نقل قول:دوست عزیز نقل قول اولو ببین من جوابو زودتر گفتم ولی به من گیر دادند که غلطه ممنون که ثابت کردی که من درست گفتمنقل قول:
Printable View
نقل قول:دوست عزیز نقل قول اولو ببین من جوابو زودتر گفتم ولی به من گیر دادند که غلطه ممنون که ثابت کردی که من درست گفتمنقل قول:
دوست گلم بله شما زودتر گفتید من ندیدم پیغام شما را.لازم نیست همه گاو صندوق ها را منفجر کنی.من دوباره بازی را نصب می کنم و از وضعیت بازی خودم عکس می زارم تا ببینید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:Optimus Prime چهارتا پست پشت سرهم............:41:نقل قول:
اصلا حرکت خوبی نیست................!:13:
عکس اول:همه چیز به غیر از Collectibles کامل هستش. Collectibles همون عکس سوم هست.
عکس دوم:Suspected Crimes مربوط میشه به آمار جنایاتتون. این قسمت اصلا مهم نیست.
عکس سوم:Collectibles هستش که به ترتیب از اول گاوصندوق های منفجر شده،خانه های خریداری شده،اجرای فن ها و اقسام حرکات(مثل پرت کردن کسی) و آخری تعداد فیلم ها(به به........فقط هشت تا فیلم.........بابا ایول به خودم......حداقل من نود و چهارتا فیلم دارم.........).
دوست عزیز resident شما هم لازم نیست تذکر بدید خواهش می کنم.نقل قول:
Profile من مال همون یک سالو 6 ماه پیشه که Godfather اومد2-3 روزه به این نتایج رسیدم پاکش کردم گذاشتمش کنار وقت نداشتم بگردم دنبال حلقه فیلم.امروز هم برای Oracle جان که گفته بود پیر می شیم دوباره نصب کردم Screenshot گرفتم گذاشتم تا ببینه که لازم نیست همه چیزو بگیره.
بعد قسمت دوم به غیر از جنایت ها Front Seized Warehouses Seized Hub Seized اینا اصلا مهم نیست؟؟؟؟؟؟عجب
ولی دوستان خداییش قبول دارید این کارشون مسخره بود ؟ ( منظورم همینی که باید کل شهر رو بگیری . ببخشید یکمی لحنم بد بود ) چون واقعا اعصاب خورد کن بود . من پدرم در اومد اون همه رفتم تازه دیدم باید کل شهر رو بگیرم ! همونجا Shift + Del زدم خیال راحت ! باید یه داستان خطی میزاشتند و با مراحل اضافه . البته این هم اضافه کنم : " خدا نکشه این سیو های 100% توی اینترنت رو ! دانلود میکنی و حال میکنی ! "نقل قول:
دوست عزیز resident شما هم لازم نیست تذکر بدید خواهش می کنم.
Profile من مال همون یک سالو 6 ماه پیشه که Godfather اومد2-3 روزه به این نتایج رسیدم پاکش کردم گذاشتمش کنار وقت نداشتم بگردم دنبال حلقه فیلم.امروز هم برای Oracle جان که گفته بود پیر می شیم دوباره نصب کردم Screenshot گرفتم گذاشتم تا ببینه که لازم نیست همه چیزو بگیره.
بعد قسمت دوم به غیر از جنایت ها Front Seized Warehouses Seized Hub Seized اینا اصلا مهم نیست؟؟؟؟؟؟عجب
هان؟؟کجای این Save خودم 100%؟؟؟؟اینکه معلومه من اصلا حلقه فیلم هارو نگرفتم!!عجب آدمی هستی انگار گرفتن و تمام کردن کاره خیلی سختیه!!!یه Save پیدا کن که کپی این باشه!!خیلی بی معرفتی Oracle اصلا از این جمله آخرت خوشم نیمد:13:نقل قول:
حق با شماست. من Hub Seized و ... رو ندیدم.نقل قول:
ولی من فکر نمی کنم منظورشون شما باشید!:13:نقل قول:
این طوری که من خوندم منظورش خودش بود!:46:
شاید اصلا منظورش اونایی که این طوری بازی می کنن.(بازی نما)
دوست عزيز ! چرا انقدر زود قضاوت ميكني ؟! شما جمله اي كه من نوشتم كامل خوندي ؟نقل قول:
هان؟؟کجای این Save خودم 100%؟؟؟؟اینکه معلومه من اصلا حلقه فیلم هارو نگرفتم!!عجب آدمی هستی انگار گرفتن و تمام کردن کاره خیلی سختیه!!!یه Save پیدا کن که کپی این باشه!!خیلی بی معرفتی Oracle اصلا از این جمله آخرت خوشم نیمد
منظورم اين بود به جاي اينكه اين همه مراحل رو بري ( نه شما ! ) واسه خودت يه سيو 100% دانلود كن !نقل قول:
" خدا نکشه این سیو های 100% توی اینترنت رو ! دانلود میکنی و حال میکنی ! "
من كي گفتم شما عكس يه سيو 100% گذاشتي ؟ اگه ميخواي تا ويرايش كنم .
نه Oracle جان اشتباه خوندمش Sorry My Bad :10::11:نقل قول:
نه دوست من . مشكلي نداره . فقط از اين به بعد زود تصميم نگير .نقل قول:
نه Oracle جان اشتباه خوندمش Sorry My Bad