با سلام
دستگاه WD HD معمولی ورژن 2 من از طریق خروجی HDMI تصویر ندارد. کسی تا بحال از این پورت دستگاه استفاده کرده یا نه
ضمناً کابل HDMI نسخه 1.3 و سالم بوده و تلویزیون هم پلاسمای پاناسونیک 42G10 می باشد.
با تشکر
Printable View
با سلام
دستگاه WD HD معمولی ورژن 2 من از طریق خروجی HDMI تصویر ندارد. کسی تا بحال از این پورت دستگاه استفاده کرده یا نه
ضمناً کابل HDMI نسخه 1.3 و سالم بوده و تلویزیون هم پلاسمای پاناسونیک 42G10 می باشد.
با تشکر
هیچکدوم از دوستان از dlna این دستگاه استفاده کرده؟
من بدون مشكل از پورت hdmi استفاده ميكنم مشكلي نداره احتمالا تو تنظيمات دستگاه مشكل دارين بايد خروجي رو روي اچ دي ام اي بزارين
سلام
این وبلاگی که wd مدل معمولی را 110 میده جنریشن 1 است و گفت جنریش 2 ندارد لطفا شما که در تهران هستید از سازگار بپرسید جنریشن 2 را توزیع میکند یا 1
قیمت شد 105 هزار تومن
wdtv.blogfa.com
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
چیز جالب باید باشه ... البته تا تست نشه معلوم نمیشه ... اگه زودتر این پست رو دیده بودم همین امروز بازار رضا بودم یه خبری میگرفتم ... قیمت ندارید ؟
NTR82 قیمت 385.000 تومن
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
سلام
من wdtv gen2 رو به ورژن 1.01.77 آپدیت کردم و مشکل اینکه بعضی از 720 پی ها یکم گیر داشت برطرف شد، ولی الان مشکل جدید اینه که صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستن، این مورد در صورتی پیش میاد که فیلم رو مقداری عقب جلو کنم(فوروارد و...) ولی اگه از همون اول فیلم پلی کنم و جلو نبرم صدا هماهنگه !!
کسی به این مشکل برنخورده؟ چیکار میشه کرد؟