برای من هم که خریدم همینهنقل قول:
بعضی جاها بازی تو فیلمها و دمو و... ایراد پیدا کرده
وقتی پریدی روی ماشینی که دختره توشهنقل قول:
دو نفر از همون ماشین بهت شلیک میکنن بعد از اینکه اونها رو زدی E
بازی زیبایی هست ولی کمی خسته کننده:13:نقل قول:
Printable View
برای من هم که خریدم همینهنقل قول:
وقتی پریدی روی ماشینی که دختره توشهنقل قول:
دو نفر از همون ماشین بهت شلیک میکنن بعد از اینکه اونها رو زدی E
بازی زیبایی هست ولی کمی خسته کننده:13:نقل قول:
اره رفیق،قشنگه،چرا قشنگ نباشه،این بدبخت ها اینقدر خودشون رو کشتن این بازی رو ساختن بعد ما با 2هزار تومان ناقابل میخریمش!!!!نقل قول:
بگیرش،گرافیکشم خوبه!گیم پلیشم خوبه،بازیش کن!
راستی جناب "gap" عزیز ممنون،سیوهاتون خیلی خوب بود،به درد خورد بسیار!
من از اونجایی که هنوز تو جو بازی نرقتم:21: اینجا قبل از اینکه سوار تلکابین بشی بری بالا باید چه کار کنی؟!!
من والا فکرم کار نمیکنه در حال حاضر:27::13::40:
اااااا داش کدوم قسمت به مشکل بر میخوره دقیق بگو که تست کتن ببینم آخه یاره تکید میکرد کامل کامل بازی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
برای من هم که خریدم همینه
من 20 درصد بازی رو رفتم و تا حالا مشکل خاصی نبوده:10:نقل قول:
دوستان من بازی گرفتم 3 dvd بود و بعد از نصب حجمش شد 10 گیگ.جرا مال هر کی یه اندازس
10 گیگ :18: مال من 5 گیگ هم نشده بعد مال شما 10 گیگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
از دست این شرکت های ایرانی برا 1000 تمن چه کارا که نمی کنن
سلامنقل قول:
ممنون
اما مشكل اينجاست كه وقتي ميپرم روي ماشين يا هيچكدوم شليك نميكنن يا اصلا كسي بهم شليك نميكنه فقط ماشين به راهش ادامه ميده
من تو مرحله ای که باید مین دریایی رو خنثی کنم گیر کردم
چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
اگه منظورت اونجاس که با اون یارو سوار قایق هستید بعد باید اون مین ها رو منفجر کنید . اونجا سوار یه قایق شید بعد با سرعت برید طرف مینها و بپرید بیرون تا قایق و مینها در برخورد با هم منفجر شهنقل قول:
من اینو از یه سایتی دانلود کردم با حجم 1.3 gig بعد رفتم یه سایت دیگه دیدم اونجا حجمش 4.4 gig است.بعد 1.3 رو دانلود کردم.اون مشکل صدا و باز شدن چتر رو متم دارم....من تو مالزی هستم و حس خرید بازی رو ندارم......(اینجا هر dvd 3000 تومنه)حالا اگه اون 4.4 gig رو دانلود کنم مشکلم حل میشه؟؟؟؟؟