الان چه ربطی داشت به MW2 !؟نقل قول:
+
راستی منظورت اینه که داستان MW2 بد بود !؟:18:
Printable View
الان چه ربطی داشت به MW2 !؟نقل قول:
+
راستی منظورت اینه که داستان MW2 بد بود !؟:18:
وای عکسا که میبینم نمیتونم برای بازی صبر کنم. مکس پین 2 فوق العاده بود. امیدوارم این بازی هم زیبا باشه. برای پی سی میاد دیگه؟
واقعیتش اینه من توی اوج تینیجری مکس پین رو بازی کردم و بهترین بازی بود که توی ذهنم نقش بسته , فکر نکنم دیگه هیچ بازی بتونه جای اون رو بگیره . اون محیط های سرد و روایت داستان بازی به سبک فیلم های نوآر . اسلو موشن های مکس ( من عاشق این حرکت های مکس بودم ) و ... دیگه تکرار نمیشه . آخه این کله کچل مکس پین و برزیل و آمریکای جنوبی کجا و زمستون NY و ساختمون های با شکوهش کجا .نقل قول:
وای گفتی و ما رو بردی به خاطرات سالهای دور. اون دمو هایی سیاه و سفیدی که مکس با اون صدای گیرایش داستان و تعریف میکرد و آدم میخکوب میکرد!! صحنه های فوق العاده اکشن و اسلو موشن های مکس. چقدر فاز میداد وقتی شیفت و میگرفتی و اسلوموشن میپریدی و شلیک میکردی . هییییی یادش بخیر. البته از اون مراحل کابوسش که روی نرو بود باید فاکتور گرفت :31:نقل قول:
این بازی هم باید بیاد ببینیم چیه
شما اگر دقت کنی میبینی که اکثر بازیهایی که دارن ساخته میشن تقریبآ سیر داستانیشون رو از اون حالت خطی و یک نواختی در آوردن و همین داستان پردازیه کاملآ جدید رو طوری که دیگه خسته کننده نباشه رو پیش گرفتن..نمونشم زیاده mw1,mw2,black ops,moh,assassin creedها و خیلی هستن که تو این چند ساله این روش رو واسه روایت داستانیشون دارن استفاده می کنن.نقل قول:
اگه اینطوری باشه فکر نکنم داستانش راضی کننده باشه.داستانش میشه یه چیزی تو مایه های call of duty:modern warfare 2
+
در ضمن mw2 یکی از بهترین سبکهای داستانی رو داشت:)
موافقم.نقل قول:
در ضمن mw2 یکی از بهترین سبکهای داستانی رو داشت
من همیشه به دوستام میگم MW2 داستانش رو میشه تمام و کمال توی 1 صفحه پشت و رو نوشت...(حتی با تعریف MW)
ولی اون قدر زیبا روایت شده بود + کاراکتر های دوست داشتنی که ضعف های داستانی رو کاملا پوشش میداد.
داستان این جور بازیها خوب هم باشه بازیباز رو جذب شخصیت های داستان نمیکنه و نمیتونه مثل بازیهایی مثل مکس پین1 و مافیا1 اون تله پاتی رو که باید بین بازیباز و شخصیت اصلی بازی برقرار کنه و این باعث میشه که یه بازی بیادماندنی مثل پین1 به وجود نیادنقل قول:
سلام
مکس پین 3 اومده ؟!؟!؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر ...هنوز نیومدهنقل قول:
مکس پین 3 اومده ؟!؟!؟!