یه سوال من خیلی تو تلوزیون دیدم که اگثر ماشین های خارجی جلوی ماشینشون دوربین دارند که هر وقیت ماشین را می رانند شروع به فیلم برداری می کنه می خواستم بدونم واسه چی دوربین جلوی ماشین می گذارند واگه روی ماشین خودمون نصب کنبم قیمتش چند می شه؟
Printable View
یه سوال من خیلی تو تلوزیون دیدم که اگثر ماشین های خارجی جلوی ماشینشون دوربین دارند که هر وقیت ماشین را می رانند شروع به فیلم برداری می کنه می خواستم بدونم واسه چی دوربین جلوی ماشین می گذارند واگه روی ماشین خودمون نصب کنبم قیمتش چند می شه؟
اکثر ماشین ها ندارننقل قول:
اون ماشین هایی که تو تلویزیون میبینی برای آزمایش به دوربین مجهز شدن و یا دوربین های ماشین های پلیسن
فیلم برداری بدون مجوز در بعضی از کشور ها جرم محسوب میشه (البته تو ایران رو نمیدونم) و خودرو های شخصی مجهز به دوربین نیستن
بعضی ماشینا (بیشتر آلمانی) هم دوربین مخصوص تاریکی دارن تا راهی که میرن رو واضح ببینن.نقل قول:
دوربین هایی که شما میگین دوربین های night vision یا گرما سنج هستن که نیازی به مجوز ندارن و بیشتر روی ماشین های لوکس نصب میشن تا موجودات زنده و مسیر های تاریک واضح دیده بشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اکثر ماشین های عمومی که تو کانال اکللی ترکیه نشون می ده حوادث واقعی که مثلا که هنگام تصادف کی مقصره وبا نشان دادن این فیلم کار مامور هم راحت می شه.
نقل قول:
سلام
خوفین
یه سوال فنی
چی مشه که ماشین به روغن سوزی می افته
بعد راحل چی
کار لوله بخار چیه
وقتی که موتور خا ک می کشه به روغن سوزیی افته
این خاک وگرد وغبار با عبور از فیلتر هوا ماشین و رفت به سرسوپاپ هوا درون سیلندر ها می نشینه
و با بالا و پایین شدن پیستون با عث اسیب دیدن رینگ پیستون
و در نهایت موجب ایجاد خش در داخل سیلندر می شود
که این امر باعث می شود رینگ پیستون نتو اند روغن موجود را سیلندر را دار هر بار که بالا و پایین میرود تمیز کنند و با هر با انفجار که در داخل سیلندر انجام می شود مقداری از روغن موتور نیز می سوزد OK
راه حل
در مراحل اول باید موتور باز شود رینگ پیستون عوض می شه
مرحل بعد که ایجاد خش در سیلندر هست باید بوش بخورد
مرحل بعد هم موتور جا میزند (قفل می کنند )
اگه جایی اشتباه بود دوستان کمک کنند
آیا نسل جدید مگان قراره وارد بشه ؟
کلا آیا ماشین های جدیدی در محدوده ی 30 تا 40 میلیون قراره بیاد ؟؟
کسی جواب پست بالا رو نمیدونه ؟
یه سوال دیگه : جریان این مگان 7 دنده (دستی) چیه ؟ تبلیغش رو توی خودروی امروز دیدم . آیا گیربکس های فعلی این ماشین مشکلی داشتند ؟ این 7 دنده بودنش چه نکات مثبتی داره ؟ اصلا روی این موتور 7 دنده لازمه ؟
سلام . چراغ چک ماشینم معمولا روشنه . تعمیرگاه هم بردمش گذاشته زیر کامپیوتر گفته مشکلی نداره فقط یه سیم هست زیر ناک سنسور ، وقتی توی دست انداز میفتی میخوره به سنسور چراغ چکت رو روشن میکنه ، حالا این مشکل رو چطوری حلش کنم ناک سنسور کجاست
ماشین چیهنقل قول:
سلام . چراغ چک ماشینم معمولا روشنه . تعمیرگاه هم بردمش گذاشته زیر کامپیوتر گفته مشکلی نداره فقط یه سیم هست زیر ناک سنسور ، وقتی توی دست انداز میفتی میخوره به سنسور چراغ چکت رو روشن میکنه ، حالا این مشکل رو چطوری حلش کنم ناک سنسور کجاست
ولی فکر کنم باید زیرش واشر بزاری