تهرانیاش هم آماده باشن من که نه تهرانم نه کرمان اگه بودم....نقل قول:
Printable View
تهرانیاش هم آماده باشن من که نه تهرانم نه کرمان اگه بودم....نقل قول:
این نظر یکی از دوستان بود تا حدودی نه با همه موافقمنقل قول:
عادل فردوسي پور خيلي به خاكي مي زد يكي پايين اوردن حرمت داوران وتحريك تماشاگر عليه داوري بود. شما تصور كنيد در محاكم قضايي ما سالانه ميليونها راي توسط قضات صادر مي شود دربعضي از انها پاي جان ومال وناموس وابروي مردم در ميان است ايا مي توان در تلويزيون برنامه گذاشت وقضات دادگستري را به خاطر اشتباهات احتمالي انان زير سئوال برد؟ مسلمانه !چرا؟ چون قانون مكانيسم مشخصي رابراي اعتراض به راي قضات پيش بيني كرده واين مكانيسم برنامه تلويزيوني نيست. درداوري فوتبال اراي داوران قابل برگشت نيست لذا بررسي انها در برنامه تلويزيون جز تحريك احساسات تماشاگران شكستن حرمت داوران بي اعتباري نظام ورزش چه خاصيتي دارد؟ من فكر مي كنم بخش مهمي ازتشنجهاي استاديوم به همين حركات برمي گردد كه اقاي فردوسي پور به علت جواني وكم تجربگي مرتكب ان شد.
با توجه به تحریم برنامه نود از سوی سازمان تربیت بدنی ممکنه قبل از بازیها لیدرهای دو تیم پرسپولیس و استقلال که بازیشون به طور زنده پخش میشه به جلساتی فراخونده بشن و به اون ها توصیه بشه که از دادن هر شعاری بر علیه سازمان خودداری کنید .تماشاگران باید مراقب باشن.
فكر كنم بهتر باشه به جاي آقاي فردوسي پور از آقاي شفيعي و يا كوثري استفاده بشه
اين طوري همه خوشحاليم
از اول تا آخر برنامه ميشينيم و از هم تعريف ميكنيم
و به هم تبزيك ميگيم كه چقدر همه چيز عاليه
و آقاي علي آبادي هم از اين همه تعريف از خودشون ، كلي سر حال ميشن
اتفاقا با این نظر دوستمون اصلا موافق نیستم به دلیل اینکه حتی خود داورا هم این قسمتو دوست دارن و از اون حمایت میکنن.نقل قول:
در هر صورت برنامه نود باید حفظ بشه و به کار خودش ادامه بده با همان شیوه قبلی و اگر انتقادی نیز از برنامه وجود داره میونیم به برنامه ارایه بدیم.
اینکه به هر صورت باید ادا مه پیدا کنه و اگه انتقادی نیز از برنامه وجود داره میتونیم به برنامه ارایه بدیم درست ولی مقام قضاوت باید حرمتش حفظ بشه تا بتونه قضاوت کنه بودن قاضی بد بهتر از نبود قضاوت و هرج و مرجه این یه اصلهنقل قول:
کامران نجف زاده هم از فردوسی پور حمایت کرد
حواشی
چهارشنبه 2 بهمن (19:56)
مرجع خبری پرسپولیس : در پی موج حمایت های مردمی و غیر مردمی از برنامه نود کامرن نجف زاده هم در وبسایت شخصی خود از عادل و برنامه اش حمایت کرد .
عادل فردوسي پور را مي شناسم.نه حالا خيلي زياد .در همين حد که مي دانم پسر سالم و ساده ايست و هنرمند است و کمي هم خجالتي و گوشي موبايلش را هم هر 5 سال يکبار عوض مي کندو هنرمند است که با وجود اين برنامه 90 جنجالي اش،کاراکتر خودش اينقدر بي حاشيه و دوست داشتني است.مثل کريم باقري مثلا!
اين روز ها که تربيت بدني تکذيب کرده که يعني نگفتم با 90 مصاحبه نکنند اول از همه دلم براي اين ورزشي مي سوزد که تاب نقد ندارد. بعضي از اين مسوولين ورزش ما اگر دستشان برسد ميزان الحراره را مي شکنند که کسي نفهمد تب دارند.
اما باورم هست بعضي ها که الان دارند قربان صدقه عادل مي روند خودشان فرق توپ و خربزه را نمي دانند والان آب گل آلود را فرصتي ديده اند و برايش مي نويسند گرچه راه به جايي نمي برند.
عادل مي ماند.... مسوولين مجبورند تاب صدايي متفاوت در حوزه کم هزينه اي مثل ورزش را داشته باشند لااقل!
اين روزها ماييم و دغدغه 90و اس ام اس هايي که نمي رسد.شريعتي مي گفت بزرگترين خوشبختي آدم ها بدبختي هاي کوچک است.
آماره امضاها به این صورت است تا الان :
11566 Signatures Total
چقدر بی جهت برای این بحث چندتا تاپیک درست کردید همین یک تاپیک کافیه دیگه
بهتره بحث ها در یک تاپیک جمع بشه.
امیدوارم مدیران بقیه تاپیک ها را قفل کنند تا اینقدر اینجا شلوغ نشه.