آره دقیقا ! رنگها تو xps پر رنگ تر هستند. به هر حال کاش xps می خریدم. باتری 1070 هم خیلی مایوس کننده هست.نقل قول:
آره دقیقا ! رنگها تو xps پر رنگ تر هستند. به هر حال کاش xps می خریدم. باتری 1070 هم خیلی مایوس کننده هست.نقل قول:
زیگورات برای این قیمتاش بیشتره که خدماتی که میده و حدود بیشتری از لوازم گارانتی میکنه
یک سوال مهم از اساتید دل
xps 1730 توی ایران پیدا میشه؟
این بهتره یا dv7-1070 ?
سلامنقل قول:
اولا که گیر نمیاد شاید چند ماهی یکبار یکی بیاره . قیمت هم در حدود 2.300.000 هست .
دوما اصلا این 2 رو نمیشه مقایسه کرد چون 1730 یه لپ تاپ برای گیمرهای فوق العاده هست با سی پی یو قویتر و کارت گرافیکی فوق العاده ی GEFORCE 8800 GTX که توانایی ارتقا و تعویض رو هم داره .
سوما : اگه گیمر حرفه ای هستی و پولش واسط مشکلی نیست 100 % 1730 بگیر و در غیر این صورت به هر دلیل دیگه ای اگه بخوای لپ تاپ بگیری DV7 - 1070 انتخاب عاقلانه تری هست .
نقل قول:
درسته چون زیگورات حتی باطری رو جزو گارانتی محسوب میکنه و این واسه اماتورها یه مزیت هست .
ممنون عزیز از پاسختنقل قول:
گیمر حرفه ای اصلن نیستم
یکی از کاربرا فکر کنم همینجا بود گفته بود dv7 رو از نزدیک دیده و روشنایی (کنتراست) نمایشگرش پایین بوده و خوشش نیومده
میخوام شما هم نظرتون رو بگی.ایشون مقایسه کرده با dv5 و اینو گفته یا نه اصلن همچین چیزی نیست؟
هر چند منطقن بنظر من چون نمایشگرش بزرگتره لامپ فلورسنتهای رایج داخل نمایشگر شاید نتونن خوب روشنایی تولید کنن توش
منظورتو از آماتور نفهمیدم دقیقا کیه اما برای کسای که مثل شما فکر میکنن بهتره بدون گارانتی خریداری کنن براشونم بصرفه تره و بهتره .نقل قول:
نقل قول:
سلام
من منظورم از اماتور شخص سوم بود نه شما و حرفم هم در تایید حرف شما بود نه در خلاف حرف شما .
ولی کسی که از لپ تاپ سر در میاره با گارانتی نگیره بهتره و به قول شما با صرفه تر هست .
سلام من امروز xps m1530 مو خریدم وقتی داشتم نرم افزار نسب می کردم یه صدای خفیف ویز ویز میداد که 2 بار برای چند دقیقه کوتاه بود ولی الان که صدای نا معقول نداره امیدوارم که از این به بعد هم نده :46:نقل قول:
دوستاني كه 1530 خريدند لطفا توضيح بدهند كه اين صداي هاردي كه خيلي از دوستان باهاش مشكل داشتند بعد از چند رو شروع ميشه و اين صدا قابل تحمل هست يا نه ؟؟؟
و اين كه وقتي اين صدا هارد شروع ميشه تو سرعت لپتاب تاثير داره يا نه؟؟؟
و اگر در داخل ماشيني اوتوبوسي يا حتي وقتي روشن هست جابهجا كني مشكلي براي هاردش پيش نمي ايد؟؟؟
ودر اخر به جز مشكل صدا در هارد مشكل شايع ديگري هم دارد؟؟؟