سلام...
DLC های بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ من تو سایت خود بازی که چیزی پیدا نکردم...
Printable View
سلام...
DLC های بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ من تو سایت خود بازی که چیزی پیدا نکردم...
دوستان توی ماموریت ِ وفاداری ِ Tali ، اون خانومه که اسمش Shala'Raan هست رو دقت کنید ، صداش رو شهره آغداشلو حرف زده
خیلی جالب بود برام
در کل بازیه خیلی قشنگی بود حال کردم :31::31::40:
دوستان من از این نقشه بازی سر در نمیارم واقعا. هر جا که میرم فقط سیاره و ستاره هست برای اسکن کردن . فقط که سفینه اصلی و Omega بازه و یه جای دیگه هم که هست داخلش نمیره .
یکی اگه میشه نقشه رو برامون توضیح بده .
ممنون
شما وقتی وارد نقشه Galaxy میشین بستگی به این که Normandy (سفینه شما ) کجا قرار گرفته باشه نقشه اون قسمت رو میاره.نقل قول:
اینجوری که معلومه الان توی امگا هستین. اون سیاره هایی که اسکن میکنین برای به دست آوردن موادی هست که به وسیله ی اونا میتونین اسلحه و . . . رو آپگرید کنین.
هر قسمت از سیاره که لازم باشه شما برید دقیقا خودش مشخصه.
وقتی رفتید توی قسمت galaxy یه چیز هست به اسم mass relay اگه درست یادم مونده باشه ! روی اون کلیک کنید. کل کهکشان رو به شما نشون میده. بعد روی هر قسمت اسمشون رو نوشته و اگر ماموریت ناتمامی اونجا داشته باشین زیر اسمش مینویسه. مثلا نوشته citidal بعد زیرش نوشته مثلا help jack به همین صورت . . .
فعلا شما اگه اول بازی هستید باید چند تا کار توی همون اومگا انجام بدید.
به قسمت journal برید کاملا براتون توضیح داده کجا برید و چیکار کنید ;)
برای شما دوست عزیز:نقل قول:
خوش به حالت که میتونی دان کنی، ما که هنوز Dial Up داریم، و باید صبر کنیم بیاد تو بازار تا بگیریم! :31:کد:http://games.katz.cd/download/5075337/Game/Mass-Effect-2-DLC-2010
این DLC ها چی هستن .....؟؟؟؟؟نقل قول:
اولین بار بود که یه RPG بازی میکردم ولی واقعا خیلی خیلی قشنگ بود، راستی میشه یکی در مورد DLC یکم برای من توضیح بده، من کلا نمیدونم چیه. ممنون
دوست عزیز DLC یعنی بسته های مکملی که برای بازی میاد که معمولا این بازی ها بیشتر براشون هست.ولی ما که dial up داریم با این حجم بالا باید خوابشون رو ببینیم:13:
متاسفم براتوننقل قول:
واقعا سرعت کم هم بد دردسریه ها
حالا من این DLC رو دان کردم
الان من بازی رو تا آخرش نرفتم الان نصب کنم یا بزارم وقتی که بازی تموم شد....؟؟؟؟ ( چه سوال احمقانه ای :2: )
منظورم اینه که مشکلی برای سیوها و داستان پیش نمیاد....؟؟؟:13: