الان نگاه می کنم این بازی ها نسبت به N-GAGE QD پیشرفت که نداشته پسرفت هم داشته !
چرا این طوریه ؟
Printable View
الان نگاه می کنم این بازی ها نسبت به N-GAGE QD پیشرفت که نداشته پسرفت هم داشته !
چرا این طوریه ؟
همگان در پی کشف این رازند!نقل قول:
عجب جمله ای...: دی هنوز مشخص نیست چرا نوکیا با اینکه گوشی ها قدرتش رو دارند بازی های بهتر نمیسازه و کارش شده ریپ کردن بازی ها sis و جاوا...
شاد باشی:40:
به نظر من این انگیجو نوکیا ساخته تا گوشیها زود تر خراب بشند : د ی الان گوشیه من دیگه ترکیده اینقدر باهاش انگیج بازی کردم : د ی
مخصوصا برای جمع کردن انگیج پوینت ....... الان من دوتا بازی توی گوشیمه یک AOE و رست جنریشن ........
توصیه : زیاد با گوشیتون بازی نکنید : د ی
این رو نوکیا زد برای این که گوشی های سری انش(۷۳ به بالا)فروشش بیشتر بشه.
اون اولام بازی های گرافیکی زد تا همه برن بخرند من اولین کسی بودم که تو محل نصبیدم:دی (فقط من گوشی داشتم :دی)(بعد از تلاش های بسیار تونستم بنصبم ۳ ماه تو کف بودم) بعد اون موقع ۷ـ۸ تا بازی بیشتر نبود همشم گرافیکی نشون بچه ها دادم همه رفتن گوشی خریدن(۱نفر ۵۷۰۰ خرید ۴ نفر ۷۳ :دی)
این جوری بود که فروشش زیاد شد البته تو ایران بخاطراین هک و اینا چون رو بیشتر گوشی ها نصب میشد ارزون ترین گوشی انگیج دار رو میخریدن.
اما تو خارج معمولا ۹۵ و ۸۱ و ۸گیگ به بالا میگرفتن به خاطر این فروشش بالا رفت هم از نظر گوشی هم بازی هایی که خیلی گرون میفروخت و خریدار زیادی داشت.
اما ما خوش بختانه بین پی دی ای رو داشتیم (خدا رحمتش کنه :دی)
بعد که دیگه خودش رو بست شروع کرد به قول یونس جون ریپ کردن بازی های جاوا (کاش سیمبیان ریپ میکرد :دی)
البته هنوز بازی هاش فروش داره اما من که دیگه انگیج رو به خاک سپردم(دور از وان و بازی هایی که اولا ریلیز شد :دی)
واقعا اون بازی های اولیه چه با حال بود ...
الان دیگه نوکیا معلوم نیست چه کار میکنه ... خدا وکیلی Under Cover سیمبین با انگیج چه فرقی داشت ؟؟؟
امیدوارم یه کم وضیعت بهتر شه ...
بازی هایی که ارزش دانلود داشته باشن 7-8 تا بیشتر نیستن...نقل قول:
ماهی گیری..دیرک دگر...وان...دنس فابیولس(که من خودم فولش کردم!) ریست جنریشن...Bounce و جنگ ستارگان..
تموم! البته این نظر منه...!
AOE / ASPHALT این دوتا هم بد نیستند ...نقل قول:
Resident Evil : Degeneration
نقل قول:خب ممنون... تاپیک نظر سنجی نیست...!: دینقل قول:
حرف و حدیث از مگا مونستر زیاد شده...فکر کنم به زودی ریلیز بشه..!
شاد باشید:40:
متال گیر...BROTHER IN ARMS هم بد نیستن...مخصوصا متال