اصلا حرف i-mate رو نزن.گوشیاش واقعا بدرد نخوره.(تجربه شخصی)نقل قول:
jama کجا lg ks20 کجا.
Printable View
اصلا حرف i-mate رو نزن.گوشیاش واقعا بدرد نخوره.(تجربه شخصی)نقل قول:
jama کجا lg ks20 کجا.
نقل قول:
سلام . به به بابا چه قدر آشنا تو این سایت بود و ما خبر نداشتیم . خوبی؟
به نظر من اصلا قابل مقایسه نیستن . خداییش ویوا خیلی خیلی سرتره . نه برای اینکه من دارم . از هر لحاظ بگی ویوا بهتره . راستی متاسفانه این دیالر که دلت رو برده رو امنیا نصب نمیشه :41:
آیا گوشی خوبیه؟سرعتش از ویوا بهتره؟من شنیدم که وایرلس ندارهنقل قول:
نقل قول:
عزیزم اول اینکه این گوشی بیاد تو ایران با 2 برابر قیمت ویوا فروش بفروش میرسه . پی با ویوا مقایسه نکن . در ضمن تنها برتری این گوشی به ویوا سی پی یو اونه که 400 هستش . اونم به خاطر رم و رام پایین نمی تونه خودش رو نشون بده . مثل مشکلی که در امنیا هست . در ضمن برند ال جی رو تو پاکت پی سی هیچ وقت با اچ تی سی مقایسه نکن که به نظر من اصلا حرفی برای گفتن نداره
اولا اینکه با 2 برابر قیمت میدن درست نیستش.اگه این جور بود renoir یا کوکی یا ویوتی الان باید با 2 برابر قیمت بفروش برسن نه مثل قیمت جهانیشون.مگه چه فرقی بین پاکت پی سی ال جی با سایر گوشیاش هستش که اونو 2 برابر بدن.(مگر اینکه یکی بره بیاره و واسه خودش هر قیمتی خواست بده).اگه مثل سایر گوشی های ال جی شرکتی وارد بشه قیمتش با جهانیش تفاوت چندانی نداره.نقل قول:
در ضمن ساخت پاکت پیسی ساختن آپولو نیستش که ال جی نتونه به خوبیه ا چ تی سی بسازه.
در ضمن برتری های ال جی کا اس 20 نسبت به ویوا عبارتند از:
1- داشتن 3g
2- سی پی یو قوی تر 400 مگاهرتزی
3- دوربین بسیار بهتر(دارای فلاش led اتوفوکوس)
4- بسیار زیباتر
5- داشتن دوربین دوم
تنها برتری ویوا داشتن خاصیت تاچ فلو هستش.
البته اینکه اچ تی سی تجربش از ال جی بیشتره درسته.اما دلیل نمیشه.
سلام,دوستان عزیز,من می خوام ویوا بخرم,مغازه است که میگه بدون گارانتی دارام هندزفری روشه ,به نظر اساتید بخر م,اصلا گارانتی بودن گوشی به درد میخوره؟یک سوال دیگه واسه اجرای pdfفارسی مشکلی نداره؟برای نصب و اجرای نرم افزار و بازی از لحاظ cpuمشکلی نداره؟
برای این که کمتر کسی طرفش میره..................نقل قول:
خیلی ارزونه !نقل قول:
آیا گوشی خوبیه؟سرعتش از ویوا بهتره؟من شنیدم که وایرلس نداره
ببینم صدای اسپیکرش رو کسی شنیده ؟؟؟؟؟؟ خیلی زیاده :دی
بعدشم ویوا با هندزفری و یو اس بی همون 290-300 میشه ولی جاما 101 با گارانتی اصلی و وسایل 170-180 هست
ببینم تو کدوم مدلش رو داشتی که این طوری بهش فحش میدی ؟؟؟ :دینقل قول:
اصلا حرف i-mate رو نزن.گوشیاش واقعا بدرد نخوره.(تجربه شخصی)