید بدیدنقل قول:
اگه یه رایتر مخصوص باشه پدرمون در میاد تا رایتر بیاد برسه ایران و بعد بازی رو بفروش هر دیسکxgd3هم حتما میدن10تومن:دی
نه دوست من هنوز اسمی از مدل درایو ندادن میخوان سورپرایز کنن یهو میان میگن سامسونگ :31:نقل قول:
جزئیات فرم ویری که c4 داره مینویسه
تنها خبری که از سخت افزار درایو گفتن اینهنقل قول:
Features:
100% Customized burner firmware - never been done before !
Full 8.7GB 100% Backups on standard Dual Layer DVD+R DL
Flashable via Jungle Flasher (Upcoming Version)
No IMGBurn Errors
No CIV errors
Passes all current checks
Requirements:
Verbatim Dual Layer DVD+R DL compatible only at this time
********** SATA DVD Burner
خیلی زود معرفی میکنن چون درایو مدلهای مختلفی داره دارن همرو چک میکنن که قابل پچ کردن باشن میخوان به جمعبندی کامل برسن قبل از معرفی درایو (واقعا ایول دارن)نقل قول:
Note: The model of the DVD Burner will be announced shortly. There are several different versions of this model and we want to make sure that each one can be patched before we tell you to go out and buy.
نقل قول:
مطمئنی برا اسلیم اومده؟
توی پست های قبلی چیزی ندیدم.
بله آقا خیلی وقته اومده +لینک دانلود:نقل قول:
جانگل فلشر1.89:
فریم ویر:کد:http://hotfile.com/dl/131824422/5c96740/JungleFlasher.0.1.89.Beta%28284%29.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/131793905/7839235/Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar.html
سایت c4 آپدیت شد.
مثل اینکه LT 2.01 فقط برای درایو های سامسونگ منتشر میشه و برای بقیه درایو ها نیازی نیست و همون LT 2 کافیه.
دلیلش رو هم توی یه X360iso چند نفر گفته بودن که این درایو بتونه بازی های رایت شده توسط DVD Burner FW رو اجرا کنه...
سلام بچه ها
من تازه واردم و در مورد -- کنسول چیز زیادی نمیدونم
اتفاقی که برام افتاد این بود که با فلش مموری آخرین آپدیت دستگاه رو ریختم و کپی خورش پرید
خلاصه با بدبختی فراوان دستگاه رو بازکردم از شانس نامردم درایو دی وی دی دستگاه هیتاچی مدل 0078FK بود
حال میةخوام درستش کنم و چون خودم میخوام یاد بگیرم نمیدم بیرون
چون درایو دستگاه هیتاچی برای فلش کردن فریم ورش چیزی نتونستم پیدا کنم (ترجمه فارسیش نبود)
اون طوری که شنیدم درایوهای هیتاچی از همه سختتر فلش میشن بازم از شانسم LT این درایوها ازهمه دیرترمییاد
خوی الان دستگاه بازه بسم ا... چکار باید بکنم از کجا شروع کنم
لطف کنید راهنمایی کنید